Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

pervanebocegi geçmiş olsun yarın tamponların çıkınca çok rahatlarsın ben en çok ilk 2 gün zorlanmıştım sen de zoru atlatmışssın. sızlaması çok normal ben de bile oluyor hala azıcık :) moralini yüksek tut sonuç güzel olacaktır eminim.

berencim özel mesaj attım mail adresimi eğer gün içinde mailini açıossan ordan da konuşabiliriz diye. Valla dün bi kere denedim canım sağ deliğim çok tıkalı kulak çubugunu ileri götüremiyorum diye ama zor oldu tam gitmedi su üstler şiş gözlerim falan yaşardı şu an için bidaha yapmam yani hoca muayenede benim ittireediğim tarafa soktu çubugu gittti ama eve gelince ben yine ilerletemedim korktum bıraktım. Yani nefesim pek iyi değil hala.

yat yat sıkılıyorum sadece :)evet bugün daha iyiyim düne göre p.teside yüzümdekiler alınınca rahatlıcam kaşındırıyorlar çünkü.. umarım hepimiz güzel güzel burunlarımıza kavuşuruz. :)

akçaa canım karşılaşmış olabiliriz evet il dışından geldiğim için yanımda çantalarımız vardı eşimle gelmiştim. siz saat 2'de randevumuz demiştiniz değilmi sandalyede oturmustunuz doğrumu? senin ameliyat ne zaman benimki 24 kasımda ama hoca 23ünde ameliyat öncesi tekrar görmek istiyorum dedi. teleefonda görüstük çok ilgili serdar hoca o tavrı bile güven veriyor yeter yani. ben sadece onunla görüstüm ve tamam dedim ikna oldum forumdaki yorumlarıda okudum kesin serdar hoca dedim canım

Cok gecmis olsun canım , inşallah sonuçtan memnun kalırsın. Sakın buz yapmayı ihmal etme

bayanpolis evet biz snele karsı karsıya otrydk.ama konsmadk.ilk görsmydi.karar vermemstk daha.seni hatrlyrm.allah kısmet ederse 17sinde bnkide.1 hafta aralkla.işte.ayrıntılı anlatrm amelit olnca paylasırım cok cok.yatarsam evde tabi.öptüm hepinizi.

SADBUTTRUECİM canım seni ekledim :) konuşuruz ordan artık
ZUHALCİM bitanem geç oldu biraz ama senin mail adresini özel mesajlarda görmedim tekrar yollayabilirmisin öptüm canım

canlarım güzel dilekleriniz için teşşekkür ederim darısı sizlere inş.:)) bu aralar eskisi gibi giremyrm iş yoğunluğu nedeniyle ama önümüzdeki haftadan sonra rahat girerim inş. merak ettiğiniz bişey olursa yine cevap yazmaya çalışırım hepinizi çok çok öpüyorumm

berencim aynı sorun bende de vardı,burun ucu kalkık ve şiş olduğu için yandan delikler görünüyor ama zamanla burun ucu biraz inecek o zaman yandan profilin baya düzelecek..

SADBUTTRUE canım benim bende pek girmiyorum msn e ama atarım sana rada maillerşiriz canım konuşuruz :) masajlara başladım canım azıcık acıyor ama dayanıcaz :)

TECCC meleğimmmmm benim nasıl mutlu oluyorum ismini görünce orda bilsennn :) çok moral verdin bana allah razı olsun annemlerde söylüyorlar birde ben özellikle kalkıkda istedim ee haliyle şişlerdende daha kalkık olunca malum yandan fena :) ama sanki biraz daha iyiyim canım beğeniyorum işallah hepimiizi çok güzel olucaz yakın zamanda koyucam resim canım ordanda bakarsın öpüyorum kocaman :)

Kizlar moralim çok bozuk ! Ankaraya geldim sonunda ama birakin burnumla ilgilenmeyi makyaj yapmak, giyinmek bile bir luks oldu !!! Bagajim kayip nerde oldugu da belli degil ! Gecenin bir saati geldim bebegimin kiyafetlerini yikayip utu ile kurutmak zorunda kaldim tam rezalet ! butun gun kosturduk, bebisime elbiseler, bize iç çamasiri, dis firçasi, makyaj, kiyafet...
bunun yaninda birde dugun için gunlerce arayipta bayilarak aldigimiz kaybolan kiyafetlerimiz... parfumlerimiz, telefon sarjlarimiz... elektronik cihazlarimiz... ilaçlarimiz... ((

Mutsuz ve magdurummmm, ne hayallerle geldim... Benim ameliyat hazirana kaldi... Burnumu yaptiramama hayal kirikligi, bagajimin kaybi ve tatilimin kabus olmasi...

canım benim gerçekten çok üzüldüm çok çok geçmişler lsun hepside üst üste gelmiş aman sana ve bebeişine bişey olmasında hayırlısı de üzme kendini cana gelmemiş bişey hayra yor kolay diil bei ama olan olmş güzel şeyler düşün herşeyde bir hayır vardır işallah moralin düzelir bir an önce canım benim

maela canım çok büyük geçmiş olsun yaa çok talihsiz bir olay olmuş gerçekten..Biliyorum çok güzel planlarla geldiniz ama üzülme lütfen cana geleceğine mala gelsin sonuçta uzun yoldan geldiniz Allah korusun size birşey olabilirdi. İnşallah bavulunuz da bulunur. Kaybolan maddi herşeyin yerine yenisi alınır yeterki siz ve bebeğiniz iyi olsun canım. Moralini yüksek tutmaya çalış zamanla yoluna koyarsınız eminim

Arkadaslar selam! Ben de birkac gun sonra Serdar Bey'e ameliyat olucam. Heyecanliyim :)

janez merhaba, inşallah herşey istediğin gibi olur,sonuçtan memnun kalcagını düşünüyorum. Heyecan yapma göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir,aklına takılan birşey olursa yardımcı oluruz

janez merhaba, inşallah herşey istediğin gibi olur,sonuçtan memnun kalcagını düşünüyorum. Heyecan yapma göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir,aklına takılan birşey olursa yardımcı oluruz

Cok tesekkurler! :) Olumlu dusunuyorum, olumlu olacak insallah! Serdar Bey'in yaptigi burunlari gordum, cok dogal. Ben de dogal bir burun istedigim icin ona karar verdim. Burdan haber veririm neler oldugunu. Opucukler!

canım çok çok geçmiş olsun,zor bir durum olsa ama üzülme derim bunda da bir hayır vardır, bavulunla ilgili hava şirketini zorlasan bulurlar imkansız bir şey değil onlar için herşey kayıtlı sonuçta,arkadaşımında da ingiltere dönüşünde 2 yıl önce kaybolmuştu ve birkaç gün içinde firma bulmuştu,başka bir müşteri almıştı ve başka ile gitmişti ama sonuçta bize geri gelmişti,bence olayı boşvermeden biraz sert çıkışın şirkete halderler...

kızlar slm nasılsınız canlar kacgündür yogundm giremedim cumaya amaliytm benm cok heyecanlıym bazen vazgeciveriyorm.sabah 6da olcak 5.30 da orda olcam coook korkuym amaliyattan degil sonrasından aslında.ya begenmezsem diye.moralim bozldu gene buaksam hemen foruma girdim sizlerin yormlarını okuyup motyive oluyum diye.berencim burnunu begenmene sevindim artık yavas yavas alısıyosun bu haline ah işte su alısma süreci malesef.sadbutrecim sen artk bayag deneyimli oldun canm benm paylasın bol bol biz yeniler için deneyimlerinizi.meala cok üzüldüm yorumrunu okudum cok cok gecmiş olsun allah seni ve bebegini korusunda hersey yerine geliyor.bulunur insallah bavulunu.öpyorm sizi cok cok.haftaya sıkılcam evdeym hep raporluyum bol bol yazarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…