- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.821
kızlar salı günü ameliyat oldum 2.günümdeyim dün sağ gözüm kapandı ama şu an açık ikiside şişim bakalım ama her yorum güzel açılınca da böyle olur inşallah :) arada bi sızım oluyor birde..
pervane boceği canım geçmis olsun benimde sisten kapanmıstı gölerim ama ınanılmaz hızla geri indi inicektir canım
sadbuttrue canım benim sey sorucam burnuna su çekebiliyomusun yada cektin mi hiç optum canım
pervanebocegi geçmiş olsun yarın tamponların çıkınca çok rahatlarsın ben en çok ilk 2 gün zorlanmıştım sen de zoru atlatmışssın. sızlaması çok normal ben de bile oluyor hala azıcık :) moralini yüksek tut sonuç güzel olacaktır eminim.
berencim özel mesaj attım mail adresimi eğer gün içinde mailini açıossan ordan da konuşabiliriz diye. Valla dün bi kere denedim canım sağ deliğim çok tıkalı kulak çubugunu ileri götüremiyorum diye ama zor oldu tam gitmedi su üstler şiş gözlerim falan yaşardı şu an için bidaha yapmam yanihoca muayenede benim ittireediğim tarafa soktu çubugu gittti ama eve gelince ben yine ilerletemedim korktum bıraktım. Yani nefesim pek iyi değil hala.
canm bende forumu seneler öncesinden takip edyrm.ama üye degildm.su bu hoca farketmez estetiğe kitlenms durmdaydm.hani vocablry demişti sanrm 2 kisi estetik mi diye sordu diye ilgilnmeyen inssan kesnlikle sormz.cunku ben kendmden bilrm estetği bilinmeyen en ii burnuun bile estetğini farkedyrdm cünkü odak noktam oydu.sadbutre gercekten burnuna hayran kaldm diyeblrm.nenle ilgili cok yormm var bazı sorlrmda var tabi cvplarsan cok sevnrm.
bayanplıs senle muayenede karsılsms olablryz.sanki sen osun gibi.esinlemi geldin.bende esmle gelstm.çcantalar vardı yannzda.sadbutrenin amelyı 20 sinde oldu snrm.bayrmdn onceki hafta sonu bende ordaydm ilk görüşmemdi.aynen sen gibi cocugm yok ama 1 yılı askn evlym kafayı asırı taktgm için artk esmde pes etti.yaptrda sende kurtl bende dedi.yoksa bizi begenmeme lüksleri mi var.begenmesxe zaten evlenmezdik hıh:)berencim sen böle olumsuzlklar yaznca ben üzlyrm.çünkü kendimi sen yerine koyarak düşnym.umut edysn cok isteyerk gidysn ama istemedgn bi sonuc sana göre.yalnzhoca sizede demş 1 ay yormlara aldırmayn diye.banada dedi.bazı kişiler var dedi gelyolar begenmyolar ama eski fotolarını gösteriyrm onlara snra aradaki farkı kendileri görüp aa iiyiki yaptrmsm diyorlar demişti hoca bana.yani sende foto paylasrsan sadbutre gibi emnm sanada güzel yormlar yaplncaa anlycksn.etrafndaki insanlar farketmedi diysn ii ya işte bizde farkedlmyn dogal burun istemymyz.sadece güzeel diyip gecmsler onlar bu konuda bizim gibi seni anlayamazlar ki.çünkü problemleri yok bastada dedgm gibi sadece bu konyla ilgilnne dikkatli süzüp gercekci yorm yapar buyüzden eger istersen foto paylas.
kızlar salı günü ameliyat oldum 2.günümdeyim dün sağ gözüm kapandı ama şu an açık ikiside şişim bakalım ama her yorum güzel açılınca da böyle olur inşallah :) arada bi sızım oluyor birde..
SADBUTTRUECİM canım seni ekledim :) konuşuruz ordan artık
ZUHALCİM bitanem geç oldu biraz ama senin mail adresini özel mesajlarda görmedim tekrar yollayabilirmisin öptüm canım
SADBUTTRUE bitanemm günaydınlar ben şimdi sana eski burnumu şöyle anatayım hatta zuhalede anlatmıştım ben serdar beye giderken sadece burun ucu estetiği olmayı planlayarak gitti hatta ona diil kime olursam yanlızca burun ucu olucaktım çünkü burnum zaten minikti ve kemik kemer filan yoktu fakat gittiğimde kontrolde bana gösterdiklerini görünce yani hani kalemle burnunu aşağı doğru çiziyor içten hafifi belli belirsiz bir eğrilik var birde burun sırtını daraltalım çünkü geniş burun ucun küçülünce hoş durmak dedi hatta sonra ama istersen sadece burun ucunuda yaparız dedi yani burnum o kadar sorunsuzdu ama burun deliklerim felaket :) ben kusursuz olmasını yapmışken hepsini birden yaptırmak istedim hatta kızalra sormuştum burda hatirlarsan :) yani çok soronlu diili ama o eğriliği düzelltti burun sırtımı darlttı ve sanırım et varmış onu aldı birde burun deliklerimi küçülttü şuan inaan ki burnum çok güzel minicik şiş haliyle bile hokka gibi ama işşte deliklerime taktım a zamanla geçicek 2. ilmede deidim gibi sabredicem gerekirse olur bakalım bitanem bende okyanus suyunu aldım ikincisini bu arada dün arkadaşlarım gördü çok beğendiler burnumu yengem geldi bize oda beğendi moral oldu bana :)
TECC canım benim vallahi moral veriyorsun bana çok teşekürler sana bbirde şey sorucam aslında öncen çok güzel ama yandan burun delikelrim görünüyor sanırım onun huzursuzluğu bu bitanem seninde öyle miydi canım geçicek işallah sabırlı olamam lazım bugün dahah iyiyim :)
AKÇAA bitanem inana ki benim burnumu beğenmediğim yok ben çok beğeniyorum çk güzel oldu maşallah serdar hoca bu konuda kesinlikle harika birisi yanlızca suan çok erken ve ben istediğim şekli hemen göreceğimi sandım ama beklememe gerekiyormuş iaşşah herşey güzel olucak :)
ZUHALLL cim canım benim allah bir yastıkça kocatsın tamamı olsun tez zamanda kavuşun işallah canım benim
Serdar beyin revizyon ücreti ne kadar kızlar?
Kizlar moralim çok bozuk ! Ankaraya geldim sonunda ama birakin burnumla ilgilenmeyi makyaj yapmak, giyinmek bile bir luks oldu !!! Bagajim kayip nerde oldugu da belli degil ! Gecenin bir saati geldim bebegimin kiyafetlerini yikayip utu ile kurutmak zorunda kaldim tam rezalet ! butun gun kosturduk, bebisime elbiseler, bize iç çamasiri, dis firçasi, makyaj, kiyafet...
bunun yaninda birde dugun için gunlerce arayipta bayilarak aldigimiz kaybolan kiyafetlerimiz... parfumlerimiz, telefon sarjlarimiz... elektronik cihazlarimiz... ilaçlarimiz...((
Mutsuz ve magdurummmm, ne hayallerle geldim... Benim ameliyat hazirana kaldi... Burnumu yaptiramama hayal kirikligi, bagajimin kaybi ve tatilimin kabus olmasi...
Arkadaslar selam! Ben de birkac gun sonra Serdar Bey'e ameliyat olucam. Heyecanliyim :)
janez merhaba, inşallah herşey istediğin gibi olur,sonuçtan memnun kalcagını düşünüyorum. Heyecan yapma göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir,aklına takılan birşey olursa yardımcı oluruz
Kizlar moralim çok bozuk ! Ankaraya geldim sonunda ama birakin burnumla ilgilenmeyi makyaj yapmak, giyinmek bile bir luks oldu !!! Bagajim kayip nerde oldugu da belli degil ! Gecenin bir saati geldim bebegimin kiyafetlerini yikayip utu ile kurutmak zorunda kaldim tam rezalet ! butun gun kosturduk, bebisime elbiseler, bize iç çamasiri, dis firçasi, makyaj, kiyafet...
bunun yaninda birde dugun için gunlerce arayipta bayilarak aldigimiz kaybolan kiyafetlerimiz... parfumlerimiz, telefon sarjlarimiz... elektronik cihazlarimiz... ilaçlarimiz...((
Mutsuz ve magdurummmm, ne hayallerle geldim... Benim ameliyat hazirana kaldi... Burnumu yaptiramama hayal kirikligi, bagajimin kaybi ve tatilimin kabus olmasi...