- 23 Temmuz 2012
- 1.185
- 9
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.801
zuhaaal kuzum nişanlamışssın galiba tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canımniye sesin çıkmıyo şimdi anladımm
canım için rahat olsun şişlikler günden güne inecek,doğru masajla da baya şekilleniyor burun aksatmadan sabah akşam mutlaka yap güzel haberlerini bekliyorum..
kızlar saolun evet nişanlandım ama yeni değil temmuzda nişanlanmıştım bu aralar nete giremememin nedeni çalışıyorum bayram sonrası yoğunluk vardı ama hafiflettik kaldığımız yerden devam
tatlım ben yıllardır burnumdan müzdaribim cesaret edemiyordum ama. şirinleri çok sevmeme rağmen gargamelden dolayı şirinleri hiç seyretmezdim. şimdi ameliyatımı olayım mısırımı patlatacağım kızımla birlikte şirinleri indirip seyredeceğiz keyifleama tek korkum kızım büyüdüğünde anne niye burnum sana benzemiyor keşke seninki gibi olsaymış derse komplekse girerse. benim uğradığım dalgalara maruz kalıp eve geldiğinde bakacak annenin burnu hokka gibi bide kendine bakacak neyse ben şimdiden onun ameliyat parasınıda hazırlayım
tatlım ben yıllardır burnumdan müzdaribim cesaret edemiyordum ama. şirinleri çok sevmeme rağmen gargamelden dolayı şirinleri hiç seyretmezdim. şimdi ameliyatımı olayım mısırımı patlatacağım kızımla birlikte şirinleri indirip seyredeceğiz keyifleama tek korkum kızım büyüdüğünde anne niye burnum sana benzemiyor keşke seninki gibi olsaymış derse komplekse girerse. benim uğradığım dalgalara maruz kalıp eve geldiğinde bakacak annenin burnu hokka gibi bide kendine bakacak neyse ben şimdiden onun ameliyat parasınıda hazırlayım
maya akşam senin için girip bakıcam valla merak ettim :) aynen katılıyorum ben yüzyüze sadece serdar hocayla görüştüm ama heralde başka doktorlarla falan konussam iyice kafam karışırdı düşündükçe işin içinden çıkamaz ve vezgeçerdim ama oldu da bitti maşallah nazar da değmez inşallahnası korkuyordum girmeden önce ama şimdi espri bile yapar hala geldim 2 haftada olumsuz yorum diyemeyiz aslında ben burdaki yaklaşık 150 sayfanın hepsini okumuş biri olarak söyleyebilirim bunu eğer sen de okursan görürsün. Sonucun güzel olacağından şüphem yok. Bir de bugün gittiğinde de anlayacaksındır bunu ben kendi isteklerini söyle ama hocanın tavsiyesine kulak ver derim mesela ben kesin düz burun diyordum ama hoca sayesinde azcık bi kavisim oldu ve yakışmaz zannediyordum ama bence güzel oldu bakalım sana neler dicek..
sanırım başka doktorla görüşmeme gerek kalmıcak :) sadbuttrue gayet ikna edici bir konuşma oldu ..tek sorun suanda tarihe karar vermem lazım ama biraz korkuyorumameliyatın 1.5 saat sürecek dedi burnum gerçekten problemli bir burun .ancak burun delikleirmin küçük oldugunu gerekirse daraltma olayına ameliyat esnasında karar vericeğini söyledi.. söyle olsun yada bu şekilde olsun die birsey söyledim tamamen hocanın insiyatifine bıraktım refere olrak yaptıgı bir kaç burnu gösterdi hepsi gerçekten çok dogal duruyor en önemliside oydu zaten..aklımda o kadar soru vardı ki aklıma gelip çogunu soramadım bile heyecandan :) sadbuttrue acaba bana fotoğraflarını yollayabilirmisin çünkü bu msj hakkı yüzünden hiçbirini göremiyorum ..burun derim braz yaglı ve kalın oldugu için o iyileşme sürecini geciktirebilir dedi tampon tavsiye ediyormuş işte o 2 gün nefes alamamak nasıl etkilicek beni bilmiyorum :S vucut o ödemi en kolay nasıl atar acaba :S sizce ameliyatı ne zaman olmalıyım ya :S
SADBUTTRUE onlar zamanla normale dönüyor. Bende ilk başlarda artış oldu ama normalde de siyah nokta vardı. Yine de daha iyi durumda şimdi. Böyle olması doğal çünkü deri adapte olmaya çalışıyor. Endişelenme. Düzenli temizlemeye devam et sen:)
canım valla ancak yıkıyorum hafifçe ya da tonikle siliyorum soyulan yerleri de banyoda parmaklarımla hafif hafif ovalar gibi yapıyorum zaten şu an başka birşey yapmamam lazım zarar veririm diye korkuyorum :44:
tamam canım da endişelenme zamanla geçecek onlar. biraz daha zaman geçtikten sonra belki peeling falan yaptırırsın :)
tamam canım zaten şu an şişliğin geçmesi daha önemliteşekkür ettim canım bunalttım seni de
Canım cok oynama burnumla daha yeni , geçecek bütün o dert ettigin sivilceler. Yeterki burnundan memnun ol.Sonuc istediğin gibi olur inşallah ....
tamam canım zaten şu an şişliğin geçmesi daha önemliteşekkür ettim canım bunalttım seni de