Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canm bende forumu seneler öncesinden takip edyrm.ama üye degildm.su bu hoca farketmez estetiğe kitlenms durmdaydm.hani vocablry demişti sanrm 2 kisi estetik mi diye sordu diye ilgilnmeyen inssan kesnlikle sormz.cunku ben kendmden bilrm estetği bilinmeyen en ii burnuun bile estetğini farkedyrdm cünkü odak noktam oydu.sadbutre gercekten burnuna hayran kaldm diyeblrm.nenle ilgili cok yormm var bazı sorlrmda var tabi cvplarsan cok sevnrm.
bayanplıs senle muayenede karsılsms olablryz.sanki sen osun gibi.esinlemi geldin.bende esmle gelstm.çcantalar vardı yannzda.sadbutrenin amelyı 20 sinde oldu snrm.bayrmdn onceki hafta sonu bende ordaydm ilk görüşmemdi.aynen sen gibi cocugm yok ama 1 yılı askn evlym kafayı asırı taktgm için artk esmde pes etti.yaptrda sende kurtl bende dedi.yoksa bizi begenmeme lüksleri mi var.begenmesxe zaten evlenmezdik hıh:)berencim sen böle olumsuzlklar yaznca ben üzlyrm.çünkü kendimi sen yerine koyarak düşnym.umut edysn cok isteyerk gidysn ama istemedgn bi sonuc sana göre.yalnzhoca sizede demş 1 ay yormlara aldırmayn diye.banada dedi.bazı kişiler var dedi gelyolar begenmyolar ama eski fotolarını gösteriyrm onlara snra aradaki farkı kendileri görüp aa iiyiki yaptrmsm diyorlar demişti hoca bana.yani sende foto paylasrsan sadbutre gibi emnm sanada güzel yormlar yaplncaa anlycksn.etrafndaki insanlar farketmedi diysn ii ya işte bizde farkedlmyn dogal burun istemymyz.sadece güzeel diyip gecmsler onlar bu konuda bizim gibi seni anlayamazlar ki.çünkü problemleri yok bastada dedgm gibi sadece bu konyla ilgilnne dikkatli süzüp gercekci yorm yapar buyüzden eger istersen foto paylas.

zuhal canm kızlar yorm yapms.allah hayırlı ugurlı mutlu mesut etsn insaah.saglıkla mutlulukla bolluk berektle bir hayatn olmasını nasp etsin.

kızlar saolun evet nişanlandım ama yeni değil temmuzda nişanlanmıştım bu aralar nete giremememin nedeni çalışıyorum bayram sonrası yoğunluk vardı ama hafiflettik kaldığımız yerden devam:KK76:

canım için rahat olsun şişlikler günden güne inecek,doğru masajla da baya şekilleniyor burun aksatmadan sabah akşam mutlaka yap güzel haberlerini bekliyorum..

Canım sen de başımdan beri yanımdaydın yardımını eksik etmedin tekrar teşekkür ederim :) masaja bu h.sonu başlıcam 3.haftam dolunca. Ben de güzel haberler paylaşmak istiyorum inşallah..

kızlar saolun evet nişanlandım ama yeni değil temmuzda nişanlanmıştım bu aralar nete giremememin nedeni çalışıyorum bayram sonrası yoğunluk vardı ama hafiflettik kaldığımız yerden devam:KK76:

canım ben yeni sandım kusura bakma :KK17: ama olsun ben yeni öğrendim .Senin tatlı telaşların vardır şimdi ne güzel yaa Allah tamamına erdirsin tatlım tekrar:nazar::nazar:

Kızlar bir de şu ameliyattan sonra nasıl temizlediniz burnunuzun üstünü ? Bant açıldıgında da vardı 4-5 sivilce (ki burnumun üstünde hiç çıkmazdı) ve hala geçmedi siyah noktalar desen almış başını gidiyor doğal olarak gün içinde makyaj yapıyorum akşamda tonikle ıslattığım pamukla siliyorum 3-4 kez ancak çıkıyor,cildim karma eskiden de vardı siyah noktam şimdi iyice doldu yaa :emir_bebek:

tatlım ben yıllardır burnumdan müzdaribim cesaret edemiyordum ama. şirinleri çok sevmeme rağmen gargamelden dolayı şirinleri hiç seyretmezdim. şimdi ameliyatımı olayım mısırımı patlatacağım kızımla birlikte şirinleri indirip seyredeceğiz keyifle:KK8: ama tek korkum kızım büyüdüğünde anne niye burnum sana benzemiyor keşke seninki gibi olsaymış derse komplekse girerse. benim uğradığım dalgalara maruz kalıp eve geldiğinde bakacak annenin burnu hokka gibi bide kendine bakacak neyse ben şimdiden:KK9::KK9: onun ameliyat parasınıda hazırlayım:KK9:

ben evli değilim ama şimdiden düşünüyorum bunları.. burnumu yaptırdım ama ilerde çocuklarımın burnu kötü olursa ne yaparım diye..sonra onlara da yaptırırız ne yapalım..genetik düzelinceye kadar operasyonlara devam..düzgün burunlu biriyle evlenmem lazım

SADBUTTRUE onlar zamanla normale dönüyor. Bende ilk başlarda artış oldu ama normalde de siyah nokta vardı. Yine de daha iyi durumda şimdi. Böyle olması doğal çünkü deri adapte olmaya çalışıyor. Endişelenme. Düzenli temizlemeye devam et sen:)

tatlım ben yıllardır burnumdan müzdaribim cesaret edemiyordum ama. şirinleri çok sevmeme rağmen gargamelden dolayı şirinleri hiç seyretmezdim. şimdi ameliyatımı olayım mısırımı patlatacağım kızımla birlikte şirinleri indirip seyredeceğiz keyifle:KK8: ama tek korkum kızım büyüdüğünde anne niye burnum sana benzemiyor keşke seninki gibi olsaymış derse komplekse girerse. benim uğradığım dalgalara maruz kalıp eve geldiğinde bakacak annenin burnu hokka gibi bide kendine bakacak neyse ben şimdiden:KK9::KK9: onun ameliyat parasınıda hazırlayım:KK9:

bence oyle dusunme aksine "ne guzel annem var" dicek senin fistik gurur duyacak annesinin guzelligiyle, arkadaslari "annen çok guzelmis dediginde" gogusu kabaracak... Aklima ne geldi bak ben hamileyken esime demistim ki ya kizimizin kocccammmaannn burnu olursa ?!!! 18 yasina geldi mi hemen ameliyat hemen kiyamamam ben ona diye :)) dusun daha karnimdayken neleri dusunmusum, neyse ki kizim esimin babaannesine çekmis burun findik findik :) tabi ergenlikte çok yalan soylerde uzarsa bilemem, her ihtimale karsi tedbirimi alsam iyi olur ben de kumbara açayim en iyisi :)) anne olmak zaten zor kiz annesi olmak daha da zor galiba...

SADBUTTRUE bitanemm günaydınlar ben şimdi sana eski burnumu şöyle anatayım hatta zuhalede anlatmıştım ben serdar beye giderken sadece burun ucu estetiği olmayı planlayarak gitti hatta ona diil kime olursam yanlızca burun ucu olucaktım çünkü burnum zaten minikti ve kemik kemer filan yoktu fakat gittiğimde kontrolde bana gösterdiklerini görünce yani hani kalemle burnunu aşağı doğru çiziyor içten hafifi belli belirsiz bir eğrilik var birde burun sırtını daraltalım çünkü geniş burun ucun küçülünce hoş durmak dedi hatta sonra ama istersen sadece burun ucunuda yaparız dedi yani burnum o kadar sorunsuzdu ama burun deliklerim felaket :) ben kusursuz olmasını yapmışken hepsini birden yaptırmak istedim hatta kızalra sormuştum burda hatirlarsan :) yani çok soronlu diili ama o eğriliği düzelltti burun sırtımı darlttı ve sanırım et varmış onu aldı birde burun deliklerimi küçülttü şuan inaan ki burnum çok güzel minicik şiş haliyle bile hokka gibi ama işşte deliklerime taktım a zamanla geçicek 2. ilmede deidim gibi sabredicem gerekirse olur bakalım bitanem bende okyanus suyunu aldım ikincisini bu arada dün arkadaşlarım gördü çok beğendiler burnumu yengem geldi bize oda beğendi moral oldu bana :)

TECC canım benim vallahi moral veriyorsun bana çok teşekürler sana bbirde şey sorucam aslında öncen çok güzel ama yandan burun delikelrim görünüyor sanırım onun huzursuzluğu bu bitanem seninde öyle miydi canım geçicek işallah sabırlı olamam lazım bugün dahah iyiyim :)

AKÇAA bitanem inana ki benim burnumu beğenmediğim yok ben çok beğeniyorum çk güzel oldu maşallah serdar hoca bu konuda kesinlikle harika birisi yanlızca suan çok erken ve ben istediğim şekli hemen göreceğimi sandım ama beklememe gerekiyormuş iaşşah herşey güzel olucak :)

ZUHALLL cim canım benim allah bir yastıkça kocatsın tamamı olsun tez zamanda kavuşun işallah canım benim

BAYAN POLİS canım benim senden de allah razı olsun işallah yüksek moralle biticek canım benim kızınıda öp benim için

AKÇAA canım inanaki resim konusunda hiç çekmedim bile fotograf ama şişlerim insin koyacağim. birde evet serdar hoca benimde eski resmimi çekti am şu var ben hep söylüyorum benim eski halimde çok aşırı sorunlu diildi burnum küçüktü tabikide eski halime göre çok fark var burnum kaldırıldı maşşalah güzel deliklerimde baya küçültüldü ama işte yandan bakınca delikler görünüyor birazda hala byük gibi bakalım hocam dediki şişler insin boynuma sarılıcaksın hcam haklıymşşsın diceksin çok ilgileniyor saolsun bana çok titizsin diyor hatta dediki espiriyle nerdeeeee benim sopammmmm dinlemiyorsun beni diyor :) kötü bir öğrenciyim sabırlı diilim sanrım dersime çalışmıyrummm :) hayırlısı canım eminim herkes çok çok mutlu olcauk bende dahha iyiym :)

KIZLARRRR HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMM SEVGİLERİMİ YOLLUYORUMMM

maya akşam senin için girip bakıcam valla merak ettim :) aynen katılıyorum ben yüzyüze sadece serdar hocayla görüştüm ama heralde başka doktorlarla falan konussam iyice kafam karışırdı düşündükçe işin içinden çıkamaz ve vezgeçerdim ama oldu da bitti maşallah nazar da değmez inşallah :KK52: nası korkuyordum girmeden önce ama şimdi espri bile yapar hala geldim 2 haftada:nazar: olumsuz yorum diyemeyiz aslında ben burdaki yaklaşık 150 sayfanın hepsini okumuş biri olarak söyleyebilirim bunu eğer sen de okursan görürsün. Sonucun güzel olacağından şüphem yok. Bir de bugün gittiğinde de anlayacaksındır bunu ben kendi isteklerini söyle ama hocanın tavsiyesine kulak ver derim mesela ben kesin düz burun diyordum ama hoca sayesinde azcık bi kavisim oldu ve yakışmaz zannediyordum ama bence güzel oldu :nazar: bakalım sana neler dicek..

sanırım başka doktorla görüşmeme gerek kalmıcak :) sadbuttrue gayet ikna edici bir konuşma oldu ..tek sorun suanda tarihe karar vermem lazım ama biraz korkuyorum :KK43:ameliyatın 1.5 saat sürecek dedi burnum gerçekten problemli bir burun .ancak burun delikleirmin küçük oldugunu gerekirse daraltma olayına ameliyat esnasında karar vericeğini söyledi.. söyle olsun yada bu şekilde olsun die birsey söyledim tamamen hocanın insiyatifine bıraktım refere olrak yaptıgı bir kaç burnu gösterdi hepsi gerçekten çok dogal duruyor en önemliside oydu zaten..aklımda o kadar soru vardı ki aklıma gelip çogunu soramadım bile heyecandan :) sadbuttrue acaba bana fotoğraflarını yollayabilirmisin çünkü bu msj hakkı yüzünden hiçbirini göremiyorum ..burun derim braz yaglı ve kalın oldugu için o iyileşme sürecini geciktirebilir dedi tampon tavsiye ediyormuş işte o 2 gün nefes alamamak nasıl etkilicek beni bilmiyorum :S vucut o ödemi en kolay nasıl atar acaba :S sizce ameliyatı ne zaman olmalıyım ya :S

sanırım başka doktorla görüşmeme gerek kalmıcak :) sadbuttrue gayet ikna edici bir konuşma oldu ..tek sorun suanda tarihe karar vermem lazım ama biraz korkuyorum :KK43:ameliyatın 1.5 saat sürecek dedi burnum gerçekten problemli bir burun .ancak burun delikleirmin küçük oldugunu gerekirse daraltma olayına ameliyat esnasında karar vericeğini söyledi.. söyle olsun yada bu şekilde olsun die birsey söyledim tamamen hocanın insiyatifine bıraktım refere olrak yaptıgı bir kaç burnu gösterdi hepsi gerçekten çok dogal duruyor en önemliside oydu zaten..aklımda o kadar soru vardı ki aklıma gelip çogunu soramadım bile heyecandan :) sadbuttrue acaba bana fotoğraflarını yollayabilirmisin çünkü bu msj hakkı yüzünden hiçbirini göremiyorum ..burun derim braz yaglı ve kalın oldugu için o iyileşme sürecini geciktirebilir dedi tampon tavsiye ediyormuş işte o 2 gün nefes alamamak nasıl etkilicek beni bilmiyorum :S vucut o ödemi en kolay nasıl atar acaba :S sizce ameliyatı ne zaman olmalıyım ya :S

maya memnun kaldıgına sevindim,hoca güven veriyor ve ikna ediyor gerçekten de. 1.5 saat normal bence o kadar uzun deil benim de bayılma amelişyat ve ayılma toplam 2 saat sürmüştü. Evet yaptığı burunlar gerçekten doğal ben estetiğim demiyor ben öncelerini görmesem anlamazdm yani. Valla o soru unutma ben de hala oluyor o yüzden yazı gidicem valla konuşmaya dalınca bi de hastalar bekleyince soramıyorum sorularımı :S bu arada arkadaşş olarak ekledim 25 mesajı da doldurmuşsun yani kabul edersen albümüme bakıp görebilirsin resimlerimi. Ödeme gelince ben ameliyat gününden başlayarak hafta hergün 2 bardak maydonoz suyu içtim ama 2 hafta olunca bıraktım. Yüzüdeki şişliklere çok iyi geldi ama şu an burnum çok şiş onun için ne yapmam lazım bilmiyorum masaja başlıcam işte h.sonu..çalışıyormusun ameliyat olman sorun olacakmı valla olmayacaksa yaptır kurtul canım 1 hafta 10 gün içinde ama iyi düşün karar ver bidaha görüş hocayla gerekirse ben de 2 kere görüşmüştüm

SADBUTTRUE onlar zamanla normale dönüyor. Bende ilk başlarda artış oldu ama normalde de siyah nokta vardı. Yine de daha iyi durumda şimdi. Böyle olması doğal çünkü deri adapte olmaya çalışıyor. Endişelenme. Düzenli temizlemeye devam et sen:)

canım valla ancak yıkıyorum hafifçe ya da tonikle siliyorum soyulan yerleri de banyoda parmaklarımla hafif hafif ovalar gibi yapıyorum zaten şu an başka birşey yapmamam lazım zarar veririm diye korkuyorum :44:

canım valla ancak yıkıyorum hafifçe ya da tonikle siliyorum soyulan yerleri de banyoda parmaklarımla hafif hafif ovalar gibi yapıyorum zaten şu an başka birşey yapmamam lazım zarar veririm diye korkuyorum :44:

tamam canım da endişelenme zamanla geçecek onlar. biraz daha zaman geçtikten sonra belki peeling falan yaptırırsın :)

Canım cok oynama burnumla daha yeni , geçecek bütün o dert ettigin sivilceler. Yeterki burnundan memnun ol.Sonuc istediğin gibi olur inşallah ....

canım o zaman ben sadece sileyim tonikle madem :KK17: Valla şişlerim inince ve nefesime geri kavuşunca memnun olucam inşallah şu an sabır sürecindeyiz :) Amin canımm..

kızlar salı günü ameliyat oldum 2.günümdeyim dün sağ gözüm kapandı ama şu an açık ikiside şişim bakalım ama her yorum güzel açılınca da böyle olur inşallah :) arada bi sızım oluyor birde..

pervane boceği canım geçmis olsun benimde sisten kapanmıstı gölerim ama ınanılmaz hızla geri indi inicektir canım

sadbuttrue canım benim sey sorucam burnuna su çekebiliyomusun yada cektin mi hiç optum canım

X