Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

uyku hayatta tutmaz :KK43: morluklardan korkuyorum 2 haftaya geçmesi lazım çünkü..

Ya morluklar bende hiç olmadı diyebilirim. Sadece goz kapağım hafif pembelesti. Onu da görenler far sürdüm zannediyordu. En azından yengem öyle zannetmişti. " bizim kiz ne kadar da bakımlı ameliyatli haliyle bile makyaj yapıyor " demişti. Cok gülmüştük ona. Morluklar canım doktorun tekniğine bağlı yani düşük tansiyon, dokulara fazla kan sızmamasi gibi... Bence 2 haftada yeterli olacaktır morluklarin geçmesi icin. Tekrar gecmis olsun canım.

herkese mehaba .. yaklaşık olarak 3 yıldır paylaşılan bütün burun estetiği konularını ve konusulanları inceledim.. iki gündürde sizin takibinizdeyim :) serdar hocadan ön görüşme için randevu aldım bugün saat 6 da gidicem bakalım neler olucak inanın bu kararı almak bile bnm için çok zor oldu ancak bu kış olup bir an önce nefes problemimden ve görüntüde çarpıklıktan kurtulmak istiyorum :) herbirinizin fotograflarını incelemek isterdim ancak daha çoook yorum yapmam gerekiyormuş :) bu süreçte yorumlarınızla yanımda olun lütfen :)

herkese mehaba .. yaklaşık olarak 3 yıldır paylaşılan bütün burun estetiği konularını ve konusulanları inceledim.. iki gündürde sizin takibinizdeyim :) serdar hocadan ön görüşme için randevu aldım bugün saat 6 da gidicem bakalım neler olucak inanın bu kararı almak bile bnm için çok zor oldu ancak bu kış olup bir an önce nefes problemimden ve görüntüde çarpıklıktan kurtulmak istiyorum :) herbirinizin fotograflarını incelemek isterdim ancak daha çoook yorum yapmam gerekiyormuş :) bu süreçte yorumlarınızla yanımda olun lütfen :)

merhaba maya..ben de 3 yıl olmasa da 2 yıldır ara ara da olsa forumu takip ediyorum ve sonunda yaptırıp kurtuldum :) görüşmenin güzel geçeceğinden eminim,serdar hocayla konuşup vazgeçen olmamıştır heralde :KK1: merak ettiğin olursa sor,görüşmenin nasıl geçtiğini de yaz merak ettim bak şimdiden..

merhaba maya..ben de 3 yıl olmasa da 2 yıldır ara ara da olsa forumu takip ediyorum ve sonunda yaptırıp kurtuldum :) görüşmenin güzel geçeceğinden eminim,serdar hocayla konuşup vazgeçen olmamıştır heralde :KK1: merak ettiğin olursa sor,görüşmenin nasıl geçtiğini de yaz merak ettim bak şimdiden..

akşam görüşmenin ayrıntılarını yazıcam size :) olup kurtulmak lazım erteledikce seçim yapmak dahada zorlaşıyor.. siz memnunsunuz anladığım kadarıyla .. olumsuz yorumlar yapılmış ancak illaki olucaktır herseyi herkese begendirmek zor :) beni cesaretlendiren yorumlarda bahsedilen doğallık oldu :) umarım güzelolur ..

SADBURTTRUE bitanem benim çok şiş hatta o bantı çıraırken çok zorladı hoca yine çıkmadı yapıştı ıslatmamma ragmen burnumun üstü mor oldu bant yapıştırdı yarın ıkarıcam işte bantı işallah geçmiştir bitanm benim moralim nie bozuk biliyormusun ya kimse bana aaa beren çok değişmişssin demedi yani büyük değişiklik olmadı özellikle burun deliklerim yoksa burnum harika farklı beli yani sadece çok güzel olmuş filan dediler ama eskiye göre sana baktım mesela çok değişiklik var sonra diğer kızalrdada benim burnum zaten küçüktü istediğim minicik burun delikleriydi ama şuan hala büyü tabiki eskisine göre çok çok iyi ama işte bi parça daha olsa iyi olurdu canım hani forumf bi kız var çgdmercn sanırım istanbulda ameliyat olan mesela uç kısmını deliklerini öyle isteniştim işte kendimi teselli ediyorum şişler inane geçer die ama moralller kötü yani bakalım bitanem bu arada baban izin vermemiş ama yaptırdın yani helal sana canım çok güzel oldun dahada güzel olucak işallah benm nefes hala kötü aceyip susuyorum canım benim

BAYAN POLİS canım kızını allah bağişlasın eşinde amleiyatın bitsins eni çok çok beğenecek bence bende çok rüya göryordum canım allah sabır versin doktorlar peşimde beni kovalıyorlar yada burnum gargamelin burnu gibi olmuş gibi gibi normal süreklli düşünüyorsun ya canım uzaksa eğer yaşadığın yer bence 2 gün kal ankarada çalışmıyor olsam bizde kal dicem vallahi tamponların çıkınca gidersin ama yakınsa gidiş geliş zor olmaz canım ağrı sızı yok zaten :) canım benim herşey güzel olucak sabır lazım cesaret lazım bol bol diliyorum sein içinn

canım benim allah razı olsun çok sağol ankarada abim var ama küçük çocukları var onlar korkmasın diye polis evinde kacağım tampon çıkana kadar. tamponları aldırdığım gün dönüş yapacağım inşallah sorun olmaz canım sende sorun ypma burun deliklerini bendede küçültme yapacak şişler inince istediğin gibi olacaktır moral bozmak yok bak forumda voltan olusturuyoruz:21: her işin üstesinden geleceğiz allahın izniyle güçlü ol tatlım kimsenin yorumuna aldırış etme. hem bak ne güzel demek doğal olmuski kimse anllamıyor ben olunca herkes anlayacak niyemi benden tam 3 kişiye burun çıkar:KK52::KK1:

ilahi canım yaa çok tatlısınn :) benimde babam çok kızıyodu çalışmıyoken çok dedim hazır evdeyken yaptırayım diye ama ben onaylamıyorum vermem para mara dedi :KK1: ben de işe girince kendim yaptırdım:KK36: eminim eşin de sonucu beğenecektir bak göreceksin. Bir de hep pozitif ol böyle sakın kötü şeyler getirme aklına yaa Allah korusun bende de annem korkmuştu narkozdan dolayı ama yersiz bir korkuydu birşey olmadı. Ayrıca güzel dileklerin için de amiiin diyorum. Anne olunca tedirgin oluyor insan ama göz açıp kapayıncaya kadar atlatıcaksın ve gülüceksin bu günlerine inan :KK34:

canım benim o senin tatlılığın güzelliğin. tam burnumu yaptıracakken hamile olduğumu öğrendim kızım biraz büyüyüp ele avuca gelince yine tam karar verdim bu sefer trafik kazası geçirdim aylarca yattım bu sefer olacağım ne kadar azimliyim değilmi hiç pes etmedim:KK9: eşimde ikna olmuyordu burnusum yapılmadan 2.ci bebişi düsünme dedim nasıl bir çözüm ama oda artık pes etti ikna oldu:KK52: bu arada serdar bey burnumun 3 beden küçülteceğini söyledi düşünün nasıl bir burnum var, bir arkadaşım sen doğduğunda önce burnusun olmus burnundan kol bacak çıkmış diyor bana okadar büyük yani:KK9:

canım benim o senin tatlılığın güzelliğin. tam burnumu yaptıracakken hamile olduğumu öğrendim kızım biraz büyüyüp ele avuca gelince yine tam karar verdim bu sefer trafik kazası geçirdim aylarca yattım bu sefer olacağım ne kadar azimliyim değilmi hiç pes etmedim:KK9: eşimde ikna olmuyordu burnusum yapılmadan 2.ci bebişi düsünme dedim nasıl bir çözüm ama oda artık pes etti ikna oldu:KK52: bu arada serdar bey burnumun 3 beden küçülteceğini söyledi düşünün nasıl bir burnum var, bir arkadaşım sen doğduğunda önce burnusun olmus burnundan kol bacak çıkmış diyor bana okadar büyük yani:KK9:

ay sen çok şekersin ama yaa :nazar::KK8: çok geçmiş olsun canım yaa ama azmine hayran kaldım desene durmak yok yola devamm:KK55: sen de uzun süredir düşünüyormussun benim gibi o yüzden eminim ilk başta yadırgasan da ilk açıldıgı andan itibaren mutlu olacaksın..eşini ikna etme taktiğine ise bayıldım valla yaa :KK9: anladıgım kadarıyla kemerli veya büyük bir burnun var tatlım 3 beden dediğine göre,bu yüzden sonuçtan biizlerden çok daha fazla memnun kalacağına eminim ve seni de iyi anlamda çok değiştirecektir eminim :KK34: başlarda daha tedirgin heyecanlıydın bak yavaş yavaş alışıyorsun ne güzel sen de bizler gibi olacaksın benim eski mesajlarıma baksan ben de aynı senin gibiydim canım ama hepsi geçiyor ve sende sonrasında bizler gibi meşaleyi yeni burunseverlere devrediceksin :KK1::KK1:

akşam görüşmenin ayrıntılarını yazıcam size :) olup kurtulmak lazım erteledikce seçim yapmak dahada zorlaşıyor.. siz memnunsunuz anladığım kadarıyla .. olumsuz yorumlar yapılmış ancak illaki olucaktır herseyi herkese begendirmek zor :) beni cesaretlendiren yorumlarda bahsedilen doğallık oldu :) umarım güzelolur ..

maya akşam senin için girip bakıcam valla merak ettim :) aynen katılıyorum ben yüzyüze sadece serdar hocayla görüştüm ama heralde başka doktorlarla falan konussam iyice kafam karışırdı düşündükçe işin içinden çıkamaz ve vezgeçerdim ama oldu da bitti maşallah nazar da değmez inşallah :KK52: nası korkuyordum girmeden önce ama şimdi espri bile yapar hala geldim 2 haftada:nazar: olumsuz yorum diyemeyiz aslında ben burdaki yaklaşık 150 sayfanın hepsini okumuş biri olarak söyleyebilirim bunu eğer sen de okursan görürsün. Sonucun güzel olacağından şüphem yok. Bir de bugün gittiğinde de anlayacaksındır bunu ben kendi isteklerini söyle ama hocanın tavsiyesine kulak ver derim mesela ben kesin düz burun diyordum ama hoca sayesinde azcık bi kavisim oldu ve yakışmaz zannediyordum ama bence güzel oldu :nazar: bakalım sana neler dicek..

ANJ : burun ucunda istemezsen tabi ki degisiklik olmaz, kemik için bilmiyorum ama...

BAYANPOLIS : ameliyat olmak isteyen anneler çildirmis :)) benim de sirin bi kizim var, ne tatli oluyolar, nasil bagliyolar kendilerine... kaç yasinda kizin? benimki 22 aylik... Ben de kasimin ikinci haftasi ameliyat olmayi dusunuyorum ve en çok kizim geliyor aklima, gece hastanede kalmak istemiyorum bebisim uyumadan anneye uzun uzun sarilmali, opmeli ve onu çoookkkk ozleriz diye birde ameliyattan once hasta olur diye korkuyorum bu bile ameliyatimi ertelememe sebep, ve beni korkuttun uyanmamak falan diyorsun ya !

KIZLAR : kendime yaptigim tasarimlarda birini tam rinoplasti birini ise burun ucu yapmistim (çoookkk benziyor ikiside) ikisini de begendim, acaba sadece burun ucu yapmak istersem hoca yine genel anestezi mi yapar? Lokal yapmazz mi???? anestezi komplikasyonlarini arastiricam umarim beni korkutacak seylerle karsilasmam

benim kızımda 28 aylık ama biraz duygusal kuzum başım ağrısa ağlıyor ben sana ağlıyorum anneciğim hasta olduğun için gözümden yaş geliyor ağlıyorum diyor beni bitiriyor o yüzden onu 4-5 gün annennesine bırakacağım yoksa çok etkilenir biraz şişliklerim moruklarım gidinceye kadar ama şimdiden anlatıyorum hazırlıyorum onuda ameliyat olup geleceğim diye oda kuzucuğum benim gördüğü herkese anlatıyor gösteriyor annemin murnu şöyle olacak diyor çok tatlılar ya:emir_bebek:

Msj sayini oyun bolumunde tamamlayabilirsin, burdaki hatunlar 10 numara kesinlikle yardimci olurlar :13:

benim kızımda 28 aylık ama biraz duygusal kuzum başım ağrısa ağlıyor ben sana ağlıyorum anneciğim hasta olduğun için gözümden yaş geliyor ağlıyorum diyor beni bitiriyor o yüzden onu 4-5 gün annennesine bırakacağım yoksa çok etkilenir biraz şişliklerim moruklarım gidinceye kadar ama şimdiden anlatıyorum hazırlıyorum onuda ameliyat olup geleceğim diye oda kuzucuğum benim gördüğü herkese anlatıyor gösteriyor annemin murnu şöyle olacak diyor çok tatlılar ya:emir_bebek:

:)) benimkide çok duygusal, 1kere aglamistim da gozyasimi silip beni opmustu bir bakisi vardi içim gitti, tabi benimki hala kuçuk burnumda bisey olsada canimin yandigini falan aklindan geçirmez ama dokunmasin diye uffff oldugunu soylemem lazim ki ufflardan korkmuyor sadece opmek istiyor... Umarim çok guzel bir burnun olur, kizini da seni de opuyorum

ay sen çok şekersin ama yaa :nazar::KK8: çok geçmiş olsun canım yaa ama azmine hayran kaldım desene durmak yok yola devamm:KK55: sen de uzun süredir düşünüyormussun benim gibi o yüzden eminim ilk başta yadırgasan da ilk açıldıgı andan itibaren mutlu olacaksın..eşini ikna etme taktiğine ise bayıldım valla yaa :KK9: anladıgım kadarıyla kemerli veya büyük bir burnun var tatlım 3 beden dediğine göre,bu yüzden sonuçtan biizlerden çok daha fazla memnun kalacağına eminim ve seni de iyi anlamda çok değiştirecektir eminim :KK34: başlarda daha tedirgin heyecanlıydın bak yavaş yavaş alışıyorsun ne güzel sen de bizler gibi olacaksın benim eski mesajlarıma baksan ben de aynı senin gibiydim canım ama hepsi geçiyor ve sende sonrasında bizler gibi meşaleyi yeni burunseverlere devrediceksin :KK1::KK1:

tatlım ben yıllardır burnumdan müzdaribim cesaret edemiyordum ama. şirinleri çok sevmeme rağmen gargamelden dolayı şirinleri hiç seyretmezdim. şimdi ameliyatımı olayım mısırımı patlatacağım kızımla birlikte şirinleri indirip seyredeceğiz keyifle:KK8: ama tek korkum kızım büyüdüğünde anne niye burnum sana benzemiyor keşke seninki gibi olsaymış derse komplekse girerse. benim uğradığım dalgalara maruz kalıp eve geldiğinde bakacak annenin burnu hokka gibi bide kendine bakacak neyse ben şimdiden:KK9::KK9: onun ameliyat parasınıda hazırlayım:KK9:

:)) benimkide çok duygusal, 1kere aglamistim da gozyasimi silip beni opmustu bir bakisi vardi içim gitti, tabi benimki hala kuçuk burnumda bisey olsada canimin yandigini falan aklindan geçirmez ama dokunmasin diye uffff oldugunu soylemem lazim ki ufflardan korkmuyor sadece opmek istiyor... Umarim çok guzel bir burnun olur, kizini da seni de opuyorum

maela canım tatlı kızını güle güle büyüt ben bi kaza geçirmiştim dış görünüşümde bişey yoktu kırıklarım vardı anlamaz dedim ama öyle hissediyorlarki

maela canım tatlı kızını güle güle büyüt ben bi kaza geçirmiştim dış görünüşümde bişey yoktu kırıklarım vardı anlamaz dedim ama öyle hissediyorlarki

SADBUTTRUE bitanem işallah masajlara başlayınca daha iyi oluruz yaa canım eve tküçültme yapıldı aslında öncen harika ama yandan ne bilim çok az fark var gibi geliyor işallah 2. bişeye gerek kalmıcak motive ediyorum kendimi olumlu düşünücem birde hergün bakıyorum aynada sanırım da yanlış canım nefesim çk tıkanıyor sanırım açılıcak zamnla birde canım sen temizlerken ne yapıyorsun ben çok temizliyemiyormuyum nedir yaa içinde kirler kalıyor zorlamaktan korkuyorum ya dikişse ya ödemse die birde canım istanbuldaki kızın burnunda evet yani deliklerinde küçütme yok ama yani ben hani deliklerinin boyununu kadar istemiştim ama işallah benimkilerde inciek
TECCCCCCC kuşummmm nerlerdesin yaaa snein pozitif enerjine ihtiyacımız varrr canım senindemi deliklerin küçültüldü canım yaaa benimki büyük gibi geliyor ilkkez sen söyledin inince küçülücek die doktorda söyledi ama burda pek kimsenin bilgisi yok sanırım sordum ama kimse küçülücek yada benimkide öyleydi küçülücek demedi yada pek daralttıran yok burun deliklerini inicek dimi canımm işallah yaaa sabırlı lmaz gerekiyor

ZUHALLL canım benim seninde delikler daraltılmış duydumm evet bi bozukluk ödem tarzı asimetriklik var ama umrumda diil çok benim önemsedeiğim büyüklüüğü çünkü o şişler nasılsa inicek ve düzgünleşicek burun canım sananda sorayım yaa burda herkesi yedimmmm resmen :) sence büyük olan bu delikler küçülürmü şekil itibariyle yani şişlerden mi büyük duruyor ayyyyyyy 10 kişiden onay almazsak uyuyamıyoruz ya :)

yeni ameliyat olacak kızalr anj maela bayan polis ve diğerleri allah abırlar bol moral motivasyon versin gerçekten doktorum çok pimirikli çok titiz çok heyecanlısın dedi bana ama ben bile atlattım inanaın ameliyatta bişey yok uyuyup uyanıyorusunuz sonrası işte 2 gün yemek yiyememek şişler ödemler ama bir haftaya rahatlıyor insan benim 17. günüm bugün ve rahatladım burnum çıplak artık bantlar yok çok şükür ama şiş olduğu her halinden belli yazıkkkk ona yaa kıyamıyorum dokunamıyormm

tatlım senin burun deliklerinde küçültme işlemi yapılmışmıydı bence şişlikler inince deliklerin yapısıda değişir serdar bey küçülür dediyse küçülür ama merak etme benim ameliyattan sonra burun ucu kalkıktı delikler gözüme çok çarpıyodu büyük olarak değilde delikler önden görünüyodu bi tuhaflardı yani ama tabi ödemler şişlikler inince oda geçti bu arada msnde bi türlü denk gelemedik ya en kısa zamanda görüşelm bende seni görmüş olurum:nazar:

tec sen neden tek basına amelyt oldun yanında bırıne ıhtıyac duymadn mı benm aılem karsı cıktıgı ıcın ben de tek basıma olcam gıbı :S

ben yanlız yaşıyorum ailem şehir dışında,annemi telaşlandırmak istemedim,o yüzden yanlız olmaya karar verdim ve pişman olmadım,hastane özel olduğu için de birine gerek kalmıyor,zaten gece olduğum için de uyuyarak geçirdim. karşı çıkan kimse olmadı...

SADBUTTRUE bitanem işallah masajlara başlayınca daha iyi oluruz yaa canım eve tküçültme yapıldı aslında öncen harika ama yandan ne bilim çok az fark var gibi geliyor işallah 2. bişeye gerek kalmıcak motive ediyorum kendimi olumlu düşünücem birde hergün bakıyorum aynada sanırım da yanlış canım nefesim çk tıkanıyor sanırım açılıcak zamnla birde canım sen temizlerken ne yapıyorsun ben çok temizliyemiyormuyum nedir yaa içinde kirler kalıyor zorlamaktan korkuyorum ya dikişse ya ödemse die birde canım istanbuldaki kızın burnunda evet yani deliklerinde küçütme yok ama yani ben hani deliklerinin boyununu kadar istemiştim ama işallah benimkilerde inciek
TECCCCCCC kuşummmm nerlerdesin yaaa snein pozitif enerjine ihtiyacımız varrr canım senindemi deliklerin küçültüldü canım yaaa benimki büyük gibi geliyor ilkkez sen söyledin inince küçülücek die doktorda söyledi ama burda pek kimsenin bilgisi yok sanırım sordum ama kimse küçülücek yada benimkide öyleydi küçülücek demedi yada pek daralttıran yok burun deliklerini inicek dimi canımm işallah yaaa sabırlı lmaz gerekiyor

ZUHALLL canım benim seninde delikler daraltılmış duydumm evet bi bozukluk ödem tarzı asimetriklik var ama umrumda diil çok benim önemsedeiğim büyüklüüğü çünkü o şişler nasılsa inicek ve düzgünleşicek burun canım sananda sorayım yaa burda herkesi yedimmmm resmen :) sence büyük olan bu delikler küçülürmü şekil itibariyle yani şişlerden mi büyük duruyor ayyyyyyy 10 kişiden onay almazsak uyuyamıyoruz ya :)

yeni ameliyat olacak kızalr anj maela bayan polis ve diğerleri allah abırlar bol moral motivasyon versin gerçekten doktorum çok pimirikli çok titiz çok heyecanlısın dedi bana ama ben bile atlattım inanaın ameliyatta bişey yok uyuyup uyanıyorusunuz sonrası işte 2 gün yemek yiyememek şişler ödemler ama bir haftaya rahatlıyor insan benim 17. günüm bugün ve rahatladım burnum çıplak artık bantlar yok çok şükür ama şiş olduğu her halinden belli yazıkkkk ona yaa kıyamıyorum dokunamıyormm

Berencim bende de delikler küçütüldü ve hafif burun ucu kaldırıldı,burunda küçültme yaptırmadım,ama küçültmediğimede pişman oldum aslında hoca bir beden küçültebiliriz demişti,ama ben estetik olduğu farkedilmesin diye istememiştim,ve gerçekten de fakedilmiyor hala yaptırdğım, burun deliklerim ilk başta kocaman ve çok kalkık duruyordu burun ucum şimdi ise baya oturdu ve istediğim gibi, kasımın 17 sinde altıncı ayımı bitirmiş olacam, yapman gereken masajlarını düzgünce ve sürekli yapman,içinide mutlaka temizle ve darbelere çarpmalara dikkat et yeter zaman su gibi akıp gidiyor,ayanalara fazla takılma şua aralar seni güzel görmek istemiyorlar...

Zuhaaal tebrik ediyoruz. Tec; senin burnuna bayılmıştım ben albümde görmüştüm. Ben de deliklerde ve burun kanatlarında daraltma yapılmasını istiycem çok iyi bir örneksin benim için. Beren'inkini de merak ediyorum çook bakalım daha da şişlikleri inince belki resim koyar buraya. Şimdiden sabırlar ve geçmiş olsunlar diliyorum ona da :)

PYNSTSLA tşk ederim,ama heralde yengemin burnunu görmüştün albümde yanlış yönlendirmeyim seni,onun deliklerinde daraltma olmamıştı..

canım hoşgeldin özlettin kendini :)

estağfurullah o nasıl söz sen hep çok yardımcı oldun destek oldun zaten :KK54: şu an şiş baya ve benim top gibi evet şu bi hafta bi geçsin de masaja başlayım belki inmeye başlar. Ay inşallah yaa 2 ayda şekillenirse süper olur valla :KK52:

canım için rahat olsun şişlikler günden güne inecek,doğru masajla da baya şekilleniyor burun aksatmadan sabah akşam mutlaka yap güzel haberlerini bekliyorum..

X