Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar herkese selam,
Zuhall hayırlı olsun nişanlanmışsın sanırım mutluluklar dilerim...
SADBURTTRUE ,BEREN ameliyat sonrası size moral veremedim kusura bakmayın bu dönemler işlerim çok yoğun,ama ikinizde çok çok sabırlı olun şuan yolun başındasınız,ikinci aydan sonra burnunuz o kadar güzelleşecekki boşuna üzüldüğünüzü anlayacksınız,şişlikler ve morluklar inecek birde masajla burun baya değişiyor,şuan gözünüzde top gibi bir görüntüsü vardır mutlaka çünkü bende öyleydim moralim çok bozulmuştu ilk günler ama şuan hepsi geçti,beren burun deliklerin şişlikten farkedilmiyor şuan deliklere takılma onlar küçülecek,bende de daraltma vardı ikinizide bolcaaaa sabır diliyorum....

söylediği kadar kolay olmadğını biliyorsunuz :) geçmiyor saatler her an vazgeçicem nerdeyse

serdar hocayamı ameliyat olacaksınız,ben yaşadım ameliyat durumunu ve tek başıma karar verip tek başıma hastaneye yatıp çıktım,ilk başta hastanede bende heyecan yapmıştım,ama inanki gereksizmiş o telaş hocalar ve hastane ekibi size okadar sıcak davranıyorlarki hani ameliyatı bile unutuyorsunuz ve ve ameliyathaneye iner inmez size sakinleştirici iğne yapıyorlar ve hemen uyumuş olurusnuz ancak gece uyandığınızda ameliyt olduğunuzu anlıyorsunuz ozaman da işlem bitmiş oluyor zaten...ağrı sızı olmuyor sadece bununuz hafif kanıyor. rahat olun lütfen gerçekten zor değil...

hayır panikten serdar hocanın sayfasına yazmışım direkt çok istediğim hayal ettiğim bir şeydi ama saatler kalınca insan panik yapıyor korkuyormuş.

evet bana da 3 hareket ve 30 kere dedi canım :) aa bak ne güzel daraltma olmuş yaa ben de olmadı sanıyordum sen kafana takma o zaman canım benim şişler inince düzelir bence

canım hoşgeldin özlettin kendini :)

estağfurullah o nasıl söz sen hep çok yardımcı oldun destek oldun zaten şu an şiş baya ve benim top gibi evet şu bi hafta bi geçsin de masaja başlayım belki inmeye başlar. Ay inşallah yaa 2 ayda şekillenirse süper olur valla

Zuhaaal tebrik ediyoruz. Tec; senin burnuna bayılmıştım ben albümde görmüştüm. Ben de deliklerde ve burun kanatlarında daraltma yapılmasını istiycem çok iyi bir örneksin benim için. Beren'inkini de merak ediyorum çook bakalım daha da şişlikleri inince belki resim koyar buraya. Şimdiden sabırlar ve geçmiş olsunlar diliyorum ona da :)

tec sen neden tek basına amelyt oldun yanında bırıne ıhtıyac duymadn mı benm aılem karsı cıktıgı ıcın ben de tek basıma olcam gıbı :S

kizlar guzel ve moral düzelten sozleriniz icin tesekkur ederim :) insallah herkesin gönlüne göre verir rabbim.
bu surecin başından sonuna kadar mutlu olmanin tek yolu sabirli ve olumlu olmak. ilk 1 ay insanların olumsuz yorumları bile olabilir, onlar bilmiyolar bu sureci ama biz biliyoruz! bu durumda kimseye laf anlatmak icin bile enerjinizi harcamayin, he deyin gecin :)

bilmeyenler icin tekrar bahsedeyim, benim operasyon gibi bir niyetim hic yoktu.uzun bir allerji ve nefes problemi tedavisi sonucunda heyet karariyla ameliyat olmam gerektigi soylendi. benim kendimi psikolojik olarak hazirlamaya bile firsatim bile olmadi. serdar bey erkek kardesimin 2 kere kırılıp, yanlis kaynayan burnunu ihya etmisti, o guvenle direkt kapisini caldim. ve inanin, bi kere bile soyle bi burnum olsun diye talepte bulunmadim. burnumun estetik bi dokunusa da ihtiyaci vardi ve isin bu kismini tamamen serdar bey tasarladi, hakkinda bile konusmadik :) doktorumuza guvenin, kendisi ehil bir hocadir.

lutfen sabredin, yorumlara kulak asmayin ve burnunuzu sevin :) saglik sıkıntısı yaratmiyosa yeter, diger sıkıntılar zamanla geciyo illa ki.

kızlarrrrrrrr bu aralara pek giremiyorum ama maşallah size yazmışta yazmışsınız şöle bi baktım yorumlarınıza
berencim galiba burun deliğiyle ilgili sorunun var ben burun deliklerimi daraltmıştım ilk zamanlar farklıydı tabi deliklerm yani büyüklük olarak değilde böle değişik diyeyim sana ama canım ilk zamanlar öel olur bak inan 1 ay geçtikten sonra biraz daha iyi olcak
pervanecğim sende yarın ameliyat olcan galiba inanki korkucak bi ameliyat değil heyecanlanabilirsin normal ama fazlası gereksiz bende tek başıma yattım hastaneye ve ameliyat süresincede tek başımaydım sıkıntı çekmedm öle çok şükür riskli bi ameliyatda değil sen mışıl mışıl uyuyosun hiç bişey hissetmiyosun takma kafana

kızlar tekrar sölüyorum ilk 3 4 hafta yani 1 ay burnumda şu var bu var demeyin burnunuz şiş olduğu için size değişik gelebilir ama hepsi geçici unutmayın estetik gibide gelebilir ama zamanla doğal güzel bi burnuşunuz olcak inş.

Kızlar, tecrübesi olanlara sormak istiyorum. Burun törpületirken kemiği kırıyor mu doktor ? Bir de ben burnumun ucunda değişiklik istemiyorum kesinlikle sonuçta ameliyat denince ne boyutta aynı kalabilir ki ? Bende Serdar Bey'e gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki haftalarda.

ANJ : burun ucunda istemezsen tabi ki degisiklik olmaz, kemik için bilmiyorum ama...

BAYANPOLIS : ameliyat olmak isteyen anneler çildirmis :)) benim de sirin bi kizim var, ne tatli oluyolar, nasil bagliyolar kendilerine... kaç yasinda kizin? benimki 22 aylik... Ben de kasimin ikinci haftasi ameliyat olmayi dusunuyorum ve en çok kizim geliyor aklima, gece hastanede kalmak istemiyorum bebisim uyumadan anneye uzun uzun sarilmali, opmeli ve onu çoookkkk ozleriz diye birde ameliyattan once hasta olur diye korkuyorum bu bile ameliyatimi ertelememe sebep, ve beni korkuttun uyanmamak falan diyorsun ya !

KIZLAR : kendime yaptigim tasarimlarda birini tam rinoplasti birini ise burun ucu yapmistim (çoookkk benziyor ikiside) ikisini de begendim, acaba sadece burun ucu yapmak istersem hoca yine genel anestezi mi yapar? Lokal yapmazz mi???? anestezi komplikasyonlarini arastiricam umarim beni korkutacak seylerle karsilasmam

SADBUTTRUE bitanem işallah masajlara başlayınca daha iyi oluruz yaa canım eve tküçültme yapıldı aslında öncen harika ama yandan ne bilim çok az fark var gibi geliyor işallah 2. bişeye gerek kalmıcak motive ediyorum kendimi olumlu düşünücem birde hergün bakıyorum aynada sanırım da yanlış canım nefesim çk tıkanıyor sanırım açılıcak zamnla birde canım sen temizlerken ne yapıyorsun ben çok temizliyemiyormuyum nedir yaa içinde kirler kalıyor zorlamaktan korkuyorum ya dikişse ya ödemse die birde canım istanbuldaki kızın burnunda evet yani deliklerinde küçütme yok ama yani ben hani deliklerinin boyununu kadar istemiştim ama işallah benimkilerde inciek
TECCCCCCC kuşummmm nerlerdesin yaaa snein pozitif enerjine ihtiyacımız varrr canım senindemi deliklerin küçültüldü canım yaaa benimki büyük gibi geliyor ilkkez sen söyledin inince küçülücek die doktorda söyledi ama burda pek kimsenin bilgisi yok sanırım sordum ama kimse küçülücek yada benimkide öyleydi küçülücek demedi yada pek daralttıran yok burun deliklerini inicek dimi canımm işallah yaaa sabırlı lmaz gerekiyor

ZUHALLL canım benim seninde delikler daraltılmış duydumm evet bi bozukluk ödem tarzı asimetriklik var ama umrumda diil çok benim önemsedeiğim büyüklüüğü çünkü o şişler nasılsa inicek ve düzgünleşicek burun canım sananda sorayım yaa burda herkesi yedimmmm resmen :) sence büyük olan bu delikler küçülürmü şekil itibariyle yani şişlerden mi büyük duruyor ayyyyyyy 10 kişiden onay almazsak uyuyamıyoruz ya :)

yeni ameliyat olacak kızalr anj maela bayan polis ve diğerleri allah abırlar bol moral motivasyon versin gerçekten doktorum çok pimirikli çok titiz çok heyecanlısın dedi bana ama ben bile atlattım inanaın ameliyatta bişey yok uyuyup uyanıyorusunuz sonrası işte 2 gün yemek yiyememek şişler ödemler ama bir haftaya rahatlıyor insan benim 17. günüm bugün ve rahatladım burnum çıplak artık bantlar yok çok şükür ama şiş olduğu her halinden belli yazıkkkk ona yaa kıyamıyorum dokunamıyormm

PYNSTLA canımmmm benim azıcık şu şişler insin koyucam ende işallah bu arada sorlar olmuştu hangi ünlüye benzedi die :) cansu dereninki gibi kızar zaten öyle iştemiştim şuan şiş ama daha güzel olucak

PERVANEBÖCEĞİ canım hiç korkma inana ki insna yanzlıca o önlüğü giydiğinde tuhaf luyor ama gerçekten uyuyorsun ve uyanığında yatakta oluyorsun bence en kolayı ameliyatmış sonraki güner daha sabır istiyor canım benim

anj kemik kırma artık kalmadı özel keskiler ve törpüler kullanılıyor ameliyatda,ben internette videosunu da izledim doktor da söylemişti bana. Burnunun ucunu istemezsen değiştirmez bence mesela benimki sadece kaldırıldı şekil olarak sivirileştirme falan yapılmadı yani doktor öyle söyledi bakalım iyileşince görücez.

canım tam anlamadım ama senin önceki burnun da sorunsuz da galiba yani burun sırtına birşey yapıldımı törpüleme daraltma falan yoksa sadece burun deliklerine ve kalkıklığına falan mı müdahele etti doktor ? canım ne 2.si ama yaa bak 17.günün kendin söylüyorsun daha çok erken hele bi iyileş otursun şekli de sonra düşün gerekirse 2.bi müdaheleyi. bu arada ben temizlerken işte kulak çubuğunu okyanus suyuyla ıslatıp temizliyorum(2.kutumu aldım zaten bugün) ileriye götürüyorum baya ama bi delikle gitmiyor hiç ileri ve ordan nefes alamıyorum zaten benim geniz etleri yakıldıgı için burnumun içi yara hep onlar da tıkıyor sanırım iyileşmesi uzun sürecek galiba. Bu arada dikişlerim de duruyor hala. Benim burnumda çok hassas ama tonikle siliyorum yavaşça yıkıyorum yoksa zaten sivilce çıkmış iyice berbat bi hale gelir bide gündüz makyaj yapıyorum mecbur şu an sivilceler kötü duruyo çünkü ehh bunları yaparken acıyo tabi ama napayım yavaş yavaş alışmam lazım dokunmaya haftaya masaja başlıcaz şimdi yapamassam sonra kötü olur. Şişlik özellikle uç kısmı top gibi olması moralimi bozuo bide hala nefes alamamak sıkıcı onun dışında bi sorunum yok çok şükür zuhalinde dediği gibi en az 1 y sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…