-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.761
kızlar yarın amelıyat olucam cok korkuyorum lakin
geçmiş olsun,bol şans diliyorum,korkmayın,heyacanlanmayın...
söylediği kadar kolay olmadğını biliyorsunuz :) geçmiyor saatler her an vazgeçicem nerdeyse
serdar hocayamı ameliyat olacaksınız,ben yaşadım ameliyat durumunu ve tek başıma karar verip tek başıma hastaneye yatıp çıktım,ilk başta hastanede bende heyecan yapmıştım,ama inanki gereksizmiş o telaş hocalar ve hastane ekibi size okadar sıcak davranıyorlarki hani ameliyatı bile unutuyorsunuz ve ve ameliyathaneye iner inmez size sakinleştirici iğne yapıyorlar ve hemen uyumuş olurusnuz ancak gece uyandığınızda ameliyt olduğunuzu anlıyorsunuz ozaman da işlem bitmiş oluyor zaten...ağrı sızı olmuyor sadece bununuz hafif kanıyor. rahat olun lütfen gerçekten zor değil...
Sadbutrue bıtanem benım burun delıklerımde daraltma oldu hatta serdar hoca yarıya kadar daralltık dedı belkıde bana oyle gelıyo hoca sıs ınsın mınıcık kalıcak dedı ısallah beklıcez sabır bıtanem masajı haftya yap dedı 3 hareket 30 kere yap dedı canım benım
arkadaşlar herkese selam,
Zuhall hayırlı olsun nişanlanmışsın sanırım mutluluklar dilerim...
SADBURTTRUE ,BEREN ameliyat sonrası size moral veremedim kusura bakmayın bu dönemler işlerim çok yoğun,ama ikinizde çok çok sabırlı olun şuan yolun başındasınız,ikinci aydan sonra burnunuz o kadar güzelleşecekki boşuna üzüldüğünüzü anlayacksınız,şişlikler ve morluklar inecek birde masajla burun baya değişiyor,şuan gözünüzde top gibi bir görüntüsü vardır mutlaka çünkü bende öyleydim moralim çok bozulmuştu ilk günler ama şuan hepsi geçti,beren burun deliklerin şişlikten farkedilmiyor şuan deliklere takılma onlar küçülecek,bende de daraltma vardı ikinizide bolcaaaa sabır diliyorum....
kızlar yarın amelıyat olucam cok korkuyorum lakin
arkadaşlar herkese selam,
Zuhall hayırlı olsun nişanlanmışsın sanırım mutluluklar dilerim...
SADBURTTRUE ,BEREN ameliyat sonrası size moral veremedim kusura bakmayın bu dönemler işlerim çok yoğun,ama ikinizde çok çok sabırlı olun şuan yolun başındasınız,ikinci aydan sonra burnunuz o kadar güzelleşecekki boşuna üzüldüğünüzü anlayacksınız,şişlikler ve morluklar inecek birde masajla burun baya değişiyor,şuan gözünüzde top gibi bir görüntüsü vardır mutlaka çünkü bende öyleydim moralim çok bozulmuştu ilk günler ama şuan hepsi geçti,beren burun deliklerin şişlikten farkedilmiyor şuan deliklere takılma onlar küçülecek,bende de daraltma vardı ikinizide bolcaaaa sabır diliyorum....
serdar hocayamı ameliyat olacaksınız,ben yaşadım ameliyat durumunu ve tek başıma karar verip tek başıma hastaneye yatıp çıktım,ilk başta hastanede bende heyecan yapmıştım,ama inanki gereksizmiş o telaş hocalar ve hastane ekibi size okadar sıcak davranıyorlarki hani ameliyatı bile unutuyorsunuz ve ve ameliyathaneye iner inmez size sakinleştirici iğne yapıyorlar ve hemen uyumuş olurusnuz ancak gece uyandığınızda ameliyt olduğunuzu anlıyorsunuz ozaman da işlem bitmiş oluyor zaten...ağrı sızı olmuyor sadece bununuz hafif kanıyor. rahat olun lütfen gerçekten zor değil...
Simdi uyuyup dinlenmeye bak... İnanki yarın "bosuna panikleyip, korkmusum" diyeceksin..inşallah istediğin gibi bir burna kavuşursun. Şimdiden gecmis olsun canimmmm
Kızlar, tecrübesi olanlara sormak istiyorum. Burun törpületirken kemiği kırıyor mu doktor ? Bir de ben burnumun ucunda değişiklik istemiyorum kesinlikle sonuçta ameliyat denince ne boyutta aynı kalabilir ki ? Bende Serdar Bey'e gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki haftalarda.
SADBUTTRUE bitanem işallah masajlara başlayınca daha iyi oluruz yaa canım eve tküçültme yapıldı aslında öncen harika ama yandan ne bilim çok az fark var gibi geliyor işallah 2. bişeye gerek kalmıcak motive ediyorum kendimi olumlu düşünücem birde hergün bakıyorum aynada sanırım da yanlış canım nefesim çk tıkanıyor sanırım açılıcak zamnla birde canım sen temizlerken ne yapıyorsun ben çok temizliyemiyormuyum nedir yaa içinde kirler kalıyor zorlamaktan korkuyorum ya dikişse ya ödemse die birde canım istanbuldaki kızın burnunda evet yani deliklerinde küçütme yok ama yani ben hani deliklerinin boyununu kadar istemiştim ama işallah benimkilerde inciek
TECCCCCCC kuşummmm nerlerdesin yaaa snein pozitif enerjine ihtiyacımız varrr canım senindemi deliklerin küçültüldü canım yaaa benimki büyük gibi geliyor ilkkez sen söyledin inince küçülücek die doktorda söyledi ama burda pek kimsenin bilgisi yok sanırım sordum ama kimse küçülücek yada benimkide öyleydi küçülücek demedi yada pek daralttıran yok burun deliklerini inicek dimi canımm işallah yaaa sabırlı lmaz gerekiyor
ZUHALLL canım benim seninde delikler daraltılmış duydumm evet bi bozukluk ödem tarzı asimetriklik var ama umrumda diil çok benim önemsedeiğim büyüklüüğü çünkü o şişler nasılsa inicek ve düzgünleşicek burun canım sananda sorayım yaa burda herkesi yedimmmm resmen :) sence büyük olan bu delikler küçülürmü şekil itibariyle yani şişlerden mi büyük duruyor ayyyyyyy 10 kişiden onay almazsak uyuyamıyoruz ya :)
yeni ameliyat olacak kızalr anj maela bayan polis ve diğerleri allah abırlar bol moral motivasyon versin gerçekten doktorum çok pimirikli çok titiz çok heyecanlısın dedi bana ama ben bile atlattım inanaın ameliyatta bişey yok uyuyup uyanıyorusunuz sonrası işte 2 gün yemek yiyememek şişler ödemler ama bir haftaya rahatlıyor insan benim 17. günüm bugün ve rahatladım burnum çıplak artık bantlar yok çok şükür ama şiş olduğu her halinden belli yazıkkkk ona yaa kıyamıyorum dokunamıyormm