- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.821
kızlar salı günü ameliyat oldum 2.günümdeyim dün sağ gözüm kapandı ama şu an açık ikiside şişim bakalım ama her yorum güzel açılınca da böyle olur inşallah :) arada bi sızım oluyor birde..
pervanebocegi geçmiş olsun yarın tamponların çıkınca çok rahatlarsın ben en çok ilk 2 gün zorlanmıştım sen de zoru atlatmışssın. sızlaması çok normal ben de bile oluyor hala azıcık :) moralini yüksek tut sonuç güzel olacaktır eminim.
pervane boceği canım geçmis olsun benimde sisten kapanmıstı gölerim ama ınanılmaz hızla geri indi inicektir canım
sadbuttrue canım benim sey sorucam burnuna su çekebiliyomusun yada cektin mi hiç optum canım
berencim özel mesaj attım mail adresimi eğer gün içinde mailini açıossan ordan da konuşabiliriz diye. Valla dün bi kere denedim canım sağ deliğim çok tıkalı kulak çubugunu ileri götüremiyorum diye ama zor oldu tam gitmedi su üstler şiş gözlerim falan yaşardı şu an için bidaha yapmam yani hoca muayenede benim ittireediğim tarafa soktu çubugu gittti ama eve gelince ben yine ilerletemedim korktum bıraktım. Yani nefesim pek iyi değil hala.