Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

vocabularie canım yaa o soranlar eminim bayandır ve burun estetiği ile ilgili az da olsa ilgisi merakı olan kişilerdir yoksa anlaşılmaz. Ben mesela ameliyat olmaya karar verdiğimden beri (ve hala) en doğal burunları bile anlayabiliyorum alıcı gözle bakınca onun dşında öle anlaşılıcak bi burnun yok hem anlasalar bilseler ne olcak ben bugün ilk defa işe geldim burnumda bant var herkes soruyor eğrilik vardı diyorum sadece ama yani bakan göz anlamazmı başka düzeltme oldunu anlar tabi ama önemli değil benim için kimseye hesap vermek zorunda değilim bilirlerse de bilsinler tatlım sakın kafana takma dediğim gibi onlar bu konuyla ilgilenen kişilerdir yoksa senin burnun öyle ben estetikliyim diyen bir burun değil

beren canım sen niye kafana taktın ama öle yaa kızarım ama bak daha 14 günlük hastalarız biz bu kadar erken takılma benim burnumda şiş ve ucu kalkık ve hala doğru dürüst nefes alamıyorum üst taraflar çok tıkalı ya da şiş bilemiyorum :44: ama kafama takmamaya çalışıyorum yarın garipsicem yadırgıcam bantlar açılınca ama sabırlı olmak lazım artıı morluklarım daha tamamen geçmedi yani makyajla silikleştiriyorum lütfen kafana takma bak sen de resim ekle istersen ben de bakayım eminim sana öle geliyordur bu arada senin nefesin ne durumda benim hala açılmadı tam :44: istersen mailleşiriz de bak adresini verirsen hadi moralini yüksek tut sakın öle ağlama tamam mı habersiz bırakma benide

Berencim benim için de burun delikleri çok onemli (ameliyat olma sebeplerimden biri), vocabulaire'in ki burun delikleri çok guzel olmus, fatihim'in de resmi var (ozel) o da kuçultmus ama son halini gormedim ve de zuhalcim kuçultmus bildigin gibi... O kadar uzme kendini, dur bakalim daha çok erken, belki sen en basindan burun deliklerini de kuçultursun diye dusunmustun hoca kuçultmeyince aklina takildi, resim koyarsan (sadece burnun da olabilir) sana ne dusundugumuzu soyleriz... O kadar uzuluyorsan hocayla gorus guzelim kiyamam ben sana aglamaaaaaaaa

senin yine 2 kişi sormuş 1-2 ay öncesinde farklı günlerde 4 kişi sormuştu banada üstelik soranlardan biride erkekti :0 benimde moralim çok bozulmuştu seni çok iyi anlıyorum.

çok teşekkür ederim her şeyden önce:) gerçekten saklamamak en doğrusu böyle moral bozmaktansa... Bugün sordum arkadaşıma çok düzgün olduğu için dikkatimi çekti dedi. Oradan anlamış yani. Ben de saklamayacağım artık. Zaten şu an çok memnunum eski halime kıyasla o yüzden psikolojimi tekrar bozmaya gerek yok

doğru söylüyorsun canım işte ben zamanında çok kasmışım kendimi o yüzden böyle oldu. Artık saklamayacağım ben de böyle hayat daha rahat :)

doğru söylüyorsun canım işte ben zamanında çok kasmışım kendimi o yüzden böyle oldu. Artık saklamayacağım ben de böyle hayat daha rahat :)

senin yine 2 kişi sormuş 1-2 ay öncesinde farklı günlerde 4 kişi sormuştu banada üstelik soranlardan biride erkekti :0 benimde moralim çok bozulmuştu seni çok iyi anlıyorum.

canım dün çok bozuldum ama bugün silkelendim. Daha mantıklı düşünüyorum. Bilen bilsin önemli olan şu an bizim daha rahat olmamız. Eskiden doğaldı da ne oldu. Yüzümüzün ortasında koca bi varlık!! O yüzden estetik de olsa ben böyle daha mutluyum. Çağa ayak uydurmak lazım

Canım sonuçta bu ameliyati kendimizi mutlu etmek icin oluyoruz. Kimi ne ilgilendirirki nasil mutlu olacaksan öyle yap ...

kızlar slm nabersiniz ancak girebildim foruma.grip ve sinüzitle ilgili şikayetlerim devam ediyor.vocabula.sadbt.beren zuhal yln kızlar unuttgm her kim varsa rinoplastiyle berber serdar bey sinüziti de tedavi edyomu ben sormadım kendisine ama bnde et var sinüzitm de var.eti alırm dedi ama sınüse bsy demedi.bide snra daha kötü olrmuym cok korkym.burun deliği konusnda ben doktora dedmki burnum kaldırılrsa deliklrm kötü durur.yok bence küçültmeye gerek yok eger ameliyat esnasında gerek görrsm küçülteblrm dedi.burun deliği küçülten yokmu aranızda .bazı hocalar simetrik yapmıyor yaptrym desem bitirli yaptrmasam busefer karsıdan baknca büyük olr diye endişe edyrm.oyüzden amleyat öncesibana yardm edin lütfen kızlar.

kizlar selam. yuzyillardir foruma girmiyodum, dugun dernek, kocayla vakit gecirmece derken bosladim burayi biraz. tum yazilanlari okumaya calistim, vocabulary nihayet dikislerini aldirmissin,sevindim. benim de bi tek dikis aldirma fasli kaldigi icin o kismiyla ilgileniyorum :) benim ameliyatimin uzerinden 9 ay gecmis yaa ne cabuk :) ben ilk 3 ay masaj yaptim, sonra aksatmaya basladim. halbuki doktorcum 6 ay yap demisti. bi de burnumun ucunu, kalkikligini cok seviyorum, masaj yaptikca duser diye korktum. haliyle hala sisliklerim var ama disardan anlasilmiyo, bilenler farkediyo sadece. bi ara ankaraya gidip muayene olmam lazim sanirim, masaji aksattigim icin kizmaz insallah :)

bu arada ekleyim, doktorumdan, operasyonumdan, burnumdan cok memnunum. bu surecin hicbir aninda mutsuz olmadim, cunku asla sabirsizlik yapmadim. ne yazik ki topige yazan cogu yeni ameliyatli arkadasta bu sabirsizlik ve mutsuzlugu goruyorum. bu yola cikarken 1 seneyi gozden cikarmak lazim kizlar.

hepinize sevgiler.

sadburtre canm msj için tesk ederm.saol.zaten ben can kopala ameliyat oalacaktm basta ama izmir uzak oldgu için serdar beyle görsym dedm snra muayeneye gittgmdede begendm ve onda karar kıldm.canm özel msj göndrmyi cok istm ama malesef.şikayetlermiz aynı gibi bndede kemik ve et var.bide sinüzit ama eti alnca rahatlarsn demişti doktor hadi bakalm.hatta aynı resmi ben götrcktm senin hocaya götrdgn resim var ya.onu işte.resimlerden pek belli olmyo ama senin kavisin okadar abartı degil.dogal duryo.yarn bantlarını aldrcksn sanrm.cnm foto paylas lütfen ayrntıları cok mrk edyrm.öpüldün coook

Vocabularie :) Tatlım senin burnunun estetik olduğunu herhalde çook dikkatli bakan biri 'nasıl da düzgünmüş yaaa' diyerek çakmıştır. Bakma seen bak benim burnum doğuştan kalkık, hatta kusurları var ama çoğu insan inanmıyor doğal olduğuna. Napim estetik deyince mutlu olucaksanız estetik diyeyim diyorum. Benim için hiiç önemi yok çünkü ne olduğunun. Millet manyak, boş atıp dolu tutmaya çalışıyor. Bir de benim 3 tane estetik ameliyat olduğundan emin olduğum arkadaşım biz olmadık doğal burnumuz diye yalan söyledi gözümün içine baka baka Böyle hasta insanlar var işte, sen kendiyle çok barışık ve normal bir insansın zaten hiiiç aldırma derim. Yaptırdıysan da ooh iyi etmişim güzelleşmişim de :)

Öncelikler herkese merhaba :)
Ben serdar beye 2.5 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat sonrasında burnum aşırı derecede şiş idi birkaç hafta evden çıkamadım.Zamanla şişler indi ve burun ucundaki dikişlerden sağ deliğimdeki dikiş kendiliğinden düştü ancak sol delikteki duruyor ve içeride kalkıklığı sağlayan dikiş duruyor bu dikişler ömrüm boyunca durcak mı ? ve 2.5 ay olmasına rağmen şişlerim hala var ve bazı zamanlar daha çok şişiyor şişmesine neden olan etkenler neler ve ne zaman bu şişlerden kurtulabilirim. cevaplayan herkese teşekkürler

ay çok güldüm ya 3 kez ameliyat olmuş bi de doğal mı dedi :) en iyisi ben şimdiden doğruyu söyleyim insanlara yoksa komik duruma düşmeyim:) Teşekkür ederim canım yorumun için.

sana inanmamaları da ilginçmiş gerçekten. ama demekki çoğunluk birbirinin burnuna dikkat ediyor.

hayır durmayacak o dikiş. Ben 1 yıl sonra aldırdım o dikişi ama bu süre kişiden kişiye göre değişebilir. 2,5 aylıkken şiş olması çok normal. Benim 1 yıl oldu en son gittiğimde hala şişliklerin var dedi bana doktor. O yüzden sabırlı olmalıyız...

teşekkür ederim canım darısı senin başına :) masajları aksatmasan çok iyi olurmuş... Fotoğraf koysana görelim burnunu:)

eski halimin fotosu yok bilgisayarda, o yuzden sadece yeni halimin fotosunu ekliyorum. sizden ricam alinti yapmamaniz, cunku fotolari siz bakinca kaldircam.
bu arada bu fotolar cekildiginde ameliyatin uzerinden 5 ay gecmisti.

miskaaaaa canım bayıldımmm ben çok güzelmiş maşallah yaa Allah nazarlardan saklasın bence tam bir Serdar hoca klasiği yaa o kalkıklığı suratına çok güezel gitmiş tatlım ayrıca burun sırtına verdiği şekli de çok sevdim Benim yarın bantlarım çıkıyor inşallah ben de beğenirim :)

Bu arada Serdar beyin hastlarının resmi herkese açık bir tek vocabularie de var. Valla toplanıp resim koysak nazar değer heralde. Çünkü diğer doktorlara bakıyosun bir sürü resim görebiliyorsun burda güzel olanlar da var. Ama bizim doktorumuz da çok başarılı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…