- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.701
kızlar size bir şey söyleyeceğim. Çok garip bir tesadüftür ki bugün farklı zamanlarda iki farklı kişi burnumun estetik olup olmadığını sordu. Ve ikisinin birbirinden haberi yok, çünkü birbirlerini tanımıyorlar... Aynı gün 2 kişi birden sorunca moralim bozuldu bu kadar belli mi estetik olduğu diyeŞaşkınlıktan nerden anladın diye de soramadım....
Ben hep kendimi "saklayacağım bunu" diye ayarlamışım. Eskiden psikolojik olarak kendimi çok olumsuz etkilemiştim. O yüzden saklayacaktım ama galiba saklamamak gerekiyor çünkü bugünkü bu durum gerçekten üzdü beni. Çünkü doğal diye düşünüyoruz hepimiz ama insanlar nasıl anlıyorlar ya
kızlarrrr merhabalarrrr öncelikle geçmiş olsun dileklerini yollayanlara çok teşekürler öpücükler :) yeni ameliyat olacak arkadaşlara bolll motivasyon ve moral diliyorum kızalr işallah griptir bebişin hastalığıdır geçer moralli bir şekilde mutlu mutlu girersiniz ameliyata şimdiden şifalar diliyorum
sadbuttrue canımmmmmm kaçırmışız birbirimizi göremedik sağlık olsun ne yapalım nasıl iyisin değil mi yarın benimde çıkıcak bantlar ama 5 30 gibi gidicem hoca yoğunmuşş
ZUHALLLL cimmmm canım seninle acil konuşmma lazım çok huzursuzum yaaa sanki burun deliklerim büyük gibi geliyor bana herşey süper kavistir burun sırtı filan ama sürekli burun deliklerime bakıyorum hocaylada konuştum kaç kere aradı saolsun ama psikolojim berbat kendimi ikna edemiyorum ağladım geçen gün yaaaaa nedne böyle olduuu sanki büyük gibi hocada ödem var geçicek dedi ama seninde mi öyle oldu canım yani biraz burun deeliklerimin şekli aslında su damlası gibi ben yuvarlak olsun istiyordum hocada daha darltılırsa sivrileşir o oturdukça yuvarlaklaşıcak dedi ama işte huzursuzum ağlıyorum hep yaaaa
VOCABULARİA canıms eni arkadaşa olarak ekledim kabul edersen çok sevinirim
kızlarrrrrrr yaa bu burun delikleri konusunda azıcık bilgisi olanlar lütfen yardım etsinnnn çok üzgünümmmmm
vocabularie canım yaa o soranlar eminim bayandır ve burun estetiği ile ilgili az da olsa ilgisi merakı olan kişilerdir yoksa anlaşılmaz. Ben mesela ameliyat olmaya karar verdiğimden beri (ve hala) en doğal burunları bile anlayabiliyorum alıcı gözle bakınca
beren canım sen niye kafana taktın ama öle yaa kızarım ama bak daha 14 günlük hastalarız biz bu kadar erken takılma benim burnumda şiş ve ucu kalkık ve hala doğru dürüst nefes alamıyorum üst taraflar çok tıkalı ya da şiş bilemiyorum :44: ama kafama takmamaya çalışıyorum yarın garipsicem yadırgıcam bantlar açılınca ama sabırlı olmak lazım artıı morluklarım daha tamamen geçmedi yani makyajla silikleştiriyorum