- 6 Eylül 2011
- 291
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.681
canım yaa kıyamam sana senin için zor olmuştur baya ama olsun iyi yapmıssın..ben de hiç düz yatamam o yüzden ilk gece bile kafam düz olsa da bacaklarımı falan yan çevirip yatmıştım..biz azıcık yan dönmeyle bile yetinmişiz ne güzelevet tatlım yaa sizler olmasaydınız bu süreç nasıl geçerdi bilmiyorum iyi ki varsınız hepiniz yaa evet geri sayım yapıyorum 3 gün kaldı cumartesi buluşucaz burnuşumla
Kendimi ilk gördüğümde alışamadım. Hatta kardeşim ve babam yüzüme bakamıyorlardı. Ben de aynaya bakmak istemiyordum sanki ses aynı ama görüntü başkasına ait gibi geliyordu. Bir süre yadırgadım. Ama şimdi eski fotoları görünce bu kim diyorum. Sanki doğuştan burnum böyleydi
Senin burnundaki değişim elbet fark edilir ama benimki kadar büyük değildi eski burnun. Yine de ilk başta yadırgarsan üzülme tamam mı sonra geçiyo zaten :)
canım yaa kıyamam sana senin için zor olmuştur baya ama olsun iyi yapmıssın..ben de hiç düz yatamam o yüzden ilk gece bile kafam düz olsa da bacaklarımı falan yan çevirip yatmıştım..biz azıcık yan dönmeyle bile yetinmişiz ne güzelevet tatlım yaa sizler olmasaydınız bu süreç nasıl geçerdi bilmiyorum iyi ki varsınız hepiniz yaa evet geri sayım yapıyorum 3 gün kaldı cumartesi buluşucaz burnuşumla
zuhaaaal kuzum nerelerdesin yaa özlettin valla kendini bak ben oldum geldim 10 gün oldu yav sen nerelere kaybolduncanım evet dikkat ediyorum ben şu an bantlı,ödemler için maydonoz suyu içip morluklara krem sürüyorum çok az kaldı zaten,cumartesi de bantlarım çıkacak ve yeni burnumu görücem sonunda
Kızlar selam!
Ben ameliyat olalı yaklaşık 20 gün oldu, ateli de pazartesi günü çıkardı Serdar bey ama burnum hala inanılmaz şiş, ucu da şişlikten dolayı inanılmaz garip duruyo, moralim çok bozuktu ama Serdar bey moral verdi sağolsun kimsenin böyle kalmıyor merak etme diye. İlk zamanlar maydonoz suyu içmiştim sabah akşam ilk 1 hafta sonra bıraktım. Şimdi tekrar içmeye başladım ama burnumdaki şişliklere faydası olur mu bilmiyorum. Diğer taraftan masaja başladım onu yapıyorum bakalım ne zaman düzelecek. Soracağım şu ki şişlikler ve ödemler için maydonoz suyu dışında yapılabilecek bir şey var mı ki, bileniniz var mı?
Bu arada yeni ameliyat olan arkadaşlar sadbuttrue, beren_06 size de çoook geçmiş olsun! Umarım sonunda hepimiz mutlu oluruz :)
kızlar ben geldiiiim.nabersiniz nasıl geciyor süreciniz.kıskanıyorm vallla sizleri)hemen aranıza katılmak istiyrm ama korkuyorum da bi yandan.sizde böleydiniz bilyrm amliyttn önce.ama ben grip oldum bogazım da ağrıyor.bayramda kaptm şifayı galiba aranızda ben gibi olup ameliyat olan varmı?sadbutre yada diğer arkadslar sizlerin burnunda et varmıydı,sinüzitle ilgili de sorunlarınz var mıydı baş agrısı gibi.hani bu şikayetlerden de kurtulurmuyum diye soryrm.mesela serdar haca bana dediki ameyattan sonra sinüslerin dolcak bu yüzden gribinden kurtulp gelmen gerek.kkb ye git önce dedi.etleri zaten amaliyyata alcam nefesi daha rahat alcaksın dedi.sizler amliyat olanlar olark daha ii bilirsinz diye sormak istedim tatlıslar.
Kızlar selam!
Ben ameliyat olalı yaklaşık 20 gün oldu, ateli de pazartesi günü çıkardı Serdar bey ama burnum hala inanılmaz şiş, ucu da şişlikten dolayı inanılmaz garip duruyo, moralim çok bozuktu ama Serdar bey moral verdi sağolsun kimsenin böyle kalmıyor merak etme diye. İlk zamanlar maydonoz suyu içmiştim sabah akşam ilk 1 hafta sonra bıraktım. Şimdi tekrar içmeye başladım ama burnumdaki şişliklere faydası olur mu bilmiyorum. Diğer taraftan masaja başladım onu yapıyorum bakalım ne zaman düzelecek. Soracağım şu ki şişlikler ve ödemler için maydonoz suyu dışında yapılabilecek bir şey var mı ki, bileniniz var mı?
Bu arada yeni ameliyat olan arkadaşlar sadbuttrue, beren_06 size de çoook geçmiş olsun! Umarım sonunda hepimiz mutlu oluruz :)
yasakyasak sana da geçmiş olsun. Bende bant var şu an ama şiş yani hissedebiliyorum, ne kadar sürede iner bilmiyorum ama 1 aydan önce takılmamalı böyle şeylere sanırım. Ben maydonoz suyu içiyorum 2 bardak,yakında 2 hafta dolacak daha da içmicem zaten fazlası zararlı çünkü. Başka yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum açıkcası :44:
akcaa ben ameliyata girmeden boğazımda yara çıkmıştı çok canım yanıyordu yutkunurken falan antibiyotik başladım ameliyattan 2-3 gün önce ve ameliyat gününden sonra da bitirdim onu. Hoca doğru söylemiş çok ağır bi griple ameliyata girmen doğru oolmaz sen doktorla temas halinde ol gerekirse erteleyecektir zaten ameliyatı ama o arada da bi kbb ciye git ilaca başla bir an önce bence. Ben de içte kemik eğriliği vardı,et yoktu sanırım. şu an 11 gün oldu burnum ara ara tıkanıyor böyle grip gibi. Ama yakın zamanda açılır çünkü çok yeni daha . Sen de iyileştiğin zaman rahatlarsın bence.
canım ben hiç bişey yapmadan kendiliğinden geçti zaten yapman şart değil bu zamanla düzeliyo burun ucu burnun yüzün ilk zamanlar farklı gelir ama ben sadece serdar beyin verdiği masajı yaptım önemli olan bu masajlarını düzenli yapman moralini bencede bozma bu gördüklerinin hiç biri kalmıyo merak etme
kızlar ben geldiiiim.nabersiniz nasıl geciyor süreciniz.kıskanıyorm vallla sizleri)hemen aranıza katılmak istiyrm ama korkuyorum da bi yandan.sizde böleydiniz bilyrm amliyttn önce.ama ben grip oldum bogazım da ağrıyor.bayramda kaptm şifayı galiba aranızda ben gibi olup ameliyat olan varmı?sadbutre yada diğer arkadslar sizlerin burnunda et varmıydı,sinüzitle ilgili de sorunlarınz var mıydı baş agrısı gibi.hani bu şikayetlerden de kurtulurmuyum diye soryrm.mesela serdar haca bana dediki ameyattan sonra sinüslerin dolcak bu yüzden gribinden kurtulp gelmen gerek.kkb ye git önce dedi.etleri zaten amaliyyata alcam nefesi daha rahat alcaksın dedi.sizler amliyat olanlar olark daha ii bilirsinz diye sormak istedim tatlıslar.
Evet canım haklısın masajlarımı ihmal etmemeliyim, şu anda burnuma dokunmak çok acı verdiği halde dayanıyorum valla! Bu arada sanırım sen çıkıntı tarzı bir şeyden bahsediyordun daha önce yazdığın mesajlarda karıştırmıyorumdur umarım. Geçti mi o masajla falan merak ettim! Hatta Serdar beye sordum öyle çıkıntı falan oluyormuş sonradan diye, o da çok kemikli burunlarda deri fazlalığı kalıyor ama masajla geçiyor demişti..
kızlllaaar cok hastayım ya bian önce iyileşmek istiyorum üfff.neye heves etsem böle olyo zaten.foto paylasın lütfen az motive edin beni.aksilk cıkmazsa bende 17sinde ameyt olcam bakalm inş allahtan kaza bela gelmezse.
karıştırmıyosun canm evet çıkıntım olduğunu sölemiştim ama serdar beyin gösterdiği masajla biraz hafiflediğini farkettim serdar bey geçeceğini sölüyo artık ne kadar sürede geçer bilmiyorum bu arada çok şükür geçen sene kasımın 18 inde ameliyat olmuştum kasım ayınada girdik 1 sene olcak darısı sizlere kızlarrr
kızlar size bir şey söyleyeceğim. Çok garip bir tesadüftür ki bugün farklı zamanlarda iki farklı kişi burnumun estetik olup olmadığını sordu. Ve ikisinin birbirinden haberi yok, çünkü birbirlerini tanımıyorlar... Aynı gün 2 kişi birden sorunca moralim bozuldu bu kadar belli mi estetik olduğu diyeŞaşkınlıktan nerden anladın diye de soramadım....
Ben hep kendimi "saklayacağım bunu" diye ayarlamışım. Eskiden psikolojik olarak kendimi çok olumsuz etkilemiştim. O yüzden saklayacaktım ama galiba saklamamak gerekiyor çünkü bugünkü bu durum gerçekten üzdü beni. Çünkü doğal diye düşünüyoruz hepimiz ama insanlar nasıl anlıyorlar ya
kızlllaaar cok hastayım ya bian önce iyileşmek istiyorum üfff.neye heves etsem böle olyo zaten.foto paylasın lütfen az motive edin beni.aksilk cıkmazsa bende 17sinde ameyt olcam bakalm inş allahtan kaza bela gelmezse.