Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım yaa kıyamam sana senin için zor olmuştur baya ama olsun iyi yapmıssın..ben de hiç düz yatamam o yüzden ilk gece bile kafam düz olsa da bacaklarımı falan yan çevirip yatmıştım..biz azıcık yan dönmeyle bile yetinmişiz ne güzel :KK1: evet tatlım yaa sizler olmasaydınız bu süreç nasıl geçerdi bilmiyorum iyi ki varsınız hepiniz yaa :KK19: evet geri sayım yapıyorum 3 gün kaldı cumartesi buluşucaz burnuşumla :nazar::21:

Kendimi ilk gördüğümde alışamadım. Hatta kardeşim ve babam yüzüme bakamıyorlardı. Ben de aynaya bakmak istemiyordum sanki ses aynı ama görüntü başkasına ait gibi geliyordu. Bir süre yadırgadım. Ama şimdi eski fotoları görünce bu kim diyorum. Sanki doğuştan burnum böyleydi :KK24:

Senin burnundaki değişim elbet fark edilir ama benimki kadar büyük değildi eski burnun. Yine de ilk başta yadırgarsan üzülme tamam mı sonra geçiyo zaten :)

Kendimi ilk gördüğümde alışamadım. Hatta kardeşim ve babam yüzüme bakamıyorlardı. Ben de aynaya bakmak istemiyordum sanki ses aynı ama görüntü başkasına ait gibi geliyordu. Bir süre yadırgadım. Ama şimdi eski fotoları görünce bu kim diyorum. Sanki doğuştan burnum böyleydi :KK24:

Senin burnundaki değişim elbet fark edilir ama benimki kadar büyük değildi eski burnun. Yine de ilk başta yadırgarsan üzülme tamam mı sonra geçiyo zaten :)

oy kıyamam yaa canım senin eski burnunla arada baya bi fark var o da tetikleyince böyle hisssetmişsin ama bak ne güzel şimdi de eski halini yadırgıyorsun :) azıcık bi değişim bile olsa kim yadırgamaz ki yaa suratın ortasındaki en büyük organ yani :KK1: bana da şimdiden alıştırma oluyor banttan şekli belli oluyor ya ama yine de bi garip olacak tabi,inşallah güzel duygular hissedicem bakalım tekrar yazarım zaten :)

canım yaa kıyamam sana senin için zor olmuştur baya ama olsun iyi yapmıssın..ben de hiç düz yatamam o yüzden ilk gece bile kafam düz olsa da bacaklarımı falan yan çevirip yatmıştım..biz azıcık yan dönmeyle bile yetinmişiz ne güzel :KK1: evet tatlım yaa sizler olmasaydınız bu süreç nasıl geçerdi bilmiyorum iyi ki varsınız hepiniz yaa :KK19: evet geri sayım yapıyorum 3 gün kaldı cumartesi buluşucaz burnuşumla :nazar::21:

bu yatma olayi çok zor, ben karın üstü yatiyorum kafami yan yatiyorum, kosullar geregi yan yatabilirim ama sirt ustu aslaaaa dunyadaki butun koyunlari saysam yine uyuyamam :KK8: sadbuttrue canim ben ins ameliyat olursam yan yatmayi dusunuyorum ama bi sag tarafima bi sol yoksa odem bi tarafta birikebilir diye korkuyorum tabi ki sekline bisey olmaz (kemik ve kikirdaklara) ama iyilesme surecinde simetrik odem olmasi bile psikoloji için onemli... bu arada odemin bi tarafa kaymasi tamamen benim teorim, herhangi bi doktorun soyledigi bisey degil ama bir iki yerde sirt ustu yatilmasi gerekli diye okumustum :KK22:

zuhaaaal kuzum nerelerdesin yaa özlettin valla kendini bak ben oldum geldim 10 gün oldu yav sen nerelere kayboldun :KK1: canım evet dikkat ediyorum ben şu an bantlı,ödemler için maydonoz suyu içip morluklara krem sürüyorum çok az kaldı zaten,cumartesi de bantlarım çıkacak ve yeni burnumu görücem sonunda :KK52: :21::21:

ayyy canım benim ya giremdm nete nişanlımın ailesi geldi bayramda onları ağırladık sonrasıda tabi çalışmaya devam:110: ben mesela maydonoz suyu içmedm burdaki yorumlarda görmedm doktorda demedi ama ona rağmen morluktu şişlikti atlatmam öle uzun sürmedi faydası varsa iç tabi bantlar bant dediğin atel galiba ben doktorun yanına gidemdğim için oda bana banyoda suyla temas ettirdiğin zaman kendide düşer demişti eğer gelemiceksen böle yap dedi bende öle yaptım kendiliğinden düştü ama sonraaynaya baktığımda yağlı siyah noktalı kalkık bi burunla karşılaştım zamanla geçti tabi moralini falan bozma bundan sonra dikkat et çünkü şuan burnun oyun hamuru gibidir:21:

Kızlar selam!
Ben ameliyat olalı yaklaşık 20 gün oldu, ateli de pazartesi günü çıkardı Serdar bey ama burnum hala inanılmaz şiş, ucu da şişlikten dolayı inanılmaz garip duruyo, moralim çok bozuktu ama Serdar bey moral verdi sağolsun kimsenin böyle kalmıyor merak etme diye. İlk zamanlar maydonoz suyu içmiştim sabah akşam ilk 1 hafta sonra bıraktım. Şimdi tekrar içmeye başladım ama burnumdaki şişliklere faydası olur mu bilmiyorum. Diğer taraftan masaja başladım onu yapıyorum bakalım ne zaman düzelecek. Soracağım şu ki şişlikler ve ödemler için maydonoz suyu dışında yapılabilecek bir şey var mı ki, bileniniz var mı?

Bu arada yeni ameliyat olan arkadaşlar sadbuttrue, beren_06 size de çoook geçmiş olsun! Umarım sonunda hepimiz mutlu oluruz :)

kızlar ben geldiiiim.nabersiniz nasıl geciyor süreciniz.kıskanıyorm vallla sizleri)hemen aranıza katılmak istiyrm ama korkuyorum da bi yandan.sizde böleydiniz bilyrm amliyttn önce.ama ben grip oldum bogazım da ağrıyor.bayramda kaptm şifayı galiba aranızda ben gibi olup ameliyat olan varmı?sadbutre yada diğer arkadslar sizlerin burnunda et varmıydı,sinüzitle ilgili de sorunlarınz var mıydı baş agrısı gibi.hani bu şikayetlerden de kurtulurmuyum diye soryrm.mesela serdar haca bana dediki ameyattan sonra sinüslerin dolcak bu yüzden gribinden kurtulp gelmen gerek.kkb ye git önce dedi.etleri zaten amaliyyata alcam nefesi daha rahat alcaksın dedi.sizler amliyat olanlar olark daha ii bilirsinz diye sormak istedim tatlıslar.

Kızlar selam!
Ben ameliyat olalı yaklaşık 20 gün oldu, ateli de pazartesi günü çıkardı Serdar bey ama burnum hala inanılmaz şiş, ucu da şişlikten dolayı inanılmaz garip duruyo, moralim çok bozuktu ama Serdar bey moral verdi sağolsun kimsenin böyle kalmıyor merak etme diye. İlk zamanlar maydonoz suyu içmiştim sabah akşam ilk 1 hafta sonra bıraktım. Şimdi tekrar içmeye başladım ama burnumdaki şişliklere faydası olur mu bilmiyorum. Diğer taraftan masaja başladım onu yapıyorum bakalım ne zaman düzelecek. Soracağım şu ki şişlikler ve ödemler için maydonoz suyu dışında yapılabilecek bir şey var mı ki, bileniniz var mı?

Bu arada yeni ameliyat olan arkadaşlar sadbuttrue, beren_06 size de çoook geçmiş olsun! Umarım sonunda hepimiz mutlu oluruz :)

kızlar ben geldiiiim.nabersiniz nasıl geciyor süreciniz.kıskanıyorm vallla sizleri)hemen aranıza katılmak istiyrm ama korkuyorum da bi yandan.sizde böleydiniz bilyrm amliyttn önce.ama ben grip oldum bogazım da ağrıyor.bayramda kaptm şifayı galiba aranızda ben gibi olup ameliyat olan varmı?sadbutre yada diğer arkadslar sizlerin burnunda et varmıydı,sinüzitle ilgili de sorunlarınz var mıydı baş agrısı gibi.hani bu şikayetlerden de kurtulurmuyum diye soryrm.mesela serdar haca bana dediki ameyattan sonra sinüslerin dolcak bu yüzden gribinden kurtulp gelmen gerek.kkb ye git önce dedi.etleri zaten amaliyyata alcam nefesi daha rahat alcaksın dedi.sizler amliyat olanlar olark daha ii bilirsinz diye sormak istedim tatlıslar.

yasakyasak sana da geçmiş olsun. Bende bant var şu an ama şiş yani hissedebiliyorum, ne kadar sürede iner bilmiyorum ama 1 aydan önce takılmamalı böyle şeylere sanırım. Ben maydonoz suyu içiyorum 2 bardak,yakında 2 hafta dolacak daha da içmicem zaten fazlası zararlı çünkü. Başka yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum açıkcası :44:

akcaa ben ameliyata girmeden boğazımda yara çıkmıştı çok canım yanıyordu yutkunurken falan antibiyotik başladım ameliyattan 2-3 gün önce ve ameliyat gününden sonra da bitirdim onu. Hoca doğru söylemiş çok ağır bi griple ameliyata girmen doğru oolmaz sen doktorla temas halinde ol gerekirse erteleyecektir zaten ameliyatı ama o arada da bi kbb ciye git ilaca başla bir an önce bence. Ben de içte kemik eğriliği vardı,et yoktu sanırım. şu an 11 gün oldu burnum ara ara tıkanıyor böyle grip gibi. Ama yakın zamanda açılır çünkü çok yeni daha . Sen de iyileştiğin zaman rahatlarsın bence.

Kızlar selam!

canım ben hiç bişey yapmadan kendiliğinden geçti zaten yapman şart değil bu zamanla düzeliyo burun ucu burnun yüzün ilk zamanlar farklı gelir ama ben sadece serdar beyin verdiği masajı yaptım önemli olan bu masajlarını düzenli yapman moralini bencede bozma bu gördüklerinin hiç biri kalmıyo merak etme:nazar:

yasakyasak sana da geçmiş olsun. Bende bant var şu an ama şiş yani hissedebiliyorum, ne kadar sürede iner bilmiyorum ama 1 aydan önce takılmamalı böyle şeylere sanırım. Ben maydonoz suyu içiyorum 2 bardak,yakında 2 hafta dolacak daha da içmicem zaten fazlası zararlı çünkü. Başka yapılabilecek birşey var mı bilmiyorum açıkcası :44:

akcaa ben ameliyata girmeden boğazımda yara çıkmıştı çok canım yanıyordu yutkunurken falan antibiyotik başladım ameliyattan 2-3 gün önce ve ameliyat gününden sonra da bitirdim onu. Hoca doğru söylemiş çok ağır bi griple ameliyata girmen doğru oolmaz sen doktorla temas halinde ol gerekirse erteleyecektir zaten ameliyatı ama o arada da bi kbb ciye git ilaca başla bir an önce bence. Ben de içte kemik eğriliği vardı,et yoktu sanırım. şu an 11 gün oldu burnum ara ara tıkanıyor böyle grip gibi. Ama yakın zamanda açılır çünkü çok yeni daha . Sen de iyileştiğin zaman rahatlarsın bence.

Teşekkür ederim sadbuttrue, Serdar bey 2 haftan daha var dedi zaten beklicez ve görücez bakalım ama beklemesi zor bir süreç insan son halini çok merak ediyor gerçekten! Maydonoz suyunu bir süre daha içeyim diyorum 1 hafta daha falan bakalım...Ama en önemlisi masaj bana günde 3 kere yapmamı söyledi çok şiş olduğu için bugün başladım masaja artık eller çalışsın :KK66:

canım ben hiç bişey yapmadan kendiliğinden geçti zaten yapman şart değil bu zamanla düzeliyo burun ucu burnun yüzün ilk zamanlar farklı gelir ama ben sadece serdar beyin verdiği masajı yaptım önemli olan bu masajlarını düzenli yapman moralini bencede bozma bu gördüklerinin hiç biri kalmıyo merak etme:nazar:

Evet canım haklısın masajlarımı ihmal etmemeliyim, şu anda burnuma dokunmak çok acı verdiği halde dayanıyorum valla! Bu arada sanırım sen çıkıntı tarzı bir şeyden bahsediyordun daha önce yazdığın mesajlarda karıştırmıyorumdur umarım. Geçti mi o masajla falan merak ettim! Hatta Serdar beye sordum öyle çıkıntı falan oluyormuş sonradan diye, o da çok kemikli burunlarda deri fazlalığı kalıyor ama masajla geçiyor demişti..

Bence de önce iyileş derim zaten Serdar bey de öyle demiş. Ameliyattan sonra aynen dediği gibi sinüsler doluyo çok fena hatta ben hapşuruk krizine giriyordum bu yüzden burnumu temizleyince geçiyordu. Bu arada kulak pamuğu çubuğu rekorumu kırıyorum Allahtan stoklamıştım çokça :) Burnunu sadece onunla temizleyebiliyorsun çünkü :)

Evet canım haklısın masajlarımı ihmal etmemeliyim, şu anda burnuma dokunmak çok acı verdiği halde dayanıyorum valla! Bu arada sanırım sen çıkıntı tarzı bir şeyden bahsediyordun daha önce yazdığın mesajlarda karıştırmıyorumdur umarım. Geçti mi o masajla falan merak ettim! Hatta Serdar beye sordum öyle çıkıntı falan oluyormuş sonradan diye, o da çok kemikli burunlarda deri fazlalığı kalıyor ama masajla geçiyor demişti..

karıştırmıyosun canm evet çıkıntım olduğunu sölemiştim ama serdar beyin gösterdiği masajla biraz hafiflediğini farkettim serdar bey geçeceğini sölüyo artık ne kadar sürede geçer bilmiyorum bu arada çok şükür geçen sene kasımın 18 inde ameliyat olmuştum kasım ayınada girdik 1 sene olcak darısı sizlere kızlarrr:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

kızlllaaar cok hastayım ya bian önce iyileşmek istiyorum üfff.neye heves etsem böle olyo zaten.foto paylasın lütfen az motive edin beni.aksilk cıkmazsa bende 17sinde ameyt olcam bakalm inş allahtan kaza bela gelmezse.

kızlllaaar cok hastayım ya bian önce iyileşmek istiyorum üfff.neye heves etsem böle olyo zaten.foto paylasın lütfen az motive edin beni.aksilk cıkmazsa bende 17sinde ameyt olcam bakalm inş allahtan kaza bela gelmezse.

Canım 17'sine daha çok var iyileşirsin takma kafana. Bol ıhlamur, adaçayı iç iyi bak kendine geçer merak etme :nazar:

karıştırmıyosun canm evet çıkıntım olduğunu sölemiştim ama serdar beyin gösterdiği masajla biraz hafiflediğini farkettim serdar bey geçeceğini sölüyo artık ne kadar sürede geçer bilmiyorum bu arada çok şükür geçen sene kasımın 18 inde ameliyat olmuştum kasım ayınada girdik 1 sene olcak darısı sizlere kızlarrr:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Ayy amin canım darısı başımıza yaa, zaman çok çabuk geçsin hemen düzeleyim istiyorum. Çünkü burnumun son halini çooook merak ediyorum :KK34:

kızlar size bir şey söyleyeceğim. Çok garip bir tesadüftür ki bugün farklı zamanlarda iki farklı kişi burnumun estetik olup olmadığını sordu. Ve ikisinin birbirinden haberi yok, çünkü birbirlerini tanımıyorlar... Aynı gün 2 kişi birden sorunca moralim bozuldu bu kadar belli mi estetik olduğu diye :KK43: Şaşkınlıktan nerden anladın diye de soramadım....

Ben hep kendimi "saklayacağım bunu" diye ayarlamışım. Eskiden psikolojik olarak kendimi çok olumsuz etkilemiştim. O yüzden saklayacaktım ama galiba saklamamak gerekiyor çünkü bugünkü bu durum gerçekten üzdü beni. Çünkü doğal diye düşünüyoruz hepimiz ama insanlar nasıl anlıyorlar ya :KK43:

kızlar size bir şey söyleyeceğim. Çok garip bir tesadüftür ki bugün farklı zamanlarda iki farklı kişi burnumun estetik olup olmadığını sordu. Ve ikisinin birbirinden haberi yok, çünkü birbirlerini tanımıyorlar... Aynı gün 2 kişi birden sorunca moralim bozuldu bu kadar belli mi estetik olduğu diye :KK43: Şaşkınlıktan nerden anladın diye de soramadım....

Ben hep kendimi "saklayacağım bunu" diye ayarlamışım. Eskiden psikolojik olarak kendimi çok olumsuz etkilemiştim. O yüzden saklayacaktım ama galiba saklamamak gerekiyor çünkü bugünkü bu durum gerçekten üzdü beni. Çünkü doğal diye düşünüyoruz hepimiz ama insanlar nasıl anlıyorlar ya :KK43:

Bugun çok mu guzeldin? genelde bayanlar guzel bayanlari suzmeyi çok severler, yuzunu incelemislerdir ve burnunun guzelligi karsisinda "bu burun dogal olamaz" diye dusunmuslerdir :KK1: ya da bu kisiler burun estetigiyle ilgileniyor cunku burun estetigiyle ilgilenmeyen bir insan burnunun estetik oldugunu anlamaz bence (hokka, asiri kavisli falan degil ya) ama sana sunu soyleyebilirim askima serdar hocanin yaptigi burunlari gosterdim senin burnunu çok begendi ve çok guzel olmus bence bu doktora ameliyat ol dedi ki oyle her burnu begenen biri degil 3 tane tasarim yaptim kendime 1 tanesini begendi beyefendi, emege saygi lutfen :KK1: ben estetik yaptirdiktan sonra kesinlikle saklamayi dusunmuyorum...

Canim o zamana kadar çoktan iyilesmis olursun, isini sansa birakma ama kendine iyi bak, ben de serdar bey'le 12sinde gorusuyorum ve karar verirsem 13 ya da 14 unde hemen ameliyat oluyorum, doktor bey sagolsun yurt disi sehir disi hastalarina esnek davraniyor, sana moral olacaksa sunu soyleyim, benim kuçucuk minnacik fistik bi kizim var ve ben de psikopat bir anne olarak burnu aksa gece uyuyamam, bu fistik kizim iki haftadir azi disleri çalismasinda ve durmadan hasta oluyor, ufak tefek seyler ama annenin yuzu kiristi iki haftada, benim korkum kizimin ameliyatim oncesi hasta olmasi, eger o hasta olursa ameliyatim yaza kalir, onunla ilgilenebilecek kisiler var ama gonlum el vermez, kendim bakicam, basindan ayrilmicam ki içim rahat olsun... tabi kizim hasta diye ertelersem ameliyatimi pismanlik, hayal kirikligi falan olmaz seve seve yaza kadar beklerim... Bu arada kizlar annenizi çok sevin anne gibi bisey yok ya..

kızlarrrr merhabalarrrr öncelikle geçmiş olsun dileklerini yollayanlara çok teşekürler öpücükler :) yeni ameliyat olacak arkadaşlara bolll motivasyon ve moral diliyorum kızalr işallah griptir bebişin hastalığıdır geçer moralli bir şekilde mutlu mutlu girersiniz ameliyata şimdiden şifalar diliyorum

sadbuttrue canımmmmmm kaçırmışız birbirimizi göremedik sağlık olsun ne yapalım nasıl iyisin değil mi yarın benimde çıkıcak bantlar ama 5 30 gibi gidicem hoca yoğunmuşş

ZUHALLLL cimmmm canım seninle acil konuşmma lazım çok huzursuzum yaaa sanki burun deliklerim büyük gibi geliyor bana herşey süper kavistir burun sırtı filan ama sürekli burun deliklerime bakıyorum hocaylada konuştum kaç kere aradı saolsun ama psikolojim berbat kendimi ikna edemiyorum ağladım geçen gün yaaaaa nedne böyle olduuu sanki büyük gibi hocada ödem var geçicek dedi ama seninde mi öyle oldu canım yani biraz burun deeliklerimin şekli aslında su damlası gibi ben yuvarlak olsun istiyordum hocada daha darltılırsa sivrileşir o oturdukça yuvarlaklaşıcak dedi ama işte huzursuzum ağlıyorum hep yaaaa
VOCABULARİA canıms eni arkadaşa olarak ekledim kabul edersen çok sevinirim

kızlarrrrrrr yaa bu burun delikleri konusunda azıcık bilgisi olanlar lütfen yardım etsinnnn çok üzgünümmmmm

X