- 19 Şubat 2012
- 302
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.741
kızlar merak ediyorum ameliyata giderken yanınızda neler götürdünüz, birgün öncesi hocayla tekrar görüştünüzmü, şuan nasılsınız yemek yiyebiliyormusunuz uyuyabiliyormusunuz? benim ameliyat günüm yaklaştıkça hergün rüyamda ameliyat oluyorum acıkçası etkileniyorum korkuyorum aklıma geldikçe sorarım iyi istirahatler size
bayanpolis kaçında ameliyatın ? Bir de anlaşabildiniz mi hocayla nası anlattın istedigin burnu ? valla ben ameliyata giderken eşofman giydim üzerimde rahat çıkarabilecğeim bi atlet bluz vardı onun üstüne de fermuarlı eşofman üstü giymiştim. yanıma da sdece gözlük kabımla toka almıştım. tokaya gerek kalmadı bile saçlar zaten açık oluyoryemek yiyorum valla hatta keşke daha uzun süre yiyemeseydim dermişim ne güzel zayıflamıştım normale döndüm şimdi yatarken hala çift yastıkla yatıyorum burnum hala tam açık değil bazen uyanıyorum o yüzden ama çok sık değil. Onun dışında şişliklerim var ve dikkat ediyorum yıkarken silerken falan. Sen de gerilme bak gözünü açıyosun odadasın birden. İlk 2 -3 gün çok az zorlanabilirsin onda da ilaç içtiğinde geçiyor hemen, ki bu zorluğu yaşamayanlar da var benim canım tatlı sanırım. Sen korkma ve içini ferah tut
BAYAN POLİS canım ininkı geçicek hepsi güzel heyecanlar bunlar bende hergün rüya kabus görüyordum ama geçti allaha çok şükür canım ben biraz abarttım çanta konusunu 2 tane çorap iç çamaşır atlet pijama ıslak mendil kolonya peçete hatta diş fırçası bile koydum ama bırak fırçayı ağzını açamıyosun canım telaş yapma hepsi geçicek ben bile inanamıyorum söylediğime ama öyle canım benim
BAYAN POLİS canım ininkı geçicek hepsi güzel heyecanlar bunlar bende hergün rüya kabus görüyordum ama geçti allaha çok şükür canım ben biraz abarttım çanta konusunu 2 tane çorap iç çamaşır atlet pijama ıslak mendil kolonya peçete hatta diş fırçası bile koydum ama bırak fırçayı ağzını açamıyosun canım telaş yapma hepsi geçicek ben bile inanamıyorum söylediğime ama öyle canım benim
canım benim çok teşekkür ederim bilgilerin için. ben 24 kasımda olacağım anlastık serdar hocamla. biraz kavisli istedim ozaman seni anlatmıştı hoca. sabah ameliyat ettiğim hasta gibi istiyorsun sende demişti, senin ameliyat olduğun gün görüştüm hocayla. beni rahatlattın biraz strese girmeye başlamıştım canım :18:
rica ederim ne demek,aaa demek o gün görüştünüz ne güzel,sen kafana takılan birşey olursa sor bak biz burdayız ne güzel :)
evet canım sizleri uzaktanda olsa tanımak desteğinizi almak çok güzel. ben evliyim birde sırın bir kızım var insan eşine bile anlatamadıklarını bazen bilmediği tanımadığı insanlarla daha rahat konusabiliyor esim bile şu kadarcık destek olmuyor nede olsa erkek anlamıyor iste biz kadınları... iyiki varsınız bak duygulandım... 2 -3 gündür rüyamda kendimi şehit cenazesinde , şehit mezarında ağlarken görüyorum mesleğim gereği birazda bu ameliyat durumları çok hassaslaştım, duygulandım
evet canım çok doğru söylüyorsunuz kıyamam çok iyisiniz. eşim ilk baslarda böylede güzelsin ben seni böyle sevdim falan dedi ama yutmazlaralttan girdim üstten çıktım sonunda oda pes dedi
ay çok güldüm ya 3 kez ameliyat olmuş bi de doğal mı dedi :) en iyisi ben şimdiden doğruyu söyleyim insanlara yoksa komik duruma düşmeyim:) Teşekkür ederim canım yorumun için.
sana inanmamaları da ilginçmiş gerçekten. ama demekki çoğunluk birbirinin burnuna dikkat ediyor.
SADBURTTRUE bitanem benim çok şiş hatta o bantı çıraırken çok zorladı hoca yine çıkmadı yapıştı ıslatmamma ragmen burnumun üstü mor oldu bant yapıştırdı yarın ıkarıcam işte bantı işallah geçmiştir bitanm benim moralim nie bozuk biliyormusun ya kimse bana aaa beren çok değişmişssin demedi yani büyük değişiklik olmadı özellikle burun deliklerim yoksa burnum harika farklı beli yani sadece çok güzel olmuş filan dediler ama eskiye göre sana baktım mesela çok değişiklik var sonra diğer kızalrdada benim burnum zaten küçüktü istediğim minicik burun delikleriydi ama şuan hala büyü tabiki eskisine göre çok çok iyi ama işte bi parça daha olsa iyi olurdu canım hani forumf bi kız var çgdmercn sanırım istanbulda ameliyat olan mesela uç kısmını deliklerini öyle isteniştim işte kendimi teselli ediyorum şişler inane geçer die ama moralller kötü yani bakalım bitanem bu arada baban izin vermemiş ama yaptırdın yani helal sana canım çok güzel oldun dahada güzel olucak işallah benm nefes hala kötü aceyip susuyorum canım benim
BAYAN POLİS canım kızını allah bağişlasın eşinde amleiyatın bitsins eni çok çok beğenecek bence bende çok rüya göryordum canım allah sabır versin doktorlar peşimde beni kovalıyorlar yada burnum gargamelin burnu gibi olmuş gibi gibi normal süreklli düşünüyorsun ya canım uzaksa eğer yaşadığın yer bence 2 gün kal ankarada çalışmıyor olsam bizde kal dicem vallahi tamponların çıkınca gidersin ama yakınsa gidiş geliş zor olmaz canım ağrı sızı yok zaten :) canım benim herşey güzel olucak sabır lazım cesaret lazım bol bol diliyorum sein içinn
Sadbutrue bıtanem benım burun delıklerımde daraltma oldu hatta serdar hoca yarıya kadar daralltık dedı belkıde bana oyle gelıyo hoca sıs ınsın mınıcık kalıcak dedı ısallah beklıcez sabır bıtanem masajı haftya yap dedı 3 hareket 30 kere yap dedı canım benım