Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

miskaaaaa canım bayıldımmm ben çok güzelmiş maşallah yaa Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar: bence tam bir Serdar hoca klasiği yaa o kalkıklığı suratına çok güezel gitmiş tatlım ayrıca burun sırtına verdiği şekli de çok sevdim :nazar: Benim yarın bantlarım çıkıyor inşallah ben de beğenirim :)

ben eminim ki cok guzel olcak, rahat ol. ama ben bu surecte pozitif olmanin cok faydasini gordum, gozlerimin alti mor ve yuzum davul gibiyken de mutluydum, burnumda alci varken de kendimi guzel hissediyodum :) su anda hala sisliklerim cok ama bu sekilde kalsa bile mutlu olucam :) her seyden onemlisi duzgun nefes aliyorum, bu bi burun ameliyatindaki en onemli sey. doktorumuzun kiymetini bilmek lazim, neler var kizlar.

ben eminim ki cok guzel olcak, rahat ol. ama ben bu surecte pozitif olmanin cok faydasini gordum, gozlerimin alti mor ve yuzum davul gibiyken de mutluydum, burnumda alci varken de kendimi guzel hissediyodum :) su anda hala sisliklerim cok ama bu sekilde kalsa bile mutlu olucam :) her seyden onemlisi duzgun nefes aliyorum, bu bi burun ameliyatindaki en onemli sey. doktorumuzun kiymetini bilmek lazim, neler var kizlar.

inşallah canım yaa zaten az çok belli şekl, hafif kavisim var ve beğendim ben. Mesela çok şiş şu an zaten 2 haftalık ama yine de iyiyim ben bunları biliyordum sonuçta. MEsela ucu da kalkık ama hem alıştım hem de daha doğallaşacak biliyorum böyle kalmayacak hatta çok inmesin diye korkmaya başladım :KK1: eski burnum düşük olunca tabi..senin de eminim bu resimden sonra daha bi oturmuştur gerçi toplamda ne kadar oldu bilmiyorum. Dediğim gibi biraz kalkık ama senin yüzün çok güzel kaldırmış ve çok yakışmış gerçekten. Çok da güzel bir gelin olmuşsun canım yaa maşallah. Ben daha pek nefes alamıyorum içi şiş tabi,dıştaki şişlerden önce onlar insin de bi rahatlayım istiyorum. Son söylediğine de katılıyorum kesinlikle. Özellikle doktor revizyona gelenlerden resim göstermişti de çok kötü vakalar var cidden maşşallah diyelim hep beraber nazar değmesin :nazar:

inşallah canım yaa zaten az çok belli şekl, hafif kavisim var ve beğendim ben. Mesela çok şiş şu an zaten 2 haftalık ama yine de iyiyim ben bunları biliyordum sonuçta. MEsela ucu da kalkık ama hem alıştım hem de daha doğallaşacak biliyorum böyle kalmayacak hatta çok inmesin diye korkmaya başladım :KK1: eski burnum düşük olunca tabi..senin de eminim bu resimden sonra daha bi oturmuştur gerçi toplamda ne kadar oldu bilmiyorum. Dediğim gibi biraz kalkık ama senin yüzün çok güzel kaldırmış ve çok yakışmış gerçekten. Çok da güzel bir gelin olmuşsun canım yaa maşallah. Ben daha pek nefes alamıyorum içi şiş tabi,dıştaki şişlerden önce onlar insin de bi rahatlayım istiyorum. Son söylediğine de katılıyorum kesinlikle. Özellikle doktor revizyona gelenlerden resim göstermişti de çok kötü vakalar var cidden maşşallah diyelim hep beraber nazar değmesin :nazar:

benim su an 9 ay oldu. masajlarimi yapmadigim icin sisliklerim var hala. ucu ilk zamanlar asiri kalkikti, yavas yavas indi, simdi fotograftakinden azicik daha inik, normal bi açısı var bence simdi. dikislerim de hala duruyo, belki onladi alinca da bi kac milimetre iner bilmiyorum. masajlarimi yapsaydim cok daha guzel olurdu belki, o siralar dugun hazirliklari beni cok yormustu, masajlar bile angarya gelmisti aksatmistim.

dur ben yarin bi arayip sorayim serdar beye, belki masaja devam et falan der.

benim su an 9 ay oldu. masajlarimi yapmadigim icin sisliklerim var hala. ucu ilk zamanlar asiri kalkikti, yavas yavas indi, simdi fotograftakinden azicik daha inik, normal bi açısı var bence simdi. dikislerim de hala duruyo, belki onladi alinca da bi kac milimetre iner bilmiyorum. masajlarimi yapsaydim cok daha guzel olurdu belki, o siralar dugun hazirliklari beni cok yormustu, masajlar bile angarya gelmisti aksatmistim.

dur ben yarin bi arayip sorayim serdar beye, belki masaja devam et falan der.

9 ay da hala şişlik var demek..baya sabırlı olmam gerekecek sanırım :) canım gitgiede oturmuştur eminim yüzüne..ben ilk gördüm çok kalkık dedim ama şu an alıştım o dikişi aldırır mıyım erkenden bilmiyorum sonra çok inerse pişman olurum çünkü :KK1: seninde telaşına gelmiş ama sorun yoksa burnunda şimdi tekrar başlarsın birşey olmaz heralde. Ama ara sor bence de bakalım ne dicek.

Ya kizlar siz çok fenasiniz 2-3 ay once gunlerce Serdar Hocanin yaptigi burunlari aradim bisey bulamadim birtek vicabulaire'i gorebildim, bir kaç resim daha mi gorsem biraz daha mi beklesem diye dusumustum hatta... surda hocayla gorusmeme bi hafta falan kaldi resim ustune resim geliyor hepsi de çok guzel illa ameliyat olucam sayenizde :)) resimlerinizi gorunce, degisimi gorunce "ben de istiyoruuuummmmm" diye haykirmak istiyorum

miskaaaaa canım bayıldımmm ben çok güzelmiş maşallah yaa Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar: bence tam bir Serdar hoca klasiği yaa o kalkıklığı suratına çok güezel gitmiş tatlım ayrıca burun sırtına verdiği şekli de çok sevdim :nazar: Benim yarın bantlarım çıkıyor inşallah ben de beğenirim :)
sadbuttrue bugun bantlarını cıkarıyorsun galıba cok merak ediyorum ınsallah ıstedıgın gıbı bır burnusun olur sıs halıyle bıle harıka gozukuyordu senden resım beklıyoruz ayyyyyyy catlayacagım meraktan:KK52:

Kızlar valla eve gelir gelmez ilk işim resim çektim ve koydum :KK9: burnum çok şiş henüz ama şekli belli tabi artık şimdi sabretme süreci başlıyor :)

bu arada efnan ve maela kızlar keşke miskanın mesajını alıntı yapmasaydınız kaldırıcam diye yazmıştı çünkü :44: ama sizde mesajı düzeltirseniz sorun olmaz heralde..maela canım yaa o zaman sana bi yeni resim de benden gelsin :)

merak eden arkadaşlara da yardımım dokunur diye umuyorum :KK34:

Miskaaaa harikasın tatlım. Ya sanki Serdar bey kavis vermiş senin burnuna ve harika olmuş. Gerçekten nazar değmesin. Çok beğendim. çok güzelsin.:KK31:

Kızlar valla eve gelir gelmez ilk işim resim çektim ve koydum :KK9: burnum çok şiş henüz ama şekli belli tabi artık şimdi sabretme süreci başlıyor :)

bu arada efnan ve maela kızlar keşke miskanın mesajını alıntı yapmasaydınız kaldırıcam diye yazmıştı çünkü :44: ama sizde mesajı düzeltirseniz sorun olmaz heralde..maela canım yaa o zaman sana bi yeni resim de benden gelsin :)

merak eden arkadaşlara da yardımım dokunur diye umuyorum :KK34:

çok yardimin dokundu canim heyecanlandim ve gunleri iple çekmeye basladim :)) ne guzel heyecan yapmiyodum bakariz bi goruseyim aklima yatarsa yaparim diyordum senin burnu gorunce "kesinlikle olmam lazim" diye dusundum ve sabirsizlanmaya basladim, seni seniiii mahsus yapiyosun ben biliyorum...

kızlarrr nasılsınızzz bakalım ben eh işte yaniii hala burnumun daha doğrusu burun deliklerimin büyüklüğünden resim bile koyamadım moralim bozuk serdar hoca açtı ateli evet burnum şiş ama inanaın dert etmiyorum moralim yerinde olsa inanın resimler koyardım ama serdar hoca inicek şişlerin inince burun deliklerin küçücük kalıcak dedi inaanıyorum güveniyorum sanırım sabırlı olmama lazım 3 ay bişey söyleme ama dedi baktın 3 ay sonra hala hayal ettiğin değil yeniden yaparım lokal anestezi ile deliklerini küçültürüz dedi

SADBUTTRUE canımmmmmm karşılaşamadık bi türlü sordum seni sekretere geldi dedi serdar hocada dedi buket mutlu die senin adına çoks evindim bitanemmmm bendede hala nefes problemi var özellikle sol tarafım kapalı bogazım kuruyır geceleri annnin ellerinden öpüyorm bitanem

MİSKACIMMM bayıldım resimlerine allah mutlu etsin burnuşunda çok yakışmış bitanem sanırım o sabırsız ben oluyorum :) inana sabırsızlıktan diil benim burnum zaten mincikti kemik yoktu büyük diildi en çok brun deliklerim büyüktü taktımmı takıyorum işte işallah düzelir ikinci bişeye gerek kalmaz sürekli dua ediyorum

MAELA canımmmm benim resim konusunda şuan çok şiş koyamıyorum çekmedim bile hiç inan ki canım serdar hoca benim burun deliklerim üzerine çalıştı zaten küçülttü ama bana hala büyük gibi geliyor yani fındık gibi dill üzülüyorum işata şimdi tek moral bulduğğum şiş olması inaance işalllah istediğim gibi olur

serdar hoca konuştu benimle evde ben ağlıyorum annem ağlıyor düşünün yani geçicek dedi şişlerin incnce küçülücek boynuma sarılıcaksınnnnn dedi ayyy işallah dedim moralim düzeldi hafta sonu herşey itediğimiz gibi olsun kızalr işallah hepinizi öpüyorum

X