Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

demi79 başlıkta yazıyorum son bikaç sayfada da yazmıştım ameliyat henüz olmadım ama olucam günümü aldım.

Suan bende cok kararsizim, Dr. arastirmasi icerisindeyi, oyüzdendir bukadar merakim :)
Sana simdiden gecmis olsun, ameliyat sonrasi fotolarini görebilirsem, cok yardimci olursun bana.

yosuncum canım sorma suss heyecan çok fena ama enerjim yerinde vakit azaldı 10 dan geriye sayıyorum valla

zuhalcim canım çok sevindim burnunu beğenmene işillah benimkide istediğim gibi olur yaa

Suan bende cok kararsizim, Dr. arastirmasi icerisindeyi, oyüzdendir bukadar merakim :)
Sana simdiden gecmis olsun, ameliyat sonrasi fotolarini görebilirsem, cok yardimci olursun bana.

Anlıyorum tabi ki zor bir süreç. Ben mail ortamında 2 doktorla yüzyüze ise sadece serdar beyle görüştüm ve karar verdim. Bence ankaradaysan git bi ön görüşme yap ücretsiz zaten. Hem orda örnek hastaların fotoğraflarını da görürsün bu forumda vocabularie dışında resim koyan yok çünkü. Benimkine 2 hafta var daha,e ameliyat olduktan sonra 2 haftada alçı ve bantların çıkması yani 1 aydan önce resim koyamam o da koyarsam tabi,açıkcası pek düşünmüyorum bakalım :)

tec yengenizin fotoğraflarını çok ama çok beğendim 1 ay olmasına rağmen inanılmaz güzel duruyor maşallah nazar değmesin :) Benim istediğim tarz bi burun,çok minyon bi yüzüm olmadığı için bana da öyle bi burun gideceğini düşünüyorum. Ne güzel şiş falan gözükmüyor 1 aydan fazla olmuş gibi sanki,ayrıca kalkıklık veya kavis istemiş miydi ucu ilk başlarda kalkık olur diyor doktor ama yengenizin burnunda öyle bi durum yok sanırım ??

mrb,evet yengemin yüzü de geniş ama burun baya güzel oturmuş çok şükür, çilli ve sarışın olmasına rağmen morluk ve şişilikleri hiç kalmamış ve inanın ki 1 ay oldu 3 eylülde ameliyat olmuştu,kavis yok onda burun sırtı törpülendi eğri kemik düzeltildi ve burun ucu kaldırıldı fakat burun ucu biraz daha inecek daha şişlik var ucunda..

mrb,evet yengemin yüzü de geniş ama burun baya güzel oturmuş çok şükür, çilli ve sarışın olmasına rağmen morluk ve şişilikleri hiç kalmamış ve inanın ki 1 ay oldu 3 eylülde ameliyat olmuştu,kavis yok onda burun sırtı törpülendi eğri kemik düzeltildi ve burun ucu kaldırıldı fakat burun ucu biraz daha inecek daha şişlik var ucunda..

ben gerçekten çok beğendim yengenizin burnunu güle güle kullansın allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar: inşallah benim de morluğum çok az olur ve şişliklerim çabuk iner. Ben şekil olarak da çok beğendim. Bende de törpüleme olacak burun sırtı aşağı inecek ve burun ucu kalkıcak, yengenizin şu anki durumu çok iyi inşallah fazla inmez. Ve inşallah ben de 1.ayımda böle güzel olurum yaa maşallahh :KK34::nazar:

Mrb tec,

serdar beyle telefon görüsmesi yaptim, ben avusturyada yasadigim icin birebir görüsmek mümkün degil.
Burda karar verip, sonra gitmeliyim :KK43: oyüzden dogru secim pesindeyim, yardimci oldugunuz icin tsk ederim.

mrb,ben sizi ankarada sanmıştım, sizi anlıyorum zamanınız kısıtlı olur geldiğinizde,ama ben serdar hocadan memnun kaldım, yengem de aynı şekilde şuan çok memnun,bir arkadaşım daha da memnun kaldı, ama bu konular biraz şans işi derim hocanın tarzı doğal görüntülü burunlar, birde istanbulda dr emre ilhan adını çok duydum,kendim için araştırma yaparken dikkatimi çekmişti bir kaç örnek burun görmüştüm resimler güzeldi ama iyileşme süreci hakkında bilgim yok,isterseniz bu iki doktor üzerinde yoğunlaşın,serdar hocayla tel de görüştüyseniz ona isteklerinizi tam anlatın taleplerinize uygun bir görüntü hakkında mutlaka size ayrıntılı bilgi verecektir.

Mrb kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir ve burnunuz sizi üzmüyordur... kasim ayinda gorusucem doktorla, karar verirsem hemen ameliyat olabilirim... aklima bisey takildi simdi, sabah ameliyat olunca ayni gun çikabiliyormuyuz hastaneden ?

Not : tec resmimi yolladim verdigin adrese...

Mrb kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir ve burnunuz sizi üzmüyordur... kasim ayinda gorusucem doktorla, karar verirsem hemen ameliyat olabilirim... aklima bisey takildi simdi, sabah ameliyat olunca ayni gun çikabiliyormuyuz hastaneden ?

Not : tec resmimi yolladim verdigin adrese...

sabah erkenden ameliyat olursan akşamına çıkarsın canım benimki öle olucak kalmak istemedim eve gelmek daha iyi diye.

arkadaşlar rahat olun gerçekten, hiç bir şey hissetmiyorsunuz zaten. Heyecanınızı anlıyorum ama sonra rahatlayacaksınız, uykularınızı boşuna kaçırmayın :KK70: Sadece çok ağır bir grip olmuş gibi hissedeceksiniz. Grip de en fazla 2 haftada geçer (benim öyle olur genellikle). 'hafta içinde psikolojiniz düzelmiş olarak hayata devam edeceksiniz hepsi bu :KK70:

arkadaşlar rahat olun gerçekten, hiç bir şey hissetmiyorsunuz zaten. Heyecanınızı anlıyorum ama sonra rahatlayacaksınız, uykularınızı boşuna kaçırmayın :KK70: Sadece çok ağır bir grip olmuş gibi hissedeceksiniz. Grip de en fazla 2 haftada geçer (benim öyle olur genellikle). 'hafta içinde psikolojiniz düzelmiş olarak hayata devam edeceksiniz hepsi bu :KK70:

vocabularie sen doktorla görüştün mü çıkıntıyı soracaktın birşey dedi mi doktor ?

arkadaşlar serdar beyin burun estetiği için aldığı ücret nedir? ayrıca göz altı dolgusu yaptıranda var mı ?

sabah erkenden ameliyat olursan akşamına çıkarsın canım benimki öle olucak kalmak istemedim eve gelmek daha iyi diye.

mersi canim, ben de gece kalmak istemiyorum, gece hastanede kalmaktan hoslanmiyorum çok sıkıcı ve korkuyorum biraz.. 1keresinde gecenin 1 saati ak sakalli tuhaf bi dede gordum, hastane personeli mi ruya mi hala bilmiyorum :KK1: bu arada baksana ayni gun çikabildigine gore o kadar da abartilacak bisey yok, kuçuk bir ameliyat... hem emin ellerdesiniz Serdar bey gibi bi doktor burnunuzu ancak guzellestirir...

aynen öle o kadar heyecan yapmayın zaten hiç bişey hissetmiyosunuz bu ameliyatın riskide yok o değilde ben hala nasıl narkoz verilince kendimden geçtim ona şaşıyorum o anı hatırlamazmı insan ya:KK1:

mersi canim, ben de gece kalmak istemiyorum, gece hastanede kalmaktan hoslanmiyorum çok sıkıcı ve korkuyorum biraz.. 1keresinde gecenin 1 saati ak sakalli tuhaf bi dede gordum, hastane personeli mi ruya mi hala bilmiyorum :KK1: bu arada baksana ayni gun çikabildigine gore o kadar da abartilacak bisey yok, kuçuk bir ameliyat... hem emin ellerdesiniz Serdar bey gibi bi doktor burnunuzu ancak guzellestirir...

aynen canım ben de kendim hiç yatmadım ama başka durumlardan kaldığım oldu onda bile zordu yani hastane ortamını kim severki zaten hastaneye çok yakın benim evim o yüzden evime gitmek istedim bunun için de sabahın köründe olcam :) ak sakallı dede miii ay sen korktun mu yoksa yaa hastane personeli olacak değil ya bilinç altında kalmış bişeydir kesin :KK1:

X