Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

evet sayende yaptım :) kızlar eski burnumla profilden fotoğraf çektirmediğim için :) sadece bunu bbuldum biraz bulanık y,ne eklicem bulursam şimdilik bununla idare edin :)

Ben de denemistim de ordan biliyorum: ) canım ben bunlara ve hatta digerlerine yorum yaptım zaten bakalım arkadaslar ne dicek eminim begenirler :) bu arada kalkıklık sislik nasıl,agrın sızın yok dimi iyisin?

Ben de denemistim de ordan biliyorum: ) canım ben bunlara ve hatta digerlerine yorum yaptım zaten bakalım arkadaslar ne dicek eminim begenirler :) bu arada kalkıklık sislik nasıl,agrın sızın yok dimi iyisin?

evet hatta motivede ettin beni :) terapi yaptın resmen çok teşekkür ederim tekrar :)

kızlaaa bişey sorcam ameliyattan önce yani eski burnumda kaşlarımın ortasında yağlı bir doku vardı serdar bey orayı aldı inceltti. şimdi orda ödem var ama sağ kaşımın yanında bir çöküntü oluştu yani bantlar çıkmadan öncede oluşmaya başlamıştı. bu normal mi yani şişlikler iniyo ben ondan diye düşünüyorum serdar beyde öyle dedi ama ben öyle kalacak diye korkuyorum :S sizdede varmıydı böyle sorunlar)?

kızlaaa bişey sorcam ameliyattan önce yani eski burnumda kaşlarımın ortasında yağlı bir doku vardı serdar bey orayı aldı inceltti. şimdi orda ödem var ama sağ kaşımın yanında bir çöküntü oluştu yani bantlar çıkmadan öncede oluşmaya başlamıştı. bu normal mi yani şişlikler iniyo ben ondan diye düşünüyorum serdar beyde öyle dedi ama ben öyle kalacak diye korkuyorum :S sizdede varmıydı böyle sorunlar)?

Şişlikler düzensiz indiğinden olabilir canım

zuhalcim nerelerdesin canım senin fotolarını görmeyi çk istiyorum iş yoğunluğundan giremiyorum pek fazla kızlar siz nasılsınız ya ben çok heyecanlıyım hala korku ve çelişkilerim var serdar hocama dün mail attım adama dört koldan vallahi emrivaki yapıyorum resmen :) yani inanaın herkesin burnu çok güzel olmuştur eminim ama ben birazcık hokka burun istiyorum gaiba o yüzdendirki korkuyorum yapabilrimi yapamzmı die dün forumda bi kızn burnunu çok övüyorlardı bade82 izmirde olmuş haikaten tam istediğim gibi işallah benimkide öyle olur uyuyamıyorum sabahlara kadar dua ediyorum çok heyecan var bende ne olucak sadbuttrue canım sen nasılsın ne durumdasın öpüyorum :)

yosun24 daha 1 ay dolmadı bile şişliklerin ve ödemin yer yer indiği için öle gözüküodur canım biraz daha sabret zaten kontrole gittiğinde geçmezse gösterirsin ama bence geçecektir içini ferah tut :KK34:

beren06 iyiyim canım nasıl olsun benimde yavaş yavaş tahliller için gitmem gerekiyor düşündükçe karnıma ağrılar giriyor yaa artık tahlilleri de yaptırdıktan sonra geri dönüş yolu yok kesin olcaz :KK1: valla ben ameliyat olmıcam gibi davranıyorum çünkü düşündükçe heyecanlanıyorum ve korkuyorum :KK1:

sadbuttrue canım benim vallahi ben o dönülmez yola girdim sanırım :) yani inana heyecandna ne uyku var ne yemek 2 kilo verdim ya bu arada bitanem nasıl nasıl bir buurun istiyorsun yada nereleri düzeltilicek nasıl olucak merak ettim öptüm seni

canım bu kadar heyecan yapma yaa olmıcakmıssın gibi düşün kandır vücudunu son anda yaparsın o heyecanı :KK1: benim burun ucum düşük bi de yüzüme göre birazcık büyük,hoca burun sırtını aşağı indirip kalınlığını alıcak biraz bi de tabi düşük ucu düzelticek valla ben de çok merak ediyorum ya senlen konustukça heyecan yaptım bak şimdi :) bu arada ben de heyecan yapsam da kilo versem keşke bi işe yaramış olur zaten vermek istiyordum :KK1::KK1:

Son düzenleme:
Serdar Bey genelde doğal ve düz burun sırtı tercih ediyor. Verdiği kavisler belli belirsiz ben burdayım demiyor,gerçi istenirse daha fazla da yapabilir heralde isteğinize bağlı. Ben revisyon burunları muayenehanesinde gördüm gayet güzeldi. Çok kalkık ve kavisli burun istiyorsanız yaptığı burunları beğenmeyebilirsiniz ama dediğim gibi isterseniz de yapabilir bilemiyorum konusmanız lazım.

Teşekkür ederim canım :) Örnek vermek gerekirse ,benim burnum böyle ;

Nicole-Kidman-Supplied-5779602.jpg

Hayalimde burunda bu fotoğraftaki gibi .

NYIMG_00067.jpg

Bu burun çok mu kalkık ve kavisliye giriyor ?

diğer başlıktada gördüm fotoları. Canım görüşme ücretsiz zaten ankaradaysan resmide al git. Benim örnek gördüğüm hasta fotolarından bu tarz yoktu açıkcası pek. Çok kavisli değil bu tarz kavisler gördüm ama kalkıklığı minikliği falan pek yoktu sanki böle örnek. Bence git bi görüş.

zuhalcim nerelerdesin canım senin fotolarını görmeyi çk istiyorum iş yoğunluğundan giremiyorum pek fazla kızlar siz nasılsınız ya ben çok heyecanlıyım hala korku ve çelişkilerim var serdar hocama dün mail attım adama dört koldan vallahi emrivaki yapıyorum resmen :) yani inanaın herkesin burnu çok güzel olmuştur eminim ama ben birazcık hokka burun istiyorum gaiba o yüzdendirki korkuyorum yapabilrimi yapamzmı die dün forumda bi kızn burnunu çok övüyorlardı bade82 izmirde olmuş haikaten tam istediğim gibi işallah benimkide öyle olur uyuyamıyorum sabahlara kadar dua ediyorum çok heyecan var bende ne olucak sadbuttrue canım sen nasılsın ne durumdasın öpüyorum :)

geldim canım:KK3: hafta sonu giremedim pek nete dünde işden dolayı bende çok yoğundum canım o kadar korku ve heyecan yapma ya ben bile tek başıma olduğum halde çok heyecan yapmadm öle yani son bi kaç gün heyecanlıydım canım hokka gibi bi burun istediğini sölüyosun ama serdar beyin yaptığı burunlar doğal oluyo ama sen belirt yinede istersen ama bide şu var senin beğendiğin burun yüzüne yakışırmı çünkü yakışan yüz var yakışmayan yüz var sen yinede bi konuş bakalım ne dicek... buraya foto koymayı düşünmüyorum canım benim kişisel düşüncem burnumdan çok şükür çok memnunum ama sana sözüm var msnden görşcektik gününü özelden yazcam sana sende müsait olduğunda göşlm:KK3:

canım bu kadar heyecan yapma yaa olmıcakmıssın gibi düşün kandır vücudunu son anda yaparsın o heyecanı :KK1: benim burun ucum düşük bi de yüzüme göre birazcık büyük,hoca burun sırtını aşağı indirip kalınlığını alıcak biraz bi de tabi düşük ucu düzelticek valla ben de çok merak ediyorum ya senlen konustukça heyecan yaptım bak şimdi :) bu arada ben de heyecan yapsam da kilo versem keşke bi işe yaramış olur zaten vermek istiyordum :KK1::KK1:

fıyt ne kadar verdı aynı durum bndede:)

sadbuttrue canım sorma iyice abattım heyecan konusunu ben zaten zayıfım kurudum yani neyseki dün serdar hocaylakonuçtum yine ve yemeye başladım geçti heyecanım rahatım bitanem :)
zuhalcim bitanem serdar hoca doğal burun yapıo biliyorum ama ben ona resim gösterdim eğer olmayacaksa dedim istemiyorum vazgeçicem :) oda dedi yapıcam istediğin gibi dedi cansu dere hande soral birde yer gök aşktaki badenin resimlerini gösterdim tamam dedi rahatladım heyecan biraz geçti çok şükür bitanem yaa ben msn e pek giremiyorumda bana mail atsan özelden mail adresini yazsan ben sana mail atayım sende bana resim mail atabiirimisin bitanem öptüm

sadbuttrue canım sorma iyice abattım heyecan konusunu ben zaten zayıfım kurudum yani neyseki dün serdar hocaylakonuçtum yine ve yemeye başladım geçti heyecanım rahatım bitanem :)
zuhalcim bitanem serdar hoca doğal burun yapıo biliyorum ama ben ona resim gösterdim eğer olmayacaksa dedim istemiyorum vazgeçicem :) oda dedi yapıcam istediğin gibi dedi cansu dere hande soral birde yer gök aşktaki badenin resimlerini gösterdim tamam dedi rahatladım heyecan biraz geçti çok şükür bitanem yaa ben msn e pek giremiyorumda bana mail atsan özelden mail adresini yazsan ben sana mail atayım sende bana resim mail atabiirimisin bitanem öptüm

serday bey tamam dediyse sorun yok o zaman:)) canım benim öle yandan yakından burnumla ilgili çekilmiş resmim yok yakın resimlerim serdar beyde onuda almadm gittiğimde alcam ancak msnden görüşerek yardımcı olabilirim o yüzden msnden görüşlm demiştim ben hafta içi çalışıyorum akşamları msne girebilirim bende msni pek kullanmıyorum ama girdiğinde girerim bende yada bu hafta sonu boşum o zamanda olur ancak bu şekilde olur yani

X