Tec, belli ki yeni üyesiniz. Ne güzel ki siz ameliyatınızı olduktan ve memnun kaldıktan sonra üye olanlardansınız. Ben ise neredeyse bi kaç senedir buradayım ve mütemadiyen doktor araştırmam var.
25 mesajınızın 25'i de Serdar Bey'den ne kadar memnun kaldığınız ile ilgili. Hatta ne kadar mükemmel, harika olduğu ile ilgili. Üstelik 4. ayda bu kadar memnun kalmışsınız, bu çok güzel bi durum çünkü eminim bi çok üye beni anlicaktır, hastalar genelde ilk 6 ayını panik halinde yaşarlar şişlik nedeniyle. Bende ve benim çevremde hatta kk'da gözlemlediğim durum bu.
Şahsen ben burnum ne kadar güzel olursa olsun insanlara ısrarla memnun kaldığımı, mutlaka kendi doktorumla görüşmesi gerektiğini söyleyemem çünkü bu bir risk. Bazen çok başarılı doktorlar bile istenmeyen sonuçlarla noktalanan ameliyatlar yapabiliyor. Buna en iyi örnek benim.
Şu da bir gerçek ki burun estetiği gerçekten güzel olmuş, başarılı ameliyat geçirmiş bir insan sürekli buraya girip ne kadar memnun olduğunu defalarca yazmaz bence. Ben bu sitede adından çok bahsedilen doktorların hastalarıyla tanıştım, memnun olanlar-olmayanlar gerçekten çok yardımcı oldu, sağolsun ilgilendiler. Ama o insanlar da sürekli girip doktorlarının ne kadar başarılı-başarısız olduklarından bahsetmediler.
Benim anlamadığım bi diğer nokta ise gayet normal bi şekilde kendi fikrini belirten ve tarzını sevmediğini söyleyen bi üyeye böyle bir üslupla cevap vermeniz. '' gerçekten doğallığı bozmayan mükemmel burunlar yapıyor,onun reklama zaten ihitiyacı yok günde 3-4 ameliyat yapan bir doktor, sizin bir sıkıntınız var gibi,sizin deyiminize göre madem biz burda paralı reklam yapıyoruz,ozaman sizin ne işiniz var bu sitede, demekki SİZDE başka kişilerin reklamı için burda BULUNUYORSUNUZ '' Siz nasıl doktorunuzun mükemmel burunlar yaptığına eminseniz ve bunu dile getirebiliyorsanız bir diğer üye de doktorunuzun tarzını sevmediğini söyleyebilir. Ve nasıl olur da bu kadar eminsiniz yapılan her burnun mükemmel olduğuna? Gördüğünüz gibi ben memnun değilim. Günde 3-4 ameliyat yapıyor olması benim memnun olmadığım gerçeğini değiştirmiyor.
Bunlar benim kişisel fikirlerim.