- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.441
kızlarrr moraller nasıl nasılsınız benim dün keyfim yerine geldi gittim gataya hocama bin tane soru sordum desem yeridir :) gösterdim resimleri tamam dedi zaten ameiyattan öncede kavis kavis diceksin ben unutmamada zaten yapıcam ama sen yine dersin dedi ayyy demezmiyim dedim hafifi kavisli kalkık bi burun yapıcak bana bugünde tahil yaptırıcam git bi baksınlar dedi ayy vallahi uuyamıyorum yemekten aştan kesildim o derece yaa neyse rahatladım birazcık çok değişeceksin dedi emina sandalın burnuna uzun bu yüzüde uzun sana yakışmaz dedi yapıcam dedi işte bakalım çok şükür anlaştık ben hastalarımın isteiğine önem veririm ama dönümicek yllara girmem olmıcak bişey yapmam çok oyuk ve kavis olursa 5 ay sonra dolduralım diceksin çok kötü olur dedi birde dio ki sakın ya 1 aydan önce hocamm burnun çok kalkık inmiyorrr inmiyor die hergün gelme daralıyor adam haklı yani kısaca kızlar burnum kalkık diyorsunuz ya 3 ayda sonra düzeliyormuş ilk bir ayda çok şiş ve kalkık luyormuş sabır sbır hepinizi çok seviyorum öpüldünüz :)
bende ilk başta sorun etmiştim ama sabretmek gerekiyomuş burun kalkıklığı 1 ay sonra falan düzeliyo şişliklerde öle zamanla geçiyo her şey bize düşen sabretmek ve en önemlisi masajlarımızı düzenli yapmak