Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarrr moraller nasıl nasılsınız benim dün keyfim yerine geldi gittim gataya hocama bin tane soru sordum desem yeridir :) gösterdim resimleri tamam dedi zaten ameiyattan öncede kavis kavis diceksin ben unutmamada zaten yapıcam ama sen yine dersin dedi ayyy demezmiyim dedim hafifi kavisli kalkık bi burun yapıcak bana bugünde tahil yaptırıcam git bi baksınlar dedi ayy vallahi uuyamıyorum yemekten aştan kesildim o derece yaa neyse rahatladım birazcık çok değişeceksin dedi emina sandalın burnuna uzun bu yüzüde uzun sana yakışmaz dedi yapıcam dedi işte bakalım çok şükür anlaştık ben hastalarımın isteiğine önem veririm ama dönümicek yllara girmem olmıcak bişey yapmam çok oyuk ve kavis olursa 5 ay sonra dolduralım diceksin çok kötü olur dedi birde dio ki sakın ya 1 aydan önce hocamm burnun çok kalkık inmiyorrr inmiyor die hergün gelme daralıyor adam haklı yani kısaca kızlar burnum kalkık diyorsunuz ya 3 ayda sonra düzeliyormuş ilk bir ayda çok şiş ve kalkık luyormuş sabır sbır hepinizi çok seviyorum öpüldünüz :)

bende ilk başta sorun etmiştim ama sabretmek gerekiyomuş burun kalkıklığı 1 ay sonra falan düzeliyo şişliklerde öle zamanla geçiyo her şey bize düşen sabretmek ve en önemlisi masajlarımızı düzenli yapmak:21:

kızlarrr moraller nasıl nasılsınız benim dün keyfim yerine geldi gittim gataya hocama bin tane soru sordum desem yeridir :) gösterdim resimleri tamam dedi zaten ameiyattan öncede kavis kavis diceksin ben unutmamada zaten yapıcam ama sen yine dersin dedi ayyy demezmiyim dedim hafifi kavisli kalkık bi burun yapıcak bana bugünde tahil yaptırıcam git bi baksınlar dedi ayy vallahi uuyamıyorum yemekten aştan kesildim o derece yaa neyse rahatladım birazcık çok değişeceksin dedi emina sandalın burnuna uzun bu yüzüde uzun sana yakışmaz dedi yapıcam dedi işte bakalım çok şükür anlaştık ben hastalarımın isteiğine önem veririm ama dönümicek yllara girmem olmıcak bişey yapmam çok oyuk ve kavis olursa 5 ay sonra dolduralım diceksin çok kötü olur dedi birde dio ki sakın ya 1 aydan önce hocamm burnun çok kalkık inmiyorrr inmiyor die hergün gelme daralıyor adam haklı yani kısaca kızlar burnum kalkık diyorsunuz ya 3 ayda sonra düzeliyormuş ilk bir ayda çok şiş ve kalkık luyormuş sabır sbır hepinizi çok seviyorum öpüldünüz :)

canım senin adına çok sevindim. Doktor çok güzel demiş dönülmicek yola girmem derken. Burun ameliyatlarında revizyon isteyen burunların büyük bir yüzdesinde çökme oluyor ve bu da fazla kavis vermekten kaynaklanıyor:KK20: Sen istedigini belirtmişsin ne güzel orta yolu bulmuşsunuz işte. Bu arada ben de tahlillere gidicem bi ara eksra ücret alıyorlar mı ve ne tahlilleri yapılıyor burdan yazar mısın rica etsem ?

Kalkıklık konusunda da katılıyor ilk 1 ay şikayet yok :KK20: (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla) :KK1::KK17:

KIZLAR YARDIM LUTFEN ARASTIRDIM BENIM ISTEDIGIM BURUN KALKIK DIIL KAVISLI BURUN AMA GOZLE GORULECEK KADAR YANI BELIRGIN BIR KAVIS ISTIYORUM YAPARMI SIZCE SERDAR HOCA BUGUN GATAYA GIDICEM YANINA SORUCAM FORUMDA OKUDUM KAVISLI YAPMIYOR YAZMISLAR SABAHA KADAR UYUYAMADIM ELI YATKIN DIIL DOGAL YAPIYO YAZMISLAR LUTFEN BISEY SOYLEYIN COK PANIK OLDUM ISTEDIGIMI YAPAR DIMI SONUCTA COK AMELIAT YAPMASI ONEMLI DIIL BEN ILK BILE OlSAM SORUN DIIL ONEMLI OLAN ISTEDIGIMI YAPMASI DIMI

Canım Serdar bey az kavisli burun yapıyor hatta bana kavisli yaptığı burunların resimlerini göstermişti.Bende kavis ıstemiştim banada çok az kavis verdi nerdeyse o senin koyduğun resimdeki gibi. Serdar beyinde başının etini yemişşin belli kesin yapar merak etme:) Aşırı isteme zaten düşüyor sonradan.

canım profiline gir,sol tarafta aşağıda albüm ekleden albüm oluşturup resim ekliceksin,ister herkese açık ister özel yaparsın sadece listendekiler görür :KK66: sen ekleyince haber ver biz de ordan profiline girip bakalım.:KK34:

aynen bu dediklerini yaptım ama yine olmadı :KK70: bir daha bakıcam birazdan :)

SADBUTTRUE canım benim valla hocayla konuşunca rahatladım çünkü bu aralar bana uyku yok :) canım ben gittim ya gataya hoca bi kağıt yazdı verdi imza attı ücret ödemiceksin dedi gittim bugün yaptırdım bi tanem sadece kan alıyorlar 3 tüp :)
ZUHALCİMM canım bende şeyi sorucam sana gece kaldın ya ücret ödedin mi canım cevaplaran sevinirim TEC YOSUN sizleride öpüyorum işallah hepimiz güzel olucaz :)

SADBUTTRUE canım benim valla hocayla konuşunca rahatladım çünkü bu aralar bana uyku yok :) canım ben gittim ya gataya hoca bi kağıt yazdı verdi imza attı ücret ödemiceksin dedi gittim bugün yaptırdım bi tanem sadece kan alıyorlar 3 tüp :)
ZUHALCİMM canım bende şeyi sorucam sana gece kaldın ya ücret ödedin mi canım cevaplaran sevinirim TEC YOSUN sizleride öpüyorum işallah hepimiz güzel olucaz :)

canım senin adına sevindim,istediğin burnu serdar hocaya kabul ettirmişsiniz,inşallah sonuç da çok güzel olacak ve memnun kalırsın,bu arada bende gece yattım hastanede fark ödemiyorsun,sadece hocayla anlaştığın parayı ödüyorsun,onun dışında ne hastaneye, ne kontrollere,ne tahlillere hiçbir estka ücret yok için rahat olsun,geçen hafta 4ylık kontrole gittim ve hiçbir ücret talep edilmedi,hoca ilk gün gibi yine ilgili bir şekilde kontrol etti,çok şükür hala bir sorun yok,

canım ameliyat parasından başka ücret ödemiyosun yani yatışa tahlillere kontrollere falan vermiyosun senin ameliyat günün ne zamandı

Tahlilleri falan ben sormuştum kızlar, sadece kan mıymış yaa ben akciğer ve burun filmi falan da çekilir sanıyordum. Bir de aç mı vermemiz lazım bu kanı da ?

Zuhalcim beren benden bi gün önce 19 u akşam olması lazım :)

Tahlilleri falan ben sormuştum kızlar, sadece kan mıymış yaa ben akciğer ve burun filmi falan da çekilir sanıyordum. Bir de aç mı vermemiz lazım bu kanı da ?

aç karnına olur tahlil alırlarsa zaten ameliyatada aç giriliyo ama benden tahlil almadılar diye hatırlıyorum sadece damar yolunun açıldığını hatırlıyorum:44:

aç karnına olur tahlil alırlarsa zaten ameliyatada aç giriliyo ama benden tahlil almadılar diye hatırlıyorum sadece damar yolunun açıldığını hatırlıyorum:44:
o zaman görüşmüş olursunuz berenle hadi bakalım ikinizin burda güzel heberlerinizi beklicez:21:

Canım teşekkür ederim yakın zamanda yaptırırım ben de :) sana yapılmış olmama ihtimali yok yaa ameliyat sonuçta bu yapmış olmaları lazım :44:

canım sadece kan veriyorsun öncesinde. aç tok bana sormadılar ben öğleden sonra gitmiştim dememişlerdi bişey. bu arada albüm eklemek için yine baktım ama ya ben beceremedim ya sitede bişey var biraz daha kurcalayayım bakalım belki olur :)

TEC YOSUN ZUHAL SADBUTTRUE kızlar teşekürler yardımlar ve yorumlar için yani haliyle heyecan var bizlerde ve işallah herşey çok güzel olucak benim isteğim belli hani resim koymuştum ya öyle istiyorum zuhalcim bana mail atamazmısın resimlerin varsa seninde burun deliklerini daraltmış yada canım o koyduğum resme benziyormu seninki kavisli sarışın bi kız koydum ya hani öyle kalkık ve delikleri küçük mü hepinizi öpüyorum :)

canım sadece kan veriyorsun öncesinde. aç tok bana sormadılar ben öğleden sonra gitmiştim dememişlerdi bişey. bu arada albüm eklemek için yine baktım ama ya ben beceremedim ya sitede bişey var biraz daha kurcalayayım bakalım belki olur :)

Ben narkoz için akciğer filmi de çekerler sanıyordum..Albüm eklerken neyi yapamadın söyle belki bir yardımı dokunur :)

Ben narkoz için akciğer filmi de çekerler sanıyordum..Albüm eklerken neyi yapamadın söyle belki bir yardımı dokunur :)

yazdım sanıyorum ya bende :) albüm başlığı çıkıyor altında bir kutucuk daha açıklama bölümü ama altında bişeye izin verilmedi yazıyor saf gibi bakıyourm 2gündür beceremedim valla :KK70:

yazdım sanıyorum ya bende :) albüm başlığı çıkıyor altında bir kutucuk daha açıklama bölümü ama altında bişeye izin verilmedi yazıyor saf gibi bakıyourm 2gündür beceremedim valla :KK70:

canım albüm ekleye tıklayınca bi yer geliyor,oraya bi isim ver,açıklamaya birşey yaz istersen sen bilirsin,sonra herkese açık ya da özel diye bi kısım var ordan seçimini yap msonra değişkilikleri kaydet de..albüm oluşuyor ve boş geliyor sonra çıkan sayfada da sağda resim yükleye tıklayıp resimlerini yükle :)

canım albüm ekleye tıklayınca bi yer geliyor,oraya bi isim ver,açıklamaya birşey yaz istersen sen bilirsin,sonra herkese açık ya da özel diye bi kısım var ordan seçimini yap msonra değişkilikleri kaydet de..albüm oluşuyor ve boş geliyor sonra çıkan sayfada da sağda resim yükleye tıklayıp resimlerini yükle :)

boşuna bir bilene sor dememişler :) hemen deniyorum bunları canım :)

X