- 19 Şubat 2012
- 302
- 4
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.361
ZUHALCİM canım benim çok teşekürler mesajın için serdar beyin iyi bir doktor lduğundan inan hiç süphem yok ilk görüştüğüm doktorda kendisi ve kesin ona olucam günüm beli işte tek düşüncem şu fikrini söyleyebilrimisin ya yanlış anlama ben mesela canım hani herkes doğal burun istiyor ama ben ne bieyim hani petek dinçöz burnu gibi yani biraz kalkık ve minik bir burun istiyorum bilmiyorm ne kadar doğru yüzümde minyon gözlerim çenem yüz yapım küçük sence yaparmı yani ben söyledim evet sen kavisli istiyosun ufacık kaldırırız dedi sonra dedim ya düşerse çok korkuyorum bitanem
TEC canım teşekürkler mesajın için senin burun ucunu yapmış nasıl istedin sen canım kalkık mı istedin nasıl oldu sonuç memnunsun değil mi eminim çok güzel yapıcak serdar bey ama hani benim istediğim gibi yaparmı düşünüyorum yoksa burnum zaten küçük delikleri küçülecek ama kalkıkda olsun istiyorum farklı lsun die bakalım canım benim 1 ayım kaldı çok heyecanlıyım kızlarr :))
TEC canım teşekürkler mesajın için senin burun ucunu yapmış nasıl istedin sen canım kalkık mı istedin nasıl oldu sonuç memnunsun değil mi eminim çok güzel yapıcak serdar bey ama hani benim istediğim gibi yaparmı düşünüyorum yoksa burnum zaten küçük delikleri küçülecek ama kalkıkda olsun istiyorum farklı lsun die bakalım canım benim 1 ayım kaldı çok heyecanlıyım kızlarr :))