Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ZUHALCİM canım benim çok teşekürler mesajın için serdar beyin iyi bir doktor lduğundan inan hiç süphem yok ilk görüştüğüm doktorda kendisi ve kesin ona olucam günüm beli işte tek düşüncem şu fikrini söyleyebilrimisin ya yanlış anlama ben mesela canım hani herkes doğal burun istiyor ama ben ne bieyim hani petek dinçöz burnu gibi yani biraz kalkık ve minik bir burun istiyorum bilmiyorm ne kadar doğru yüzümde minyon gözlerim çenem yüz yapım küçük sence yaparmı yani ben söyledim evet sen kavisli istiyosun ufacık kaldırırız dedi sonra dedim ya düşerse çok korkuyorum bitanem

TEC canım teşekürkler mesajın için senin burun ucunu yapmış nasıl istedin sen canım kalkık mı istedin nasıl oldu sonuç memnunsun değil mi eminim çok güzel yapıcak serdar bey ama hani benim istediğim gibi yaparmı düşünüyorum yoksa burnum zaten küçük delikleri küçülecek ama kalkıkda olsun istiyorum farklı lsun die bakalım canım benim 1 ayım kaldı çok heyecanlıyım kızlarr :))

SADBUTTRUE canım teşekürler mesajın için vallahi ben gittim yanlızca burun ucu için ama başka şeylerde yapalım dedi benimde aklıma yattı nasılsa ameliyat olucam ilerde pişman olmaktansa ki ben çok kafama takarım kesinlikle olucam artık işallah istediğim gibi olur sanada sorayım ben ucunu kalkık istiyorum sence doktorum yani serdar bey yaparmı canım benim :) sanada geçmiş olsun canım benimmm işallah çok güzel olmuştur burnun canım hepimizin güzel olsun işallah:)

SADBUTTRUE canım teşekürler mesajın için vallahi ben gittim yanlızca burun ucu için ama başka şeylerde yapalım dedi benimde aklıma yattı nasılsa ameliyat olucam ilerde pişman olmaktansa ki ben çok kafama takarım kesinlikle olucam artık işallah istediğim gibi olur sanada sorayım ben ucunu kalkık istiyorum sence doktorum yani serdar bey yaparmı canım benim :) sanada geçmiş olsun canım benimmm işallah çok güzel olmuştur burnun canım hepimizin güzel olsun işallah:)

Rica ederim ne demek..Ben daha olmadım ama dediğim gibi senden bi gün sonra yazmıştım görmedin galiba :) Valla kavis verir mi bilemem genelde doğal burun sırtı yapıo hoca ama kalkıklık konusunda illa öle istiyorsan yapar tabi niye yapmasın ki. Gerçi hep doğal burunlar yapıo hoca ama senin yüzüne kalkık bi burun gidecekse o da yapacaktır eminim. İnşallah canım amiiiiiin :)

tamam tamam şifreli konuşucam heyecanlanma diye :) en güzelini yaptın hem karar vermekle hem daha fazla araştırmamakla. benim daha 17. günüm yüzüm şiş burnum şiş ama ona rağmen çok güzel yorumlar aldım serdar bey e bırak gerisini düşünme. bu arada bugün atamadım fotoğrafları bilgisayara yarın kesin aktarırım sana da atarım. ameliyatın sabah mı olcak saati belli mi gelip moral ve destek ünitesi olarak orada bulunabilrim :)

Mailini aldım ve cevap yazdım bileee :KK52: Bak şimdi nazar değmesin diye burda yazmıyorum ama hakediyosun o yorumları emin ol (tu tu tu maşallaaaah diyim hemen :KK16:) ayrıntıları görüşlerimi mailde yazdım zaten :) Evet yaa karar verdim ve artık düşünmüyorum. Hiç ameliyat olcakmısın gibi bi his yok içimde ama tahliller için gidince dank eder eminim :KK1: olsun yaa bi an önce bitsin gitsin. Canım yaa çoook teşekkür ederim yaa ne kadar iyi niyetlisin valla nası hoşuma gitti ama sabahın köründe gircem gece kalmak istemedim çünkü,ama sonrasında haberleşiriz tabi:KK9:

Son düzenleme:
ZUHALCİM canım benim çok teşekürler mesajın için serdar beyin iyi bir doktor lduğundan inan hiç süphem yok ilk görüştüğüm doktorda kendisi ve kesin ona olucam günüm beli işte tek düşüncem şu fikrini söyleyebilrimisin ya yanlış anlama ben mesela canım hani herkes doğal burun istiyor ama ben ne bieyim hani petek dinçöz burnu gibi yani biraz kalkık ve minik bir burun istiyorum bilmiyorm ne kadar doğru yüzümde minyon gözlerim çenem yüz yapım küçük sence yaparmı yani ben söyledim evet sen kavisli istiyosun ufacık kaldırırız dedi sonra dedim ya düşerse çok korkuyorum bitanem

TEC canım teşekürkler mesajın için senin burun ucunu yapmış nasıl istedin sen canım kalkık mı istedin nasıl oldu sonuç memnunsun değil mi eminim çok güzel yapıcak serdar bey ama hani benim istediğim gibi yaparmı düşünüyorum yoksa burnum zaten küçük delikleri küçülecek ama kalkıkda olsun istiyorum farklı lsun die bakalım canım benim 1 ayım kaldı çok heyecanlıyım kızlarr :))

siz nekadar kavisli uçuk kaçık bir burun istenseiz de hoca yüzünüze oturmayacak bir burun yapmaz isteklerinize ve yüzünüze oturacak en güzel burun şeklini kendi tasarlıyor bunu yaparken de doğallığı bozmuyor, ben yüzüme oturacak ve estetik olduğu anlaşılmayacak bir burun istemiştim ve öyle yaptı da ameliyat süresinde iş ve arkadaş çevremle görüşmemiştim ve ameliyattan sonra beni görenler çok şaşırıyordu hiçkimse burnumu yaptırdığımı anlamadı hep bende bir değişiklik olduğunu söyleyip durdular buda hoşuma gitti tabiki, hatta kontrollere giderken klinikteki hastalar bile farketmedi sekreter benim de yaptırdığımı söyleyince çok şaşıranlar oldu, bu hafta içinde belki bir iki resim koyarım albüme sizde görümüş olursunuz (tabiki siz yinede istekleriniz anlatın doktora ameliyat öncesi o gerekni yapıyor zaten)

siz nekadar kavisli uçuk kaçık bir burun istenseiz de hoca yüzünüze oturmayacak bir burun yapmaz isteklerinize ve yüzünüze oturacak en güzel burun şeklini kendi tasarlıyor bunu yaparken de doğallığı bozmuyor, ben yüzüme oturacak ve estetik olduğu anlaşılmayacak bir burun istemiştim ve öyle yaptı da ameliyat süresinde iş ve arkadaş çevremle görüşmemiştim ve ameliyattan sonra beni görenler çok şaşırıyordu hiçkimse burnumu yaptırdığımı anlamadı hep bende bir değişiklik olduğunu söyleyip durdular buda hoşuma gitti tabiki, hatta kontrollere giderken klinikteki hastalar bile farketmedi sekreter benim de yaptırdığımı söyleyince çok şaşıranlar oldu, bu hafta içinde belki bir iki resim koyarım albüme sizde görümüş olursunuz (tabiki siz yinede istekleriniz anlatın doktora ameliyat öncesi o gerekni yapıyor zaten)

Valla resim gelirse en önde ben atlarım yaa çok merak ediyorum canımm :KK52::KK17:

canım tec arkadaşımızın dediği gibi serdar bey yüze yakışmayan burun yapmaz sen mesela petek dinçöz gibi burun istiyosun ama o burun bide yüzüne gidermi bana sorarsan doğallıktan yana ol ben açıkçası onun burnunu beyenmiyorum ama tabi sen beyenebilirsin ama bence doğal olması daha iyi eğer ucu kalkık istiyosan ucunu kaldırır düşme yapmaz çünkü dikiş olcak sen eğer ucunun kalkıklığınıda beyenmesen yani hafif aşağıda olsun dersende onu ayarlar dikişini alır canım

cnm bende serdar beye ameliyat oldum ve daha pek çok doktorlar görüştüm. şunu farkettim ki doktorların bir tarzı oluyor ve sen nasıl burun beğeniyorsan o tarzı yapan doktorda ameliyat olmalısın. ben doğallık sevdiğim için Serdar beye oldum. petek dinçöz tarzı bir burun yapacağını sanmıyorum. eğer yüzüne kalkık yakışacaksa kalkık yapar ama genel olarak çok kavis vermiyor verse bile çok az veriyor. hafif kavisli istemiştim bende çok çok az kavis var.

SADBUTTRUE canım aaa şimdi okudum evet benden bir gün sonra ameliyatın canım işallah herşey istediğimiz gibi olur ya resimlerine bakıcam canım bende eklerim ama şuan diil ameliyattan sonra öncesi ve sonrası:)
TEC canım evet serdar beyle görüştüğümde doğal bir burun yapacağını istiyorsam hafif bir kavis vereceğini söyledi seninkini kimsenin anlamamasıda çok hoş bende çalışıyorum insanlar anlarmı bilmiyorum benim derdim tam olarak şu burnum yani herkesi tenzih ederek söylüyorum benim burnum çok büyük yada kemikli diil yada çok geniş kemerli diil zaten küçük bir burnum var fakar burun deliklerim biraz büyük şimdi canım ameliyat oldum yani eğer çok büyük değişim olmazsa üzülürüm ama serdar bey dediki yanlızca burun deliklerini bile yapsak fark ediliri bir değişim olur dedi bakalım canım hayırlısı olsun işallah :)
ZUHALCİM canım petek petek diyorum da o bir örenk yani ondan ısrar etmemin nedenide şu mesela canım hani burnum büyük olur yada kemikli ameliyat olduğuma değer bi değişim olur şimdi çok azıcık fark edilir bir değişim diilde azıcık ucu kalkık minik bir burun olsun diyorum hayalim o bakalım nasıl olucak

bu arada kızlar bugün çok moralim bozuldu bir arkadaşımın kuzeni serdar beye ameliyat olmuş burnunun üst kısmında şişlik kalmış ve 1 yıl olmuş inmemiş kız başka doktora gitmiş doktor böyle kalır bu demiş arkadaşımda bence tunç safak a git dedi ya bende baktım tunç beyle ilgilide pek aman aman bilgi yok moralim bozuldu yani olur dimi böyle arada şeyler herkes böyle olucak die bişey yok ayyy günler yaklaştıkça heyecanım artıyor hepinizi öpüyorum :)

SADBUTTRUE canım aaa şimdi okudum evet benden bir gün sonra ameliyatın canım işallah herşey istediğimiz gibi olur ya resimlerine bakıcam canım bende eklerim ama şuan diil ameliyattan sonra öncesi ve sonrası:)
TEC canım evet serdar beyle görüştüğümde doğal bir burun yapacağını istiyorsam hafif bir kavis vereceğini söyledi seninkini kimsenin anlamamasıda çok hoş bende çalışıyorum insanlar anlarmı bilmiyorum benim derdim tam olarak şu burnum yani herkesi tenzih ederek söylüyorum benim burnum çok büyük yada kemikli diil yada çok geniş kemerli diil zaten küçük bir burnum var fakar burun deliklerim biraz büyük şimdi canım ameliyat oldum yani eğer çok büyük değişim olmazsa üzülürüm ama serdar bey dediki yanlızca burun deliklerini bile yapsak fark ediliri bir değişim olur dedi bakalım canım hayırlısı olsun işallah :)
ZUHALCİM canım petek petek diyorum da o bir örenk yani ondan ısrar etmemin nedenide şu mesela canım hani burnum büyük olur yada kemikli ameliyat olduğuma değer bi değişim olur şimdi çok azıcık fark edilir bir değişim diilde azıcık ucu kalkık minik bir burun olsun diyorum hayalim o bakalım nasıl olucak

bu arada kızlar bugün çok moralim bozuldu bir arkadaşımın kuzeni serdar beye ameliyat olmuş burnunun üst kısmında şişlik kalmış ve 1 yıl olmuş inmemiş kız başka doktora gitmiş doktor böyle kalır bu demiş arkadaşımda bence tunç safak a git dedi ya bende baktım tunç beyle ilgilide pek aman aman bilgi yok moralim bozuldu yani olur dimi böyle arada şeyler herkes böyle olucak die bişey yok ayyy günler yaklaştıkça heyecanım artıyor hepinizi öpüyorum :)

ELFEBA canım benim sen memnunmusun burnundan bende çok diil zaten hafifi bir kavis istiyorum oda yani iananki ameliyat olduğuma değsn die bakalım ne olucak canım :)

bu arada kızlar bugün çok moralim bozuldu bir arkadaşımın kuzeni serdar beye ameliyat olmuş burnunun üst kısmında şişlik kalmış ve 1 yıl olmuş inmemiş kız başka doktora gitmiş doktor böyle kalır bu demiş arkadaşımda bence tunç safak a git dedi ya bende baktım tunç beyle ilgilide pek aman aman bilgi yok moralim bozuldu yani olur dimi böyle arada şeyler herkes böyle olucak die bişey yok ayyy günler yaklaştıkça heyecanım artıyor hepinizi öpüyorum :)[/QUOTE]

anlıyorum canım seni ucu kalkık bi burun istiyosan istediğin kalkıklıkta ayarlayabilir ama dediğim gibi doğallıktan yana doğal yapıyorum diyo ve öle yapıyo sen yindede istediğin burun tipini söle tabi...
çıkıntı konusuna gelince benimde var canım 10 ay oldu ameliyat olalı serdar bey geçeceğini söledi ama ne zaman geçeceği belli değil masaj yapıyorum o biraz daha hafifletti zaten benim öle pek belli değil çıkıntım masdajında önemi var ben geçeceğine inanıyorum serdar bey burun 2 senede oturur demişti bu çıkıntı için bi süre vermedi belki 3 ay belki 5 ay ama dediğim gibi masajlarında önemi var hele ilk zamanlar çünkü burun hamur gibi oluyo o zamanlar masajınla biraz şeklini vermiş oluyosun

canım tabiki yüzünüzde fark olur,ve baya yüz ifadeniz değişir,ama insanlar bu değişimin burun estetiği olduğunu anlamazlar sizde farklı bir güzellik görürler ve bence de en önemlisi bu aslında sizin burun zaten küçük ve düzgün olduğunu söylüyorsunuz üzerinde şişlik olacağını sanmıyorum,daha çok uzun burunlarda deri toplamısı olabiliyor oda düzgün masaj yapılmadığından dolayı oluyor derdi serdar hoca ve burun 2 yılda otururmuş biraz sabırlı olmak lazım

ELFEBA canım benim sen memnunmusun burnundan bende çok diil zaten hafifi bir kavis istiyorum oda yani iananki ameliyat olduğuma değsn die bakalım ne olucak canım :)

aslında memnun sayılırım. canım ben tam karar veremedim çünkü benim burnum çok şişti ve önden asimetrik şişler sağ tarafım daha çok şiş. o yüzden tam karar veremedim şişlerin inmesini bekliyorum. Şişler kişiden kişiye değişiyor ama ben kontrole gittiğimde bir bayan vardı aynı tarihlerde ameliyat olmuştuk ve neredeyse hiç şiş yoktu. Eğer forumda diğer doktorlarıda okuduysan her doktorda bu tarz şikayetler var çünkü her doktorun başarısız ameliyatı var. mühim olan başarısız vakası en az olan doktoru seçmek çünkü kusursuzu yok:) Ama kavis konusunda doktora bayağı baskı yap:) çünkü ben ameliyattan sonra keşke ameliyattan öncede kavis istiyorum deseydim falan diye pişman oldum. gerçi şu an az kavisli olmasından memnunum

kızlarrr bantlarıma çıkıtı bugün başka bir ben var karşımda :) beğendim burnumu ama tabiki çok şiş bugün 19. günüm hatta bir tarafı diğerine göre daha fazla şişmiş. onlarda inerse tam olacak. fotoğraf atmak istemiyorum çünkü gerçekten şiş. SADBUTTRUE arkadaşımıza attım ama o benim alçılı halimi görmüştü ameliyat olmayan arkadaşları yanlış düşündürmekten korkuyorum çünkü öncesinde öyle bir ruh halinde oluyor ki insan herşeyi kafasına takıyo bu yüzden bir süre daha beklemek istiyorum.

ELFEBA canım sanırm bu şişlikler ve burunun tam yüze oturması en az 6 ayı buluyor işallah sabredince güzel olucak :) burun ucu konusundada doktoruma kseinlikle söylicem kavis istediğimi ama eminim seninkide güzel olmuştur:)

ayyyy kızalr birde bişey sorucam çekiniyorum utanıyorum ama çok merka ediyorum ameliyata girerken üzeriimizi çıkarıyoruz ya iç çamaşırlada çıkıyormu acayip merak ediyorum dün düşünmekten uyuyamadım acil cevap lütfenn işallah yanlış anlamamışsınızdır biraz titizleniyorum biliyorum ama ben azıcık titizim bu konularda öpüyorum herkesi :)

ELFEBA canım sanırm bu şişlikler ve burunun tam yüze oturması en az 6 ayı buluyor işallah sabredince güzel olucak :) burun ucu konusundada doktoruma kseinlikle söylicem kavis istediğimi ama eminim seninkide güzel olmuştur:)

ayyyy kızalr birde bişey sorucam çekiniyorum utanıyorum ama çok merka ediyorum ameliyata girerken üzeriimizi çıkarıyoruz ya iç çamaşırlada çıkıyormu acayip merak ediyorum dün düşünmekten uyuyamadım acil cevap lütfenn işallah yanlış anlamamışsınızdır biraz titizleniyorum biliyorum ama ben azıcık titizim bu konularda öpüyorum herkesi :)

bu konuda bende bayağı utangaçlık yaşadım canım ama utanmamız normal ben sordum hepsini çıkarcammı diye külot kalabilir dediler diğerlerini çıkardım üzerimde önlük olmasına rağman utandım madem bu konuya değindik detayına kadar giriyorum kız kızayız nasıl olsa:KK1: önlükle beklerken utandım göğüs ucu biraz belli oluyodu çünkü sütyende çıkmıştı rahat olamadm uzandım sedyeye ordaki örtüyü bastım üstüme ameliyathaneye götrdüler ordaki aneztezi uzm. önlüğüde alalımmı dedi bende almasak olmazmı dedim boynumdaki ipi çözdü bu demek oluyoki ben uyurken alcaklardı:KK1: ama napalım sonuçta onlarda işini yapıyo yani tıpta ayıp olmaz:KK30:

ayyy canım ya vallahi zaten normaldede çok utangaç biriyim nasıl olucak ki :) bu arada uyanınca baktın mı alttakide çıkmadı dimi hep kaldı ayy birde benim gögsüm yok gibi bişey gögüs yokki ucu oldun :) o kadar minikki uzanınca görünmüyo erkek sporcuların gögüsleri bile seninkinden büyük der annem :) allah yardımcımız olsun ne yapalım çıkarıcaz o zaman gitmeden kırklanayım yahu haci şakrilerle :) mis mis olalaım ayıp yani :) ayy şaka bi yana ilk defa yaşıcam böyle bişey teşekür edeerim ZUHALCİMMM hadi sen kurtuldun sıra bizde

X