- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.341
Evet ilk gittiğimde de almıştım günü zaten ben :) Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Artık fazla düşünüp araştırma yapmıcam yoksa cesareti gidio insanın. Burnunu beğenmene çok sevindim eminim hoca yüzüne gidecek bir burun yapmıştır buna şüphem yok. Eski burnunda güzelliğini bozmuyordu bence ama bu şekilde daha bi ortaya çıkmıştır güelliğin eminim :) evet evet sonra gerekirse ayarlarsınız hocanın özel tekniği sağolsun :) evet tekrar konustuk şeklini falan, sırtını indirecek biraz inceltecek burnu ama çok değil tabi bi de işte ucu aşağıda onu düzeltecek. Böyle anlatınca yüzüme göre küçük ve fazla kibar bişey olur gibi geldi ama hoca öle olmaz merak etme dedi :)
ayy çok sevindim bak bende heyecanlandım şimdi :) bencede yüzüne göre bişey yapar sen onları düşünüp gerilme sakın. ya demiştim ya sana ne kadar .ok didiklersen o kadar soğuyosun olaydan ya da korkuyosun. bide bu iş birazda şans meselesi. herşeyin güzel olacağına inan ve gerisini düşünme. ben eminim çok güzel bir burun yapacak serdar bey sana :) bugün br kaç fotoğrafını çekicem burnuşumun istersen mailine atabilirim bende vardı zaten mail adresin. :)