Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ayy çok sevindim bak bende heyecanlandım şimdi :) bencede yüzüne göre bişey yapar sen onları düşünüp gerilme sakın. ya demiştim ya sana ne kadar .ok didiklersen o kadar soğuyosun olaydan ya da korkuyosun. bide bu iş birazda şans meselesi. herşeyin güzel olacağına inan ve gerisini düşünme. ben eminim çok güzel bir burun yapacak serdar bey sana :) bugün br kaç fotoğrafını çekicem burnuşumun istersen mailine atabilirim bende vardı zaten mail adresin. :)

geçer inş. canım sen sırtüstü yatmaya çalış ben ilk 3 hafta kadar öle yattım tabi sırt üstü yatmayan biri olarak çok zorlandım uykusuz kaldım hep sağa sola dönmek istedim ama engelledim kendimi sende dayanmaya çalış şimdi burnun oyun hamuru gibidir yatarken olsun normalde olsun dikkat etmen gerek burun temizliğini masajlarını aksatmadan yap şöle 1 ay geçsin toparlarsın bayağı canım :130:

kızlar merhaba herkese bende yeni katılıyorum aranıza serdar bey i çk çok araştırarak ona ameliyat olmaya karar verdim hafta sonu görüşmem vardı yanlızca burun ucu die gittim ama sanırım başka sorunlarda varmış burnumda bende tamam dedim ve 19 ekimde ameliyat olucam size şunu sorsam rica etsem :) şimdi ben yanlızca burun deliklerimi küçültmek ve biraz burun ucumu kaldırmak için gittim fakar minik çok belli olmayan bir eğrilik ve burun sırtın geniş dedi doktor bey banada dedi ki istersen yanlızca ucunu yapalım öyle bile çok gözle görünür nir değişme olur bende dedim ki yani şimdi sonuçta bi ameliyat olucak inanın hanii sanki çok değişicem gibi hissediyorum ve en güzeli lsun istiyorum o yüzden burun sırtı işte eğrilik ne varsa olsun dedim sizce yani siz ne dersiniz bu konuda görüşlerinizi almak isterim doktor bey tamamen yaparsak kusursuz olur çok güzel olur dedi öyle deyince eridim zaten zaafım var hepinize geçmiş olsun öpüyorum kocaman

Kızlar ben sadece hafif bir kemerimsi görüntü var ondan rahatsız oluyorum detaylı bir amelyat değilde bu kısma törpüleme yöntemi ile düzeltimlesi mümkün mü acaba bileniniz veya yaptıranınız varmı, birde amelyatların masrafı ne kadar oldu yazarsanız çok memnun olurum :))

ben olsam bende öle cevap verirdim canım sonuçta doktor bey biliyo nerde ne sorun var onlar düzeltilse iyimi olur kötümü diye benimde kemerim var diye gittim burnumda yamukluk var dedi bide burun deliklerim büyüktü ben bunların o kadar farkında bile değildim ama resim çektiğinde net görebiliyosun sorunlarını ben resmime baktığımda sorunumun sadece kemer olmadığını anladm zaten ben tereddüt etmeden ne sorun varsa düzeltilsin istedm canım şundan emin ol serdar bey yüzüne gitmeyen burun yapmaz en başta doğal yapıyo zaten kendi resim çekiyo tasarlıyo ve yapıyo ben çok şükür çok memnunum burnumdan daha önceki yorumlarda belirtmiştim kemer kısmında hafif yani öle belli değil bi çıkıntı var onuda masajla gidermeye çalışıyorum serdar bey geçiceğini söledi bende güveniyorum ona sen rahat ol ve güven ona sonuçta başarılı bi doktor günde 3 ameliyatıda oluyo en önemlisi deneyimli

ben olsam bende öle cevap verirdim canım sonuçta doktor bey biliyo nerde ne sorun var onlar düzeltilse iyimi olur kötümü diye benimde kemerim var diye gittim burnumda yamukluk var dedi bide burun deliklerim büyüktü ben bunların o kadar farkında bile değildim ama resim çektiğinde net görebiliyosun sorunlarını ben resmime baktığımda sorunumun sadece kemer olmadığını anladm zaten ben tereddüt etmeden ne sorun varsa düzeltilsin istedm canım şundan emin ol serdar bey yüzüne gitmeyen burun yapmaz en başta doğal yapıyo zaten kendi resim çekiyo tasarlıyo ve yapıyo ben çok şükür çok memnunum burnumdan daha önceki yorumlarda belirtmiştim kemer kısmında hafif yani öle belli değil bi çıkıntı var onuda masajla gidermeye çalışıyorum serdar bey geçiceğini söledi bende güveniyorum ona sen rahat ol ve güven ona sonuçta başarılı bi doktor günde 3 ameliyatıda oluyo en önemlisi deneyimli

bu konuda bilgim yok canım yani törpüleme işlemi yapıyomun yapmıyomu bilmiyorum... prof olduğu için ameliyatlarını 6000 tlye yapıyo sen istersen serdar beyi ara ve konuş bu işlemi uyguluyomu eğer ankaradaysan git görüş yani burnunu görmesi lazım ilk önce ön görüşme ücretsiz zaten

yaa bak beni de heyecanladırıosun amaa daha çok var Evet ben artık gün gelene kadar düşünmicem yaa geçen hafta bütün psikolojimi bozdum kendi kendime resmen yaa ol gitsin işte dimi yoksa hayat boyu kafaya takıcaksın (her ne kadar çok büyük bi sorun olmasa da). Ben de inanıyorum hocanın yüzüme göre uygun bi burun yapıcana ..eve eveeeet bak nasıl heyecanlandım şimdi yaa çok isterim çiçeği burnunda burnuşunun (bu nasıl bi tabir olduysa yazdıktan sonra farkettim) resimleri görmek

Zaten o çekiçle kemik kırmalar kalmadı artık. Yeni aletler ve yöntemler kullanılıyor. Özel keskilerle ya da törpüleme yoluyla alıyorlar kemeri. En azından ben öyle biliyorum. Yalnız sadece törpüleme diyip de daha az ücret alınacağını pek sanmam. Çünkü o işe girince kesin sadece şurası düzelsinle kalmıyor, doktor sizin göremediğiniz şeyleri de görüyor ve olmuşken tam olsun diyip kabul ediyorsunuz :) Fiyat da daha önce yazdıldı zaten burda ama en doğru cevabı doktor verecektir. Ankaradaysanız randevu alıp görüşün bence ücretsiz zaten birşey kaybetmezsiniz. Hatta büyük ihtimal aklınızda ufacık birşey varken tam ameliyat fikriyle çıkarsınız görüşmeden

ehehe aynı ben Ben de sadece burun ucu diye gittim ama burnum biraz kaba yüzüme göre ve kalın. Ha ayrıca içte çıkan kemik eğriliğinden ve et büyümesinden bahsetmiyorum bile Bende aynen senin gibi düşünüyor sadece düşük olan ucunu kaldırmak istiyordum. Ama doktor sizin değişik açılardan resimlerinizi çekip sonra üzerinde anlattığı zaman gerçekten hak veriyorsunuz. Ben ameliyattan çok tırsmama rağmen durdum ve dedim ki "Madem bu işe giricem,olmuşken daha güzel ve kibar bi burnum olsun". Yani yarım iş yaptırsaydım sonrasında eminim pişman olurdum ve 2.kez de aynı işe kalkışmazdım. Senin burnunu bilmiyorum canım ama ben kendi adıma böle bi karar verdim. Benim de burun sırtı indirilip genişliği azaltılacak. Deliklere bi müdahele yapılmıcak ve düşük olan uç kısım kaldırılacak. 125.sf.da da resmim vardı merak edersen. Eğer sen de resim koyarsan daha güzel fikir verebiliriz. Benim günümde senden bi gün sonra bu arada

Maalefes İstanbuldayım canım gerçi haklısın bi hafif kemer diye girip tam burun estetiği yapıp çıkılır biz kemeri görüyoruz ama doktor nereleri görür daha kimbilir :))Fiyat kısmını göremedim ama ortalama fiyatları merak ediyorum birde amelyat olduktan sonra ne kadar süre raporlu olunabiliyor yani o halde çalışılması hele de konuşulması mümkün olmaz sanırım.

Bana sormadın ama ben cevap vereyim :) Fiyat 6bin lira ama dediğim gibi farklı bir uygulama yaparsa farklı bi fiyat alabilir belki. Ama bundan fazla olamaz bence. Rapor 1 haftada verir 10 günde verebilir bence orda sıkıntı yok fakat ıstırahat şeklinde olur,iş görememezlik raporu olmadığı için de ücretten kesilir galiba. Yanlış biliyor olabilirim ama sigorta ve rapor konuları biraz karışık :44:

Çok teşekkür ederim :)) bi ara fırsat bulup istanbuldaki bir doktorla görüşeyim bakalım ne fiyat diyecekler burdanda yazarım yine fikir edinmek isteyen arkadşalr için :) bu arada sadbuttrue nickine hayran oldum hoş bi nick olmuş :))

Rica ederim..Evet bi görüş bakalım fikrin olur en azından..Teşekkür ederim :) Eskiden beri çok sevdiğim bi metallica şarkısının ismi ve evet çok anlamlı ben de seviyorum :)

mrb,
bende serdar beye ameliyat oldum burun ucu ve delik daraltması, bugün 4.ayım oldu ve çok memnun kaldım,ama başka sorunlarınız varsa burunla ilgili hepsini yaptırın derim,zaten ameliyata gireceksiniz bir kerede bütün sıkıntılardan kurtulmuş olursunuz, hem çok değişeceksiniz,hemde çok güzel doğal bir burnunuz olacak,zaten serdar hoca doğallığı bozmadan burunları düzeltiyor,buda mükemmel bir görüntü bence ve doğru edreste olduğunuzu bilin ankaradaki en iyi hocadır.

slm,
yengimin burnununda kemer vardı onu törpüledi hoca ama törpüleme yaparken burun ucunu da kaldırdı,çünkü burnun şekli kemer gidince bozulabiliyor ondan dolayı ben derimki birebir hocayla görüşün burnunuzu görmeden yorum yapmak biraz zor,madem şehir dışındasınız bir kaç burun fotoğranızı çekip hocaya mail atın ve telefonla direk görüşün hocadan dah sağlıklı bilgi almış olursunuz,sonrada burdaki yorumlara yine bakarsınız, genel burun fiyatı 6 bin tl ama size yapılacak işleme göre bence fiyat değişir,

tamam tamam şifreli konuşucam heyecanlanma diye :) en güzelini yaptın hem karar vermekle hem daha fazla araştırmamakla. benim daha 17. günüm yüzüm şiş burnum şiş ama ona rağmen çok güzel yorumlar aldım serdar bey e bırak gerisini düşünme. bu arada bugün atamadım fotoğrafları bilgisayara yarın kesin aktarırım sana da atarım. ameliyatın sabah mı olcak saati belli mi gelip moral ve destek ünitesi olarak orada bulunabilrim :)

hatta attım bile mailine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…