- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.321
ben kendim cımbızla ilk haftadan aldım, hiç sorun da yaşamadım, 2 ay sonra da kuaföre aldırdım[/QU
bende öyle yapıcam artık korkuyorum çarparlar diye çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kendim cımbızla ilk haftadan aldım, hiç sorun da yaşamadım, 2 ay sonra da kuaföre aldırdım[/QU
siz onun güzelleşmek istiyorum dediğine bakmayın kendisi zaten çok güzel maşallahhh :) ama tabiki insanın gözüne bir kere takıldımı tamam takıyor artık kafayı ona. çok iyi anlıyorum.
Hiç olumsuz yorum okumadım diyordum 2 gündür başlığı ilk sayfasından beri okuyorum ve az sayılmayacak sayıda memnun kalmayan ya da bi nebze de olsa pişman olan varmış..Kafam karıştı iyice
canım dikkat edersen memnun olmayanlar daha başlarda olanlar ya ilk zamanlar burun şişde olur ödemden dolayı yamukda görünür kalkıkda olur ama 1 ay falan geçmeden onu sorun ediyolar sonuçta geçici bişey bide burun üstündeki hafif çıkıntıyı sorun eden var ama benimde var mesela çok belli bi çıkıntı değil masaj yapıyorum geçici dedi serdar bey bende geçeceğine inanıyorum senin kafan karışmasın bunlarla ha bi kaç doktorla daha görüş onların yorumlarınada bak istersen ama ben serdar beyi seçerken dediğim gibi burdaki yorumlara baktım hastanedende araştırma yaptım öle oldum
canım onları biliyorum tabii bunu zaten doktorda söylemişti sabırsız davranıyorlar diye..Ama 6 ay sonrasında bile çıkıntısı geçmeyen olmuş hatta hafif yamukluktan bahseden falan..canım sende de varmış mesela baya zaman geçti üzerinden tam geçmedi galiba di mi? Bir de kemer varmıydı sende yani acaba çıkıntı sorunu çok törpüleme yapılınca mı oluyor ben de çok sorun yok da :44:
Anladım canım işte kafam karıştı sanki biraz o yorumları okuyunca yaa akşam konusuruz yine olur mu..Bi de ben ilk serdar hocaya gittim ondan sonra da başka doktora gitme gereksinimi duymadım şimdi gitsemiydim acaba oldum
Hiç olumsuz yorum okumadım diyordum 2 gündür başlığı ilk sayfasından beri okuyorum ve az sayılmayacak sayıda memnun kalmayan ya da bi nebze de olsa pişman olan varmış..Kafam karıştı iyice
Canım nasıl oldun nasıl gidiyor iyileşme sürecin atelin çıkmasına ne kadar kaldı yaa ben de çok merak ediyorum nasıl olduğunu
bende öle yaptım canım ilk ona gittim bide onla görüştkten sonra dışarı çıktım burnu sargıda bi bayan gördüm ama serdar beye ameliyat olmamıştı işte konştk biraz bende internetten buldum doktorumu ona ameliyat olcağımı söldm işte bana dediği doktorunu iyi seç bu benim 3. ameliyatım internetten bulduğun doktora güvenme falan tabi ben vazgeçecektm gittim hastaneye biraz araştırdım tekrar serdar beyin yanına gittim işte kafamda olanlrı sordum ve rahatladm kararımı verdim tabi insanın aklını hakkaten bulandıryo bide gittiğimde hiç boş bırakmıyolar serdar beyi lefkoşeden bile gelen biriyle tanışmıştım günde 3 ameliayta girdiğide oluyo deneyimde önemli neyse akşam konşrz canm:)
yaaaa sana özelden baya bi yazdımm yazdım yazdım amma gönderemedim bişeyin sayısı dolmamış uyuz oldummmm! :) alçım bugün çıktı tabi fazlasıyla şiş ama şimdiden beğendim umarım sonrasıda güzel olur. sen neden o kadar kararsız kaldın ki ya. başka doktorlarla da görüş istersen ama sakın ha sakın tunalı da ki doktorlara ve gaziosmanpaşa da kliniğe gitme. bunu özellikle söylüyorum arkadaşımı maymuna çevirdiler oralarda. fikir edin ama sakın ameliyat olma oaralarda.sen bugün gittin mi serdar beye sende bahsettim burdaydı dedi ama aynı kişiden bahsetmiyoruz gibi geldi bana bişey demedim :)
siz baya kararsız kalmışsınız birde sanırım çevrenizdeki insanlarım yorumları da sizi etkiliyor,en doğrusu siz farklı 1-2 doktora daha görünün diğer doktarların yorumlarını serdar hocayla karşılaştırıp ona göre karar verin, ve eğer ihtiyaç duymuyorsanız yada pişman olacağınızı düşünüyorsanız yaptırmayın bence
Canım özel mesaj için 100 meesaj sınırı varya ondan gitmemiştir. Bidaki sefere direk mail atabilirsin sende :) Tekrar geçmiş olsun cnm beğenmene çok sevindim,şiş olması çok normal ama şiş olsa bile eski haline göre az çok yeni şeklini anlamışsındır,yavaş yavaş oda yerine oturacaktır zaten. Ucu nasıl peki çok mu kalkık duruyor merak ettiim bak :) Ben fazla araştırıp okuyunca öle kafam karıştı yaa ama şimdi daha iyiyim merak etme Daha günüme var baya zaman yaklaştıkça konusuruz zaten :) Tunalıdaki doktorlardan birini biliyorum n ile başlıyor adı mail atmıştım ona,ve gitmeyi de düşünmüştüm ama serdar beyle konusunca vazgeçtim tabi. Yok ccanım yaa başka doktorla görüşmem ben daha serdar bey doğru doktor bu iş için bence. Valla olabilir adamın o kadar çok hastası var ki karışmıştır kesin
canımmm napıyosunn :) seninde kulaklarını çınlattık serdar bey annem ben :) baya muhabbet ettik senin yanıma geldiğini falan anlattım. serdar bey önceki burnunu anlattı bana ve bir kez daha senin burnunun çok güzel olduğuna inandım maşallah diyorum nazar değmesin :)
Yok çevremdekilerin düşüncesi önemli değil ben burda yazılan bazı olumsuz sayılabilecek nitelikteki yorumları ve ameliyat sonrası süreci düşününce kafam karışmıştı ama geçti zaten :) Size de burdan birkez daha teşekkür etmek isterim,kulaklarınızı çınlattım bugün doktorun yanında bana yardımcı oldugunuzu fikir verdiğinizi söyledim o yüzden tekrar teşekkür ederim .
iyiyim canım hafta sonunu değerlendirmekteyim sen nasılsın tamponların falan çıkmıştır şişliğin morluğun ne durumda... evet burnumdaki değişim bayağı bayağı bi fazla orda resimlerime baktığımda bu benmiyim diyorum...
amin canım inş. seninde güzel olcak burnun ama sakın alçı çıktıktan sonra niye şöle niye böle deme hepsi geçici...
gün aldın yani :) doğru kişiden bahsetmişsiz o zaman :) hadi bakalım çok sevindim canım hayırlısı olsun şimdiden ama herşeyin yolunda gideceğine güzel olacağına eminim :) burnumun şekli az çok belli evet istediğim gibi bir burun. eski fotoğraflarımı gösterdide bu ben miyim dedim inanamadım kendime düşün yani :) ucu aynı duruyo eski burnumun ( ay buda tuhaf oldu eski ayakkabım der gibi ) ucu yuvarlak ve kalkıktı ama dudak ve burun arasındaki açı yok denecek kadar azdı. o mesafeyi açtı serdar bey o yüzden kalkık gibi duruyo zaten asıl büyük değişim buydu. 6 ay sonra çok kalkık gelirse onu ayarlarız dedi zaten. sen günün yaklaştıkça söyle terapi yaparız biz sana burda sıkıntı yok :) sen neye karar verdin yani daha doğrusu bugün netleştirdiniz herhalde dimi herşeyi burnun şeklini falan
Evet ilk gittiğimde de almıştım günü zaten ben :) Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Artık fazla düşünüp araştırma yapmıcam yoksa cesareti gidio insanın. Burnunu beğenmene çok sevindim eminim hoca yüzüne gidecek bir burun yapmıştır buna şüphem yok. Eski burnunda güzelliğini bozmuyordu bence ama bu şekilde daha bi ortaya çıkmıştır güelliğin eminim :) evet evet sonra gerekirse ayarlarsınız hocanın özel tekniği sağolsun :) evet tekrar konustuk şeklini falan, sırtını indirecek biraz inceltecek burnu ama çok değil tabi bi de işte ucu aşağıda onu düzeltecek. Böyle anlatınca yüzüme göre küçük ve fazla kibar bişey olur gibi geldi ama hoca öle olmaz merak etme dedi :)