- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.301
zuhal sen de çok memnun kalmıştın acaba senin ameliyatın ağır mıydı,kemik törpüleme,kanat daraltma,uç kaldırma nasıl işlemler yapıldı ve ne biliyim doğal oldumu,çok mu kalkık oldu..Ben istiyorum ama neye benziceni bilememek korkutuyor beni :18: Profilinde resim falan yok merak etmiştim de
evet ben çok memnunum canım çok şükür iyi geçti benim ağır değildi benim kemer vardı yamuktu burun deliklerim büyüktü küçültüldü kemer alındı burun sırtım alındı biraz çünkü serdar bey o sana sert bi ifade veriyo dedi ya serdar bey işini biliyo zaten şöle olsun böle olsun demedm kendi çekti resimlerimi şöle yapcam böle yapcam demişti o tasarlıyo yüzüne giden bi burun yapıyo canım emin ol çok doğal oldu burnum hatta yosun24 arkadaşımızla muhabbetiniz olmuş beni demiştir belki ben ameliyat olduğu gün kontrole gitmiştim onun yanınada uğradım tanıştık oda gördü burnumu ameliyat olduğun hiç belli değil dedi hatta serdar beyin muayenesine gittim orda bi kızda ön görüşmeye gelmişti oda çok beyendi serdar beyede çok beyendiğini sölemş benim şuan tek sorun oda belli belirsiz burun sırtımda hafif çıkıntı var herkeste oluymş deri fazlalığından dolayı oluymş ama geçici dedi serdar bey masaj gösterdi onu yapıyorum orası için zaten serdar bey burun 2 senede yerine oturur demişti benim nerdeyse 10 ay olcak galiba daha zamanım var ama inanki eskiye oranla çok çok güzel burnum var:)) bu arada resim koymadm canm ama bi arkadaş beni msnden gördü msnden sende görebilirsin beni benim için sorun olmaz ben normalde hastanede çalışıyorum bi gün akşam msnden görebilirsin beni
Canım aslında az bi işlem yapılmamış,özellikle kemer alınması böle morluk falan yapabiliyor inşallah sende olmamıştır,gerçi olsa da 1 haftada geçiyor diye duymuştum. Delikler küçültüldüne göre dışarıda dikişin oldu ama geçmiştir o da zaten minnacık birşeydir. Bende sadece ucundan rahatsız oldunu söyledim ama serdar hoca gerçekten güzel olacak burnu tasarlıyo hemen seni ilk gördüğü anda,bana sadece ucunu kaldırırsak olmaz birazcık büyük burnun o yüzden sırtını da indiririz dedi ben hatta kırcakmısınız kemiğimiidiye şaşkın bi modda sorunca kırmak yok kırmak yok onlar artık eskide kaldı farklı aletler ve teknikler kullanıyoruz törpüleme olur dedi. Burun deliklerin ne çok ufak ne de büyük küçültmeye gerek yok işte dışta dikişin de olmaz dedi. Bir de eğer ameliyattan sonra şekil oturduğunda fazla kalkık blursan ben özel bi teknik kullnıyorum içeride bi dikiş bırakıyorum onu alırız biraz aşağı iner dedi ben baya şaşırdım
Hoca çok güzel tasarlıyo anlatıyor ve cidden güven veriyor. Ameliyattan korktuğumu itiraf ediyorum çünkü hiç ameliyat olmadım daha önce (küçükken bademciklerim alınmış ben hiiç hatırlamıyorum) o yüzden o psikoloji ve sonrasındaki iyileşme süreci korkutuyor ama bundan ziyade sadece nasıl olucam neye benzicek yeni burnum ya beğenmezsem korkusu kapladı içimi sonuçta geri dönüşü yok. Bir de 24 senedir bununla yaşıyorum sanki dostuma ihanet edecekmişim gibi (psikolojiye bakarmısın)
evet yosun24 anlatmıştı çok beğendiğini söyledi,bilmese anlamazmış estetik oldunu :) Ben seni görmeyi isterim canım senin içinde bi mahsuru olmazsa ama msn e normalde giriyormusun akşamları zahmet olmasın sadece benim için girme sonra
canım en başta sana şunu söleyim bende hiç ameliyat olamdm daha önceden ben şuan sakaryadayım burdan git gel yaptım ankarada bi arkadaşım vardı ona ulaşamadm nişanlım o zaman gelemezdi istanbulda çalışıyo izinde sıkıntı olurdu ama ben öle her şeyi göze aldımki ne olursa olsun olcam dedim hatta ailemden hiç kimseye sölemdm ameliyattan sonra söledm ya ben liseden beri düşünüydm çünkü bende bu çok takıntı haline geldi yani kendime güvensizlik etraftan soyutlama sanki herkes burnuma bakıyo gibi vs... ama gittim görüşme yaptım gün verdi tekrar gittim akşam yattım ertesi gün taburcu oldum hiç korkma zaten hissetmiyosn ameliyattan sonrada hiç ağrım olmadı az morluğum şişliğim oldu öle çok değil yani o halde bide çalıştım ben izin alamadığımdan dolayı ben her akşam giriyorm nete uygun olduğumzda görşrz benim için problem olmaz canım
tamam canım hatırladım şimdi biraz bahsetmiştin o süreçten. Evet insan bi kere taktımı kafasına içini kemiriyor cidden anlayabiliyorum. Bana niye yaptırcaksın gayet iyi demelerine rağmen ben takıyorum işte. Sen ne güzel cesaretlenmişsin ve iyi ki yapmıssın,eminim daha önce niye yaptırmadım demişsindir sonrasında kendine :) Ben de işte tatile denk getirip en azından alçıyla işe gitmeyim banta gideyim diyorum çünkü birde yeni başladım çalışmaya insanlarla uğraşmak istemiyorum..
Canım hergün giriyorsan olur çünkü bu akşam denerim ama giremeyebilirim belki birazcık üşütmüşümde..Ben özel mesaj atamıyorum burayada yazmak istemiyorum sen mail adresini bana yazarsan özel mesajla ben evde açınca eklerim iş yerinde msn yok çünkü..Mail adresim b ile başlıyor ve 3 tane aynı rakam var içinde görürsen işte o benim
Canım aslında az bi işlem yapılmamış,özellikle kemer alınması böle morluk falan yapabiliyor inşallah sende olmamıştır,gerçi olsa da 1 haftada geçiyor diye duymuştum. Delikler küçültüldüne göre dışarıda dikişin oldu ama geçmiştir o da zaten minnacık birşeydir. Bende sadece ucundan rahatsız oldunu söyledim ama serdar hoca gerçekten güzel olacak burnu tasarlıyo hemen seni ilk gördüğü anda,bana sadece ucunu kaldırırsak olmaz birazcık büyük burnun o yüzden sırtını da indiririz dedi ben hatta kırcakmısınız kemiğimiidiye şaşkın bi modda sorunca kırmak yok kırmak yok onlar artık eskide kaldı farklı aletler ve teknikler kullanıyoruz törpüleme olur dedi. Burun deliklerin ne çok ufak ne de büyük küçültmeye gerek yok işte dışta dikişin de olmaz dedi. Bir de eğer ameliyattan sonra şekil oturduğunda fazla kalkık blursan ben özel bi teknik kullnıyorum içeride bi dikiş bırakıyorum onu alırız biraz aşağı iner dedi ben baya şaşırdım
Hoca çok güzel tasarlıyo anlatıyor ve cidden güven veriyor. Ameliyattan korktuğumu itiraf ediyorum çünkü hiç ameliyat olmadım daha önce (küçükken bademciklerim alınmış ben hiiç hatırlamıyorum) o yüzden o psikoloji ve sonrasındaki iyileşme süreci korkutuyor ama bundan ziyade sadece nasıl olucam neye benzicek yeni burnum ya beğenmezsem korkusu kapladı içimi sonuçta geri dönüşü yok. Bir de 24 senedir bununla yaşıyorum sanki dostuma ihanet edecekmişim gibi (psikolojiye bakarmısın)
evet yosun24 anlatmıştı çok beğendiğini söyledi,bilmese anlamazmış estetik oldunu :) Ben seni görmeyi isterim canım senin içinde bi mahsuru olmazsa ama msn e normalde giriyormusun akşamları zahmet olmasın sadece benim için girme sonra
canım,korkularını anlıyorum,çünkü bende ilk defa ameliyat oldum, ve aynı sıkıntıları bende yaşadım,ama burnum iyileştiğinde tamamen gereksiz yere telaşlandığımı anladım geç olsada,ameliyat öncesi 70 sayfalık serdar hocanın yorumlarını okumuştum,ve çevreden bir sürü yorumlar duydum ama inanki hiçbirine aldırmadan kararımı verip gidip tek başıma ameliyata girdim, ve sabah tek başıma çıkıp eve gitttim o kadar iyiydim ki hiçbir ağrım sızım olmadı,gece boyunca hemşire beni kontrol ediyordu zaten hizmet süperdi vip oda çünkü, ben derim eğer güzelleşmek istiyorsan artık bu konuyu düşünmeden ameliyat gününü al,bakarsın yüzünde morluk olmaz bir hafta sonra işe gayet temiz bir yüzle gidersin,morluk olsa bile makyaj malzemeleri ile çözersin,hem bayram tatili baya uzun bu sürede iyileşeceğinden eminim,sadece bantlarla da işe dönebilirsin,
bu arada serdar hocayla görüşen hastaların %90 diyebilirmki ameliyat oluyordur,çünkü hastayı kendisen bağlıyor ve gerçekten güven veriyor,bu hafta bir arkadışımı daha tanıştırdım onunla oda ameliyata karar verdi ekim de olacak,
mesala ben 28 yıldır aynı burunla yaşadım deyip bundan sonrada yeni burnumla yaşarım diyorum ama mutluyum şu an
umarım sende olursun...
canım,korkularını anlıyorum,çünkü bende ilk defa ameliyat oldum, ve aynı sıkıntıları bende yaşadım,ama burnum iyileştiğinde tamamen gereksiz yere telaşlandığımı anladım geç olsada,ameliyat öncesi 70 sayfalık serdar hocanın yorumlarını okumuştum,ve çevreden bir sürü yorumlar duydum ama inanki hiçbirine aldırmadan kararımı verip gidip tek başıma ameliyata girdim, ve sabah tek başıma çıkıp eve gitttim o kadar iyiydim ki hiçbir ağrım sızım olmadı,gece boyunca hemşire beni kontrol ediyordu zaten hizmet süperdi vip oda çünkü, ben derim eğer güzelleşmek istiyorsan artık bu konuyu düşünmeden ameliyat gününü al,bakarsın yüzünde morluk olmaz bir hafta sonra işe gayet temiz bir yüzle gidersin,morluk olsa bile makyaj malzemeleri ile çözersin,hem bayram tatili baya uzun bu sürede iyileşeceğinden eminim,sadece bantlarla da işe dönebilirsin,
bu arada serdar hocayla görüşen hastaların %90 diyebilirmki ameliyat oluyordur,çünkü hastayı kendisen bağlıyor ve gerçekten güven veriyor,bu hafta bir arkadışımı daha tanıştırdım onunla oda ameliyata karar verdi ekim de olacak,
mesala ben 28 yıldır aynı burunla yaşadım deyip bundan sonrada yeni burnumla yaşarım diyorum ama mutluyum şu an
umarım sende olursun...
tamam canım gönderirim adresimidaha önceden tabi dedim niye yaptırmadm diye ama imkan yoktu ben buraya atandım işe başladıktan bir iki ay sonrada ameliyatımı oldum ben cumartesi günü oldum salı işe başlamak zorunda kaldım yani 3 gün yüzümde şişlikler morluklar varken çalıştım mecburen ama 1 hafta bi süreçte dinlenirsen bayağı hafifletirsin ama bant çıkması 2 hafta sonra oluyodu yanlış hatırlamıyorsam yani tatile denk getirmeye çalış
çok şükür ağır bir darbe değildi ama yinede korktum serdar bey 5. gün bile yan yatabilirsin deyince bende 3 gün önce yan yatmaya başladım ama yoookkkk bugünden itibaren yine mumya gibi yatarım ben aklım çıktı bugün çünkü :) kaş olayınıda beklicem biraz daha mecburen napalım :)
anlaştık o zaman ben mesajını bekliyorum :) aslında bende de öyle oldu şimdi işe başladım ya ondan yaptırabiliyorum. Babama az demedim evdeyken sen ver parasını ben geri veririm evdeyken yaptırayım diye ama :) pek onaylamadığı için vermedisenin izin ya da rapor kulanamaman şanssızlık olmuş canım yaa bant ne kadar kalıyor hocaya sorucam onu tekrar gidebilirsem.İşte düşündüğüm zamana denk getirebilirsem 10 gün olmuş oluyor tatilde :)
2 haftada az değilmiş yaa neyse canım önemli olan sağlığımız tabiki de :) Bende aklıma takılan bikaç şey var gidince sorucam onları inşallah..
aynen sana katılıyorum serdar hocayla görüşenlerin çoğu ona karar veriyo kendine bağlamasını biliyo konşmalarıyla gösterdiği resimlerle bide güleryüzlü tatlıdilli bende gittim görüşmeden sonra acaba demedm hemen ameliyat günü aldım senin ameliyat olalı ne kadar oldu
canım ameliyat olduktan 2 gün sonra tampon çıkartıyo 1 hafta sonra alçı çıkartıp atel takıyo yani bant takıyo o bantlada yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta kalıyorsun
ya kızlar bide ameliyattan sonra şu kaş ve dudak üstünü alma olayını ne yaptınız ne kadar süre sonra yani serdar beye onuda soracaktım unuttum sonra ulaşamadım bi daha.
canım öncelikle teşekkür ederim gerçekten rahatlattın içimi..ben biraz korkaklık yapıyorum galiba :) güzelleşmek istiyorum tabii sadece ya güzel olmazsa korkusu var biraz içimde..Gerçi hocanın gösterdiği resimlere bakınca ne kadar başarılı olduğu anlaşılıyor . Sen gerçekten iyi cesaret etmişsin canım ya tek başına gir tek başına dön keşke yanında biri olsaydı o halde dönmen zor olmadı mıişte düşünüdğüm tarihte olursam ameliyat günü ile birlikte tam 10 günüm olmuş oluyor bakalım..off düşündükçe kafam karışıyor iyice ben en iyisi bi kere daha görüşeyim hocanın başını şişireyim de kararımı vereyim