Canım aslında az bi işlem yapılmamış,özellikle kemer alınması böle morluk falan yapabiliyor inşallah sende olmamıştır,gerçi olsa da 1 haftada geçiyor diye duymuştum. Delikler küçültüldüne göre dışarıda dikişin oldu ama geçmiştir o da zaten minnacık birşeydir. Bende sadece ucundan rahatsız oldunu söyledim ama serdar hoca gerçekten güzel olacak burnu tasarlıyo hemen seni ilk gördüğü anda,bana sadece ucunu kaldırırsak olmaz birazcık büyük burnun o yüzden sırtını da indiririz dedi ben hatta kırcakmısınız kemiğimii
diye şaşkın bi modda sorunca kırmak yok kırmak yok onlar artık eskide kaldı farklı aletler ve teknikler kullanıyoruz törpüleme olur dedi. Burun deliklerin ne çok ufak ne de büyük küçültmeye gerek yok işte dışta dikişin de olmaz dedi. Bir de eğer ameliyattan sonra şekil oturduğunda fazla kalkık blursan ben özel bi teknik kullnıyorum içeride bi dikiş bırakıyorum onu alırız biraz aşağı iner dedi ben baya şaşırdım
Hoca çok güzel tasarlıyo anlatıyor ve cidden güven veriyor. Ameliyattan korktuğumu itiraf ediyorum çünkü hiç ameliyat olmadım daha önce (küçükken bademciklerim alınmış ben hiiç hatırlamıyorum) o yüzden o psikoloji ve sonrasındaki iyileşme süreci korkutuyor ama bundan ziyade sadece nasıl olucam neye benzicek yeni burnum ya beğenmezsem korkusu kapladı içimi sonuçta geri dönüşü yok. Bir de 24 senedir bununla yaşıyorum sanki dostuma ihanet edecekmişim gibi (psikolojiye bakarmısın)
evet yosun24 anlatmıştı çok beğendiğini söyledi,bilmese anlamazmış estetik oldunu :) Ben seni görmeyi isterim canım senin içinde bi mahsuru olmazsa ama msn e normalde giriyormusun akşamları zahmet olmasın sadece benim için girme sonra