- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.281
İçimden bi ses tanıştığımızı ve baya muhabbet ettiğimizi söylüyor ama o sen misin acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimden bi ses tanıştığımızı ve baya muhabbet ettiğimizi söylüyor ama o sen misin acaba
eveeet biliyordum işte o sensin :) nasıl oldun canım bi sıkıntın falan yoktur inşallah,alçı değişirken görebildin mi burnunu
çok iyiyimm :) arada bir tıkanıyorum ama okyanus suyum ve kulak pamuklarım yardımıma koşuyorlar :) yok serdar bey göstermiyo fazlasıyla şiş gerçek şekli bu değil moralin bozulur diye ama plastik atelin üstünden az çok tahmin edebiliyorum. ama diğer alçıdan kurtuldum ona seviniyorum. sen ne yaptın kararını verebildin mi. ?
çok sevindim iyi olmana :) o kadar olur artık daha çok yeni ne de olsa hem yardımcıların da var :) inşallah şişliklerin de çabuk iner ben maydonoz suyu (içebilirsen) şişlik geçmesine yardımcı oluyor diye okumuştum forumda. Zamanla oturan şeklinden memnun kalırsın inanıyorum ben. Ben de bu hafta içinde karar veririm kesin ama olumlu bakıyorum sadece korkuyorum birazcık :)
çok teşekkür ederim :). inşallah bekliyorum bakalım. maydonoz suyunu duydum tamponlar varken çok fazla tat alamıyordum içmiştim ama şimdi tadını aldığım için pek gönlüm yok içmeye ama yinede denicem :) sende sakın korkma inan hiç bişey yok o gün gördün beni evet şiştim yeşerdim ama acı çekmiyodum çok iyiydim. ve sana o günde dedim ya doğru yerde olduğuma inandım sende inanabilirsin. kaldı ki benim sorunum çok daha fazlaydı içten ona rağmen çok iyiyim. bu serdar bey değilde başkası olsaydı ben bu halde olmayabilirdim...
hehe ben de hiç sevmem maydonosu yaa :) ama dene sen olmazsa içmezsin ne olcak..yaa sen o gün çok iyi gözüküyordun bence morluğun falan yoktu şişliğinde çok azdı yani ve evet resmini de gördüm çok hafif bir operasyon değildi sanırım ona rağmen iyiydin :) şu an biraz kafama taktığım işte neye benzeyeceğini bilememek bi de birazcık korku var o kadar ama olumlu bakıyorum zaten :) bu arada konuştuğumuz diğer konuyla da ilgili kafana takılan birşey olursa sorabilirsin her zaman ben sorup sana dönerim
ya evet bu tasarım konusu benimde aklıma takılmıştı başta ama tuhaf bi şekilde gittim görüştüm hatta serdar bey hemen ertesi gün yapalım isterden bile demişti ama o kadarına cesaret edemedim. sen birde çalışıyodun sanırım senin bu durumunda var. diğer meseleye gelince inan sana da annene de ne kadar teşekkür etsem az tecrübelerinizi benimle paylaştınız istanbuldaki kremi getirticem bi yandan diğer kremleri kullanıyorum bakalım. ya büyümesin ilerlemesin ben buna razıyım. ama size çok teşekkür ederim bişey olursa seni rahatsız edicem artık bazen serdar bey sana ne dedi yani ucunu falan mı yapacakmış çünkü senin burnun gerçekten güzel belki ucuna bişey yapılablr. tabi serdar hoca bizim göremediğimiz şeyleri mutlaka söylemiştir.
Ya hoca çok güven veriyo neler yapıcanı anlatıyo ama yine de nasıl olurki diye kafama takılıyor işte :) Valla bende içteki kemikte eğrilik ve bi de et çıktı yaa ben şoklardaydim estetik düşünürken onlar da çıkınca çok ciddi değil allahtan ama onları da düzeltiriz dedi...valla sadece ucunu kaldırırsam olmaz burun sırtından biraz alıcam kibarlaştircam dedi yüzüne göre biraz büyük diye..Bir de ben gülerken konuşurken iyice düşüyor burun ucum onu aşağı çeken kas varmış onu kesicem dedi burun deliklerini de küçültmeye gerek duymadı dışarda dikişi olmıcak dedi..ben de deliklerim böyle yukarı bakmasın çok kalkık olup da dedim olmaz dedi
canım rica ederiz ne demek yaa hem rahatsız etmek nasıl söz estagfurullah istedigini sorabilirsin,bi bilgimiz tecrübemiz varsa paylaşırız tabi,hani olur da burdan görmezsem de direk mail atarsın..istanbuldaki kremi ben de alıcam anneme yaa çok pahalı da değil allahtan hem olumlu yorumlar da okudum bakalım inşallah işe yarar ikinize de :13:
evet ya neler saklıyormusum burnumda da haberim yokmus ben de bir sürü resme baktım gerçekten çok doğaldı hepsi bu da çok hoşuma gitti tabi..aslında ben çalışmıyor olsam evde olsam 2-3 güne olurdum o cesaretle ama işte bayramı beklemem gerekecek o yüzden didikliyorum biraz 10 günlük bi zamanım olcak işe dönmeden önce hoca iyi bi süre dedi tek alçı yaparız işte atelle gidersin dedi o da sorun olmaz artık ne yapayım :44: bide bu şişlikler inene kadar biraz fazla kalkık gelicek falan dedi ya mecbur sabredicez işte keşke daha kısa sürede hemen şekillense ya ben çok sabırsızım
Vocabulaire sana özel mesaj göndericem ama mesaj kutun dolmuş o yüzden iletilmiyo mesajım. eğer burdan yazdığımı görürsen mesaj kutunu boşaltırsın canım:)
benim resmimide gösterdi mi :) ya evet sen çalışıyosun işte o var ama bak sorun olmazmış ne güzel :) ya bide beni düşünsene sabırsızım diyosun ben çat diye ortadan ikiye ayrılcam zaman geçmiyo göremedim kiii bir türlü :)
evet ben konuştuğumuzu kendini iyi hissettiğini morluğun olmadıgını falan söyledim pek belli olmasa da güzel görünüyor dedim ,sonra rica ettim gösterdi,hatta biz geldikten biraz sonra çıkan bi kız vardı onu da gösterdi bilseydim daha dikkatli bakardım yaa kızın burnunda alçı bant hiçbişey yoktu göremedim yeni halini sen de evde böyle oyalanak birşeyler falan bul ne bileyim zamanın geçmesine yardımcı olacak birşeyler falan :) biliyorum senin durumunda olan biri için beklemek daha zor olsa gerek inşallah çok kalmaz zaman çabuk geçerde çıkınca görür ve beğenirsin yaa
inşallah güzel olur ya. ama bu gece uyurken 2 parmağımla burun ucuma hafifçe çarptım çok korktum serdar beyi aradım dikkat et çarpma faşan dedi inşallah bişey olmaz ya çok moralim bozuldu
inşallah güzel olur ya. ama bu gece uyurken 2 parmağımla burun ucuma hafifçe çarptım çok korktum serdar beyi aradım dikkat et çarpma faşan dedi inşallah bişey olmaz ya çok moralim bozuldu
ya kızlar bide ameliyattan sonra şu kaş ve dudak üstünü alma olayını ne yaptınız ne kadar süre sonra yani serdar beye onuda soracaktım unuttum sonra ulaşamadım bi daha.