Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çok teşekkür ederim :). aynen bende ilk 15 dk normaldim sonra gittii burnum. temziliği yapıyorum günde 3 kere dedi serdar bey ama benm daha fazla yapasım var. ya tıkanıklığa alıştım ama müthiş bir akıntı var bu da normal sanırım bunaltıcı olan bu yoksa zaten tıkanıklığa alışmış durumdayım :)

kizlar Serdar bey ameliyat için erken tarih veriyor mu? ilk kontrol ameliyattan kaç gun sonra oluyor? ona gore ankara tatilimi organize edicem...

kizlar Serdar bey ameliyat için erken tarih veriyor mu? ilk kontrol ameliyattan kaç gun sonra oluyor? ona gore ankara tatilimi organize edicem...

canım 1 hafta sonrasına veriyo en erken olarak ama o zaman ameliyatı yoksa öle gün verir varsa ondan sonraki gün ne zaman uygunsa ama en erken 1 hafta sonra

ayy inşallahh canım elimde peçete peçeli kadınlar gibi geziyorum :) çok akıyo aynı zamanda tıkalı garip bi durum oldu. neyse geç olsun güzel olsun napalım :)

bende öleydim canım burun tıkalı bide devamlı akıyo ama oda 2 hafta falan anca sürdü dediğin gibi geç olsun güç olmasın:)

Ben haftasonu görüşmeye gidicem bakalım nasıl geçicek,resimleri beğenicek miyim ne kadar fiyat vericek.

Erken tarih veriyormu bilmiyorum ama kesin karar verirsem bayram tatilinde olmak istiyorum ben,tabi olayların gidişatına bakıcaz daha

mrb,hoca şehir dışı ve yurtdışı hastalrına öncelik tanıyor,ilk görüşmeden 1 gün sonra bile amiyata alabiliyor, örneğin benim yengem şehir dışından geldiği için ve acil işe dönmesi grektiğinden 1 gün sonra ameliyata aldı akşam geç saatlere yada sabah erken 5-6 gibi ameliyat yapıyor ciddi hastaları geri çevirmiyor

bu arada ben sizin resminizi merak ettim ama göremedim isterseniz bana mail atabilirmisiiniz, bakayelektronik@hotmail.com

Forumda sadece vocabularie nin resimlerini görebildim Keşke bir kaç resim daha görebilsek de fikrimiz olsa :26:

Özellikle JIVALUNA giriyormusun bilmiyorum ama seni çok merak ediyorum ben de sadece burun ucu olmak istiyorum çünkü duy sesimi lütfen

akıntı olması normal zaten. bende 3 kereden daha çok temizliyorum:) bazen okyanus suyunu direk püskürtüyorum burun içine. alçıyı çıkarırken serdar bey temizliyo burun içini onunda baya bi faydası oluyo. çünkü kulak çöpüyle tam olarak temizlenmiyor bence

canım benimde erken tarihte ameliyat olmam gerekiyordu. serdar beyin öğleden sonralari 2 -3 ameliyatı olduğu için beni sabah 6 da ameliyat etti. sabah olursan sende istediğin güne ayarlar. yardımcı oluyor ameliyat gününde.

Kızlar 2 nizede geçmişler olsunn inşallah en kısa sürede atlatırsınız iyileşme sürecinizi ve sonuçtan memnun kalırsınız :)

Çok teşekkür ederim 18. güne girdim henüz biraz indi tabi ama sabırsızım sanırım biraz :)

Faydası oluyorsa içerim tabiki çok teşekkür ederim ilginiz tavsiyeniz için

Teşekkür ederim beni rahatlattınız :) Beklemekten başka bir çare yok

Çok teşekkür ederim 18. güne girdim henüz biraz indi tabi ama sabırsızım sanırım biraz :)

seni anlıyorum canım bende öleydim acaba bölemi kalcak falan diye tedirgin oluyo insan ama geçici hepsi zamana ihtiyacın var sen 1 ayı bi atlat biraz daha rahatlarsın

mrb,bugün görüşmeye gidecektiniz,sonuç ne oldu?

Ben çok memnun ayrıldım görüşmeden. Serdar hoca çok güven verici bir şekilde konusuyor. Tasarım yapmıyor ama yapacağı şeyleri tek tek anlatıyor. Birçok resim gördüm gerçekten inanılmazdı. Özellikle revizyonlarda şaştım kaldım diyebilirim. Büyük ihtimalle olumlu karar vericem bakalım..

bugün kaçta ordaydınız. bende ordaydım bugün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…