-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.261
geçmiş olsun canım.bende senin gibi dört gözle sonucu bekleyenlerdenim. benim ilk tampon alındıgında çok iyi nefes alıyordum ama bir saat sonra falan burnum tamamen tıkanmıştı. merak etme zaman geçtikçe özellikle temizliği düzenli yaptıkça açılıyor. bugun 13. günüm nefes alman gittikçe düzeliyor ama bir delik tıkanırken diğeri tam açılıyor. bende hala tam nefes alamıyorum ama zorlamıyor bu beni.
kizlar Serdar bey ameliyat için erken tarih veriyor mu? ilk kontrol ameliyattan kaç gun sonra oluyor? ona gore ankara tatilimi organize edicem...
ayy inşallahh canım elimde peçete peçeli kadınlar gibi geziyorum :) çok akıyo aynı zamanda tıkalı garip bi durum oldu. neyse geç olsun güzel olsun napalım :)
kizlar Serdar bey ameliyat için erken tarih veriyor mu? ilk kontrol ameliyattan kaç gun sonra oluyor? ona gore ankara tatilimi organize edicem...
çok teşekkür ederim :). aynen bende ilk 15 dk normaldim sonra gittii burnum. temziliği yapıyorum günde 3 kere dedi serdar bey ama benm daha fazla yapasım var. ya tıkanıklığa alıştım ama müthiş bir akıntı var bu da normal sanırım bunaltıcı olan bu yoksa zaten tıkanıklığa alışmış durumdayım :)
canım yaklaşık 1 ayda şişliklerin hafifler yani seni rahatsız etcek bi durum olmaz ama şişliklerin inmesi ödemlerin falan inmesi epey bi zaman alır ama sen 1 ayı bi atlat bu ay içinde burun ucun kalkıkda olabilir şişliğini sorunda edersin nefesde problem yaşarsın bunları hepsi gelip geçici unutma...
geçmiş olsun,inşallah istediğin gibi bir sonuca varırsın,şişlikleri fazla kafana takma derim 1-2 ay içerisinde burnun baya şekil almış olacak,şişlikler için maydonuz suyu çok iyi geliyor,eğer miden alıyorsa taze maydanuz kaynatıp suyunu içi baya faydası oluyor,ben kullanamadım,midem biraz kritik hemen bulantı olduğu için, ama hoca hastalrın çoğu kullanıyor diyor ,zararı yok sizde deneyebilirsiniz.
canım yaklaşık 1 ayda şişliklerin hafifler yani seni rahatsız etcek bi durum olmaz ama şişliklerin inmesi ödemlerin falan inmesi epey bi zaman alır ama sen 1 ayı bi atlat bu ay içinde burun ucun kalkıkda olabilir şişliğini sorunda edersin nefesde problem yaşarsın bunları hepsi gelip geçici unutma...
Çok teşekkür ederim 18. güne girdim henüz biraz indi tabi ama sabırsızım sanırım biraz :)
Ben haftasonu görüşmeye gidicem bakalım nasıl geçicek,resimleri beğenicek miyim ne kadar fiyat vericek.
Erken tarih veriyormu bilmiyorum ama kesin karar verirsem bayram tatilinde olmak istiyorum ben,tabi olayların gidişatına bakıcaz daha
Ben çok memnun ayrıldım görüşmeden. Serdar hoca çok güven verici bir şekilde konusuyor. Tasarım yapmıyor ama yapacağı şeyleri tek tek anlatıyor. Birçok resim gördüm gerçekten inanılmazdı. Özellikle revizyonlarda şaştım kaldım diyebilirim. Büyük ihtimalle olumlu karar vericem bakalım..