Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

nerdeyse 1 ay olmak üzere burnumda hiç bi değişklk yooook herkes neresini yaptrdın dio ya o kadar yani hala top gbi burun var ne indi ne küçüldü çok sinrilyim haftaya kontrole gtcem drla ii kavga beklıo beniii

geçmis olsun, belki normaldir bu kadar sikma canini biraz sabret, bizi haberdar edersen sevinirim... ben de serdar oztruk'e olmayi dusunuyorum ama hemen degil, forumu takip ediyorum simdilik... Sana tavsiyem her ay resim çektir boylece farki daha iyi gorursun...

kızlar ameliyat sonrası evde bu buz koyma olayını kaç gün yaptınız. birde buz aküleri ile falan mı yaptınız bu işlemi. hazırlıklı olmak istiyorum sonrası için.

kızlar ameliyat sonrası evde bu buz koyma olayını kaç gün yaptınız. birde buz aküleri ile falan mı yaptınız bu işlemi. hazırlıklı olmak istiyorum sonrası için.

ben buz koymamıştım. maydonoz kaynatıp içmiştım surekli, ödemler için. doktor eldıvenlerının ıcıne su doldurup buzluğa atıp, üstüne peçete sarıp yüzünde bekletebılırsın bıraz bence.

benimde aklıma onlar geldi ama kararsız kaldım yinede. maydonuzun bir sakıncası olmaz herhalde dimi farklı şekilde çünkü ben bu otlardan korkuyorum en olmadık yerden saçma sapan şeyler çıkarıyo. bu arada teşekkür ederim :)

yok canım, maydonoz cok faydalı ve bilinen, yenilen bir bitki ki zaten, detoks etkisi de yapıyor, zayıflamak için de suyu kaynatılıp içiliyor hatta. ben de başlamayı düşünüyorum zayıflamak için:) rica ederim.

orasıda doğru. ay iyice panik oldum ameliyat günü yaklaştıkça ne yapacağımı şaşırdım valla beynim duruyo resmen :) bu tavsiyenide denicem canım :)

ben buz koymadım diye hatırlıyorum ameliyattan uyandıktan sonra hemşire buz koymuştu tedirgin olma o kadar benim ağrım hiç olmadı şişliğimde morluğumda fazla yoktu doktor zaten sana söler ne yapman gerektiğini canım

haklısın ama zaman yaklaştıkça bir tuhaf oluyorum :) heyecan bastı iyice :) umarım benimde seninki gibi olur. çok teşekkür ederim canım :)

bende aynı durumdaym cnm,bende emre ilhan ile serdar öztürk arasında kararsızım.

cnm sakıncası yoksa resim koyabilirmsn?

cnm sakıncası yoksa resim koyarmsn,bende serdar beye ameliyat olmayı düşünüyorumda.

bende aynı durumdaym cnm,bende emre ilhan ile serdar öztürk arasında kararsızım.

canım sana tavsiyem gidip yüz yüze görüş serdar beyle. ben henüz ameliyat olmadım allah izin verirse bu cumartesi olcak. serdar bey ger.ekten mükemmel bir insan çok farklı çok ilgil. sonrası da umarım böyle güzel olur hepimiz için :)

nerdeyse 1 ay olmak üzere burnumda hiç bi değişklk yooook herkes neresini yaptrdın dio ya o kadar yani hala top gbi burun var ne indi ne küçüldü çok sinrilyim haftaya kontrole gtcem drla ii kavga beklıo beniii

siz bence biraz aceleci davranıyorsunuz,ben 3ay önce serdar beye ameliyat oldum ve hala burun ucumda hafif şişlikler var, bu zamanla geçiyor,biraz sabırlı olun,burun hergün değişiyor ben günlük fotoğraf çektim kendime resimlerimi karşılaştırdıkça farkı görüyorum.ayrıca çevrenizdeki insanların estetik yaptığınızı bilmelerine gerek yok bence çünkü hocanın burun tarzı çok doğal bunu görüşmlerde sizin de farkretmerniz gerekirdi,yapay burunlar yapmıyor hoca,inanki ilk bir aydan şimdiye kadar hiçbir arkadaşım burun estetiğimi anlamadı hepsinin dediği çok güzel olduğum yada bende farklı değişiklik olduğunu söylüyorlar ama nerede estetik olduğunu anlamıyorlar,içiniz rahatlasın diye yazdım eğer özel görüşmek isterseneiz bana mail atın iş yoğunluğumdan dolayı formu fazla kullanamıyorum bakayelektronik@hotmail.com

cnm nasıl geçti ameliyatın,memnun kaldınmı?

merhaba. daha 6.günüm canım ameliyatımın. şimdilik yorum yapamıyorum alçı cuma günü çıkıcak. alçılı hali fena değil gibi duruyo. burun deliklerimde bir orantısızlık var ama benim tek kanat daraltildi zaten yüzümün sağ tarafi sol tarafına göre çok daha fazla şişti. çünkü eğrilik vardı sağ tarafta. alçı alındıktan sonra durumu söylerim artık. umarım menun kalırım

beni arkadasın olarak ekleyebılır ısın? resımlerını görmek isterim

kızlar ya insanlar çağ hastanesinde ameliyat olacağımı duyunca orası çok pis bi hastane güzel değil falan dediler. aklıma takıldı. gerçi önemli olan doktorum yani serdar bey olduktan sonra gerisi çok önemli değil ama insanın aklına takılıyo ister istemez. çağ hastanesinde olanlar nasıl buldunuz orayı herhangi bir sorun çıktı mı?

ya cok muhtesem bır hastane degıl tamam ama pis de degıl. bende serdar beye amelıyat oldum çağ hastanesınde oldum ve vıp odaydı o kadar korkma yanı:) oranın en ıyı odasıydı. pis değildi bence

bende çağ hastanesinde ameliyat oldum,vip odada yattım,gayet temizdi,gece boyuncada hemşire sürekli kontrole geleiyordu,baya rahat bir gece geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…