Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben de çağ hastanesinde oldum. pis falan değil de yine de vip oda bile olsa bi garip hissediyosun ilk girince. bi de benim bilmediğim yerlerde yani başkasının evinde,dışarda fln banyo wc'ye girememe fobim var. o yüzden iyice ürkütücü gelmişti banyosu fln. ama sonuçta ameliyata girmeden yarım saat en fazla 1 saat duracaksın odada, çıkınca da zaten yatıyo olacaksın odayı falan gözün görecek durumda olmuyosun. zaten hemşireler baya ilgileniyo. ben akşam ameliyat olmuştum sabaha kadar kaldım buz tatbiki ağrı kesici iğne falan yaptılar. bi sıkıntı olmadı yani... siz kafanızı bunlara takmayın sonuçta ameliyatı yapan kişi aynı, o yüzden nerde olduğu çok da önemli değil..

yani evet sonuçta önemli olan doktorum ama insan öyle bir haline giriyomuşki ameliyat öncesi herşeye takılıyorum tuhaf bir şekilde. ama içim rahatlattınız kızlar çok teşekkür ederim :)

yani evet sonuçta önemli olan doktorum ama insan öyle bir haline giriyomuşki ameliyat öncesi herşeye takılıyorum tuhaf bir şekilde. ama içim rahatlattınız kızlar çok teşekkür ederim :)

hemşireler çok ilgiliydi, çok da temizdi odalar. Hem Serdar bey, hem de anestezist gelip kontrol ediyorlar. Yani canım anlayacağın, hem temiz hem de oldukça kontrollüler. için gerçekten rahat olsun

kızlar çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım. yarın sabah 07.30 da ameliyatım. bana dua edin. biraz toparladığımda gelişmelerden haberdar ederim sizleri. hepinizi öptüm :)

kızlar çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım. yarın sabah 07.30 da ameliyatım. bana dua edin. biraz toparladığımda gelişmelerden haberdar ederim sizleri. hepinizi öptüm :)

canım için rahat olsun bende ameliyat gayet temiz hatta odaya girince ben çok beyendim akşam ameliyat oldum gece boyuncada hemşireler ilgiliydi sağolsunlar ameliyat öncesi serdar bey geldi moral verdi aneztesi uzmanıda aynı şekilde hatta çok matrak bi insan aneztezi uzmanı ameliayttanda sakın korkma canım ben her şeyi göze alarak tek başıma gittim ankaraya hastanedede tek başımaydım insan ister istemez tedirgin oluyo ama hiç bişey hissetmiyosun narkozu verdiler ne ara daldım uykuya hiç bişey hatırlamıyorum için rahat olsun yani bu arada bende yarın ankaraya gelcem öğleden sonra 2 ile 5 arasında serdar beye kontrole gitcem o saatlerde hastanede olursan yanınada uğrayabilirim

:) aa gerçekten mi sevinirim beklerimde istersen. bu arada ben ebru kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim öpüyorum hepinizi :)

:) aa gerçekten mi sevinirim beklerimde istersen. bu arada ben ebru kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim öpüyorum hepinizi :)

tamam canım ben 3 4 gibi serdar beyin yanına gitcem o saate kadar hastanede beklersen bekle tanışmış oluruz benim burnumuda görmüş olursun dediğim gibi tedirgin olabilirsin ama bişey hissetmiyosun narkozu alınca mışıl mışıl uyuyosun

tamam canım ben 3 4 gibi serdar beyin yanına gitcem o saate kadar hastanede beklersen bekle tanışmış oluruz benim burnumuda görmüş olursun dediğim gibi tedirgin olabilirsin ama bişey hissetmiyosun narkozu alınca mışıl mışıl uyuyosun

Kızlar ben de kaç senedir burnumu yaptırmayı düşünüyordum ve artık işe girmem vesilesiyle kapsamlı bir araştırmaya başladım ve en çok memnun olunan serdar öztürk gibi geldi bana ankarada. Benim burnumda kemer gibi bi sıkıntı yok sadece burun ucumda hafif bir aşağı doğru sarkıklık var. Acaba böyle bir durumda lokal anestesi ile kapalı ameliyat olabilir miyim ve olan varsa bu da 5000 lira tutar mı yaa tamam para ayırdım ama henüz o kadar para biriktiremedim

mrb, ben de sadece burun ucu yapmak istiyorum ve senin gibi teknigi, anestezi turunu ve ucreti merak ediyorum. Ayni sekilde ankarada olacagimdan en iyisinin serdar ozturk oldugunu dusunuyorum. Yurt disinda oldugumdan gorusemedim serdar bey'le ama galiba burun ucu için de genel anestezi ve açik teknik uyguluyor (sonucun daha iyi olma olasigi daha yuksek bu teknikle). Ucret konusuna gelince 5000 tl tutmaz diye dusunuyorum komple rinoplasti için 5000 gibi aliyor. Ankaradaysan git gorus derim...

bu arada gorusme ucretsizmis

yaa demek açık teknik off ben cesaret edemem sanki o zaman yaa çok korkuyorum hani internette minirinoplasti falan diye geçiyordu,aynanın karşısında burnun ucunu parmağınızla kaldırın eğer görüntü hoşunuza gidiyorsa bu ameliyat size uygun falan diye :) ben ondan cesaret almıştım. görüşme ücretsizse süpermiş gidip görüşebilirim ya çok sevindim :)

Gazideki doktorlara iyi diyorlar hem de uygun fiyatlı yapıolarmış ama hangisine gitmek gerekir ki bilmiyorum acaba serdar bey ne kadar derki hiç yoktan bi 3000 çıkarır heralde fiyat:26:

eger sadece burun ucunu kaldirmak istiyorsan belki çok ufak bir mudahale yeterlidir (azicik açip bi iki dikis atma gibi) ama burda sadece bunu yapani bulup bilgi edinmen zor genelde herkes komple rinoplasti yapiyor... ben burun ucumu yeniden sekillendirmek istiyorum kemige dokunulmasa da biraz kesip biçsin yapmisken o kadar strese falan katlanmisken super bi burun olsun istiyorum... Gorusmeye gidersen burdan paylas olur mu..

evet ben ufak bi müdahele istiyorum aslında ucundaki düşüklükten başka şikayetim yok büyüklük veya genişlik gibi. Ama böyle sipaşlede olmazki tabi :) Gazideki doktorlarda da aklım kaldı.. Saatlerdir forum okumaktan başım döndü artık çok zor bi iş bu ya..

Tamam gidersem mutlaka paylaşırım burda..

bu durumda en iyisi iki tarafla da gorusup oyle karar vermen, benden sana tavsiye, en azindan sonuç çok için sinmezse demezsin keske digeriyle gorusseydim falan... gazi gorusme için para alsa bile belki orda uygun bi fiyata olabilirsin... veya iki tarfla gorustukten sonra kesinlikle su doktora olucam dersin... Ah ben ankarada olacaktim ki :))) iyi geceler canim, gorusuruz...

mrb,
bende sizin gibi yıllardır kararsızdım ama 3,5 ay önce serdar öztürk e karar verdim ve ameliyat oldum burun ucu ve kanatların daraltılması gayet memnunum şuan dikiş izleri bile neredeyse yok olacak,hoca çok iyi mükemmel bir doktor ankarada iseniz gidin görüşün derim muayene ameliyat öncesi ve sonrası ücretsiz sadece ameliyat parası alır ve özel hastnede genel anestezi yaparak ameliyat yapıyor fiyatlar 5 000tl idi ama bu yıl profesör olduğu için fiyat 6 000tl ye çıktı tabi yinede siz görüşün fiyata takılmayın yardımcı oluyor.

ben de burun ucu yaptiricam ama 6000 tl vermem, burnum fena degil o fiyata olmamayi tercih ederim ki olacak olsam Paris'te de burun ucu 2500 euro civari burda olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…