- 31 Mayıs 2012
- 123
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.201
kızlar ya insanlar çağ hastanesinde ameliyat olacağımı duyunca orası çok pis bi hastane güzel değil falan dediler. aklıma takıldı. gerçi önemli olan doktorum yani serdar bey olduktan sonra gerisi çok önemli değil ama insanın aklına takılıyo ister istemez. çağ hastanesinde olanlar nasıl buldunuz orayı herhangi bir sorun çıktı mı?
yani evet sonuçta önemli olan doktorum ama insan öyle bir haline giriyomuşki ameliyat öncesi herşeye takılıyorum tuhaf bir şekilde. ama içim rahatlattınız kızlar çok teşekkür ederim :)
kızlar çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım. yarın sabah 07.30 da ameliyatım. bana dua edin. biraz toparladığımda gelişmelerden haberdar ederim sizleri. hepinizi öptüm :)
kızlar çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım. yarın sabah 07.30 da ameliyatım. bana dua edin. biraz toparladığımda gelişmelerden haberdar ederim sizleri. hepinizi öptüm :)
canım için rahat olsun bende ameliyat gayet temiz hatta odaya girince ben çok beyendim akşam ameliyat oldum gece boyuncada hemşireler ilgiliydi sağolsunlar ameliyat öncesi serdar bey geldi moral verdi aneztesi uzmanıda aynı şekilde hatta çok matrak bi insan aneztezi uzmanı ameliayttanda sakın korkma canım ben her şeyi göze alarak tek başıma gittim ankaraya hastanedede tek başımaydım insan ister istemez tedirgin oluyo ama hiç bişey hissetmiyosun narkozu verdiler ne ara daldım uykuya hiç bişey hatırlamıyorum için rahat olsun yani bu arada bende yarın ankaraya gelcem öğleden sonra 2 ile 5 arasında serdar beye kontrole gitcem o saatlerde hastanede olursan yanınada uğrayabilirim
:) aa gerçekten mi sevinirim beklerimde istersen. bu arada ben ebrukızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim öpüyorum hepinizi :)
:) aa gerçekten mi sevinirim beklerimde istersen. bu arada ben ebrukızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim öpüyorum hepinizi :)
Kızlar ben de kaç senedir burnumu yaptırmayı düşünüyordum ve artık işe girmem vesilesiyle kapsamlı bir araştırmaya başladım ve en çok memnun olunan serdar öztürk gibi geldi bana ankarada. Benim burnumda kemer gibi bi sıkıntı yok sadece burun ucumda hafif bir aşağı doğru sarkıklık var. Acaba böyle bir durumda lokal anestesi ile kapalı ameliyat olabilir miyim ve olan varsa bu da 5000 lira tutar mı yaa tamam para ayırdım ama henüz o kadar para biriktiremedim
mrb, ben de sadece burun ucu yapmak istiyorum ve senin gibi teknigi, anestezi turunu ve ucreti merak ediyorum. Ayni sekilde ankarada olacagimdan en iyisinin serdar ozturk oldugunu dusunuyorum. Yurt disinda oldugumdan gorusemedim serdar bey'le ama galiba burun ucu için de genel anestezi ve açik teknik uyguluyor (sonucun daha iyi olma olasigi daha yuksek bu teknikle). Ucret konusuna gelince 5000 tl tutmaz diye dusunuyorum komple rinoplasti için 5000 gibi aliyor. Ankaradaysan git gorus derim...
evet ben ufak bi müdahele istiyorum aslında ucundaki düşüklükten başka şikayetim yok büyüklük veya genişlik gibi. Ama böyle sipaşlede olmazki tabi :) Gazideki doktorlarda da aklım kaldı.. Saatlerdir forum okumaktan başım döndü artık çok zor bi iş bu ya..
Tamam gidersem mutlaka paylaşırım burda..
Kızlar ben de kaç senedir burnumu yaptırmayı düşünüyordum ve artık işe girmem vesilesiyle kapsamlı bir araştırmaya başladım ve en çok memnun olunan serdar öztürk gibi geldi bana ankarada. Benim burnumda kemer gibi bi sıkıntı yok sadece burun ucumda hafif bir aşağı doğru sarkıklık var. Acaba böyle bir durumda lokal anestesi ile kapalı ameliyat olabilir miyim ve olan varsa bu da 5000 lira tutar mı yaa tamam para ayırdım ama henüz o kadar para biriktiremedim