- 31 Mayıs 2012
- 123
- 4
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.201
kızlar ya insanlar çağ hastanesinde ameliyat olacağımı duyunca orası çok pis bi hastane güzel değil falan dediler. aklıma takıldı. gerçi önemli olan doktorum yani serdar bey olduktan sonra gerisi çok önemli değil ama insanın aklına takılıyo ister istemez. çağ hastanesinde olanlar nasıl buldunuz orayı herhangi bir sorun çıktı mı?
ben de çağ hastanesinde oldum. pis falan değil de yine de vip oda bile olsa bi garip hissediyosun ilk girince. bi de benim bilmediğim yerlerde yani başkasının evinde,dışarda fln banyo wc'ye girememe fobim var. o yüzden iyice ürkütücü gelmişti banyosu fln. ama sonuçta ameliyata girmeden yarım saat en fazla 1 saat duracaksın odada, çıkınca da zaten yatıyo olacaksın odayı falan gözün görecek durumda olmuyosun. zaten hemşireler baya ilgileniyo. ben akşam ameliyat olmuştum sabaha kadar kaldım buz tatbiki ağrı kesici iğne falan yaptılar. bi sıkıntı olmadı yani... siz kafanızı bunlara takmayın sonuçta ameliyatı yapan kişi aynı, o yüzden nerde olduğu çok da önemli değil..