- 29 Temmuz 2012
- 30
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.141
Zuhalll
siz amelıyat olalı ne kadar oldu aceba kaç ay? bır de cıkıntı sonradan mı olustu yoksa alçı ya da atel çıktı çıkalı varmıydı? tsk.ederim
Arkadaşlar profilime bahsettiğim "çıkıntı"nın fotoğrafını koydum. normalde daha belirgin bence. Fotoğrafta hafif duruyor. Ama tabi benim takıntım da olabilir. Ama 1-2 arkadaşım da söylemişti kemer gibi duruyor diye.
senin ne kadar olmuştu bide masajlarını yapıyomusun benim çok belli değil öle yani hafif var çıkıntı
Mrb kizlar, ben de bir kaç aydir burun ucu ameliyati olmayi dusunuyorum. Serdar bey'i internette arastirirken buldum ve CV'sini begendim, forumu okudum biraz... simdilik bu kadar, baska doktora yonelmedim... Bahsettiginiz çikinti kemerli burunlarda mi oluyor sadece? Ben burun ucunu kisaltmak ve kanatlari biraz daraltmak istiyorum, beni korkutan sey kanatlarda dikis izinin kalmasi... Birde burun ucu ameliyatlarinin ORTALAMA ucretini bilen var mi? Yurt disindayim simdilik ve gorusme, ameliyat, kontrol derken baya gelip gitmem gerekicek ona gore hesap yapmam lazim. Simdiden tskrler...
10 ay oldu benim. 6ay dolunca serdar bey masajı bırak demişti.
benimde 9 ay oldu masaj yapıyorum hala 6. ayda kontrole gitmiştim 2 ay sonra gel demişti gidememdm bayramdan sonra gitcem artık seninde galiba çıkıntın var şuan peki dikişlerin alındımı
Mrb kizlar, ben de bir kaç aydir burun ucu ameliyati olmayi dusunuyorum. Serdar bey'i internette arastirirken buldum ve CV'sini begendim, forumu okudum biraz... simdilik bu kadar, baska doktora yonelmedim... Bahsettiginiz çikinti kemerli burunlarda mi oluyor sadece? Ben burun ucunu kisaltmak ve kanatlari biraz daraltmak istiyorum, beni korkutan sey kanatlarda dikis izinin kalmasi... Birde burun ucu ameliyatlarinin ORTALAMA ucretini bilen var mi? Yurt disindayim simdilik ve gorusme, ameliyat, kontrol derken baya gelip gitmem gerekicek ona gore hesap yapmam lazim. Simdiden tskrler...
doktor tatile olduğu için aldıramadım, dönünce gideceğim aldırmaya. ben de aklıma geldikçe yapıyorum masajı
1 yıl olmasına rağmen dikişlerim hala duruyo.önceki gittiğimde dikişler rahatsız etmiyosa dursun hatta kendiliğinden bile düşebilir demişti bende rahatsız etmiyo demiştim ölece kaldı.kafam karıştı kızlar, serdar bey size alınsa daha iyi olur vb. bişi demişmiydi?
1 yıl olmasına rağmen dikişlerim hala duruyo.önceki gittiğimde dikişler rahatsız etmiyosa dursun hatta kendiliğinden bile düşebilir demişti bende rahatsız etmiyo demiştim ölece kaldı.kafam karıştı kızlar, serdar bey size alınsa daha iyi olur vb. bişi demişmiydi?
zuhallll, vocabulaire, cvplariniz için tsk ederim. vocabulaire ankaraya donmeme 1-2 yil var duruma gore, bakicam artik, yilda 1 bazen 2 geliyorum ankaraya belki gelmisken 1-2 randevuyu çikaririm aradan (ilk gorusme, kontrol falan)diger sorum bahsettiginiz çikinti, burun ucu ameliyatlarindada oluyor mu? Bu arada birbirinize burda destek olmaniz çok hos, eminim terapi gibi geliyordur...
hayır demedi. Herkese farklı bir şey söylüyo galiba. ben en son gittiğimde bana dursun daha da sağlamlaşır dedi. Benden 2 ay sonra kuzenim gitti, ona da işlevini yitirmiş dikişler demiş. İlginçleşmeye başladı bu doktor!
canım bence herkesin burun yapısına göre müdahele ediyodur banada böle bişey demedi 6. ayımda gitmiştim 2 3 ay sonra gel o zaman alırız demişti bayramdan sonra gitcem belki duruma göre almıcak yine zaten ben rahatsızda değilim dikişlerden
evet canım destek olmak güzel bişey burun ucu ameliyatlarında oluyomu bilmiyorum benim burnum kemerliydi kemer kısmında var hafif çıkıntı bence kemerli eğri burunlarda oluşuyo deri fazlalığından dolayı oluşuyomuş beni rahatsız etmiyo ama tabi geçse daha ii olcak bide benim burnum yamuktu masajlarla ikisinide gidermeye çalışıyorum bakalım bayramdan sonra gitcem ne dicek
canim ins duzelir, belki disardan bakinca farkedilmiyordur bile ama sen burnunu çok inceledigin için dikkatini çekiyodur... Arti eger doktorun onu da duzeltme imkani var ise fazla takma kafanaEski sevmedigin burnundan kurtulmus olmanin tadini çikar...