Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

moralim iyice bozulmaya başlıyo :KK14:

canım sen ameliyat olmuşmuydun serdar beye bence moralin bozulmasın serdar bey bildiğim kadarıyla başarılı bi doktorbu bahsettiğim çıkıntı eğrilik kemer olan yerde bi çıkıntı nama öle pek belli değil deri fazllalığından olduğunu ve geçeceğini söledi serdar bey ben inanıyorum geçeceğine bayramdan sonra kontrole gitcem o zaman burdan yine paylaşırım bilgileri:nazar:

ben kafama takmıyorum canım çıkıntı öle göze batcak bi çıkıntı değil zaten sadece geçicimi kalıcımı diye merak ediyorum ama geçicidir diyede umuyorum serdar bey burun 2 senede yerine oturur demişti belki bu sürede iyileşecek ben şuan bile burnumu öok seviyorum eskisine göre çok fark var ve gayet doğal burnuşum var çok şükür:21::21::21:

boyle yorumlar gorunce mutlu oluyorum :) senin burnusunu sevsinler lol merak etmen çok normal, ben olsam çatlardim meraktan :)) doktorla gorusunce sor geçecekmi diye eger geçmeyecekse aldirmak istersen ne yapman gerekir falan boylece sorularini cvp bulur bi karar verirsin..

zuhallll, vocabulaire, cvplariniz için tsk ederim. vocabulaire ankaraya donmeme 1-2 yil var duruma gore, bakicam artik, yilda 1 bazen 2 geliyorum ankaraya belki gelmisken 1-2 randevuyu çikaririm aradan (ilk gorusme, kontrol falan) :KK66: diger sorum bahsettiginiz çikinti, burun ucu ameliyatlarindada oluyor mu? Bu arada birbirinize burda destek olmaniz çok hos, eminim terapi gibi geliyordur...

maela Fransa'da mı yaşıyorsun?? Çok mutlu oldum görünce niye bilmiyorum :) Ben de oraya gitmenin yollarını araştırıyorum belki ondandır... :) Bu çıkıntı bence aşırı kemerli burunlarda oluyor. Önceden kemer çok büyüktü bende. Estetik ameliyatlarından sonra da burun hafızasını kaybetmezmiş, eski haline dönmek istermiş. O yüzden masajları düzgün ve zamanında yapmak çok önemli. Benim tahminim bu masajları düzgün yapmadığım için çıkıntı oluştu. Ama herkeste oluştuğu için sadece sorunun masaj olmadığını düşünüyorum.

canım sen ameliyat olmuşmuydun serdar beye bence moralin bozulmasın serdar bey bildiğim kadarıyla başarılı bi doktorbu bahsettiğim çıkıntı eğrilik kemer olan yerde bi çıkıntı nama öle pek belli değil deri fazllalığından olduğunu ve geçeceğini söledi serdar bey ben inanıyorum geçeceğine bayramdan sonra kontrole gitcem o zaman burdan yine paylaşırım bilgileri:nazar:

canım ben ameliayt olalı 1 yıl oluyo.ne çıkıntı nede dikiş izi gitmedi duruyolar hala

maela Fransa'da mı yaşıyorsun?? Çok mutlu oldum görünce niye bilmiyorum :) Ben de oraya gitmenin yollarını araştırıyorum belki ondandır... :) Bu çıkıntı bence aşırı kemerli burunlarda oluyor. Önceden kemer çok büyüktü bende. Estetik ameliyatlarından sonra da burun hafızasını kaybetmezmiş, eski haline dönmek istermiş. O yüzden masajları düzgün ve zamanında yapmak çok önemli. Benim tahminim bu masajları düzgün yapmadığım için çıkıntı oluştu. Ama herkeste oluştuğu için sadece sorunun masaj olmadığını düşünüyorum.

evet Fransada yasiyorum :) eger sorularin olursa ozelden sorabilirsin belki cvbi bendedir :KK66: ozelden yazismak mumkunse tabi, siteye yabanciyim kurallari pek bilmiyorum tek bildigim resimlerinizi goremedigim :KK43: kizlar ins duzelir de burun sorununuz kokten çozulur, belki cvbi forumda vardir ama..... peki serdar bey ne diyor cikiklik için? benim kemerim yok ve ins boyle bi problem yasamam diye umid ediyorum, burnumu kaldirtmayi dusunmuyorum o yuzden dusme gibi bir sorun da yasamam ama kanatlari daraltacagim için iz kalmasindan korkuyorum biraz... Tabi bunlar benim dusuncelerim dr nasil bir operasyon uygun gorur bilemem...

bu arada biraz ankaradaki estetik cerrahlari arastirayim dedim kafam sisti ve bazi insanlar reklam yaptigi için kimin yorumu dogru kimin degil anlamak zor, devlet hastanelerinin ucretleri ise çoook dusuk insan guvenemiyor... daha fazla kafam karismasin diye artik arastirmicam, vocabulare'in resimlerini gordum, zuhallll'in ve bir iki kisininkini daha gorsem ve begensem kesinlikle serdar ozturk'e yaptiricam

kızlar bugün serdar hocamla görüştüm. zaten kafamda netleştirmiştim ama kendisiyle konuştuktan sonra tamam dedim. mükemmel bir insan çok sıcak kanlı çok ilgili. eylülün 1 inde ameliyatım var. umarım sonrasıda güzel olur. karar vermeyen arkadaşlara derim ki gidin bir görüşün ne demek istediğimi anlayacaksınız :KK66:

vocabulaire resimlerini gordum, yeni burnun çokkkk yakismis !!! bahsettigin çikintiyi da gordum pek belli degil...

selam maela, öncelikle teşekkür ediyorum. Sana şöyle bir tavsiyem var. Birkaç doktor belirle internetten. Buraya gelince de onların muayenesine gidip görüşünce karar verirsin hangisine ameliyat olacağına. Emin ol görüşmek karar vermende yardımcı olacaktır. Özelden konuşmak için de belirli sayıda yorum yazmış olmak gerekiyor ama kaç tane olduğunu hatırlamıyorum :KK43:

vocabulaire, mail attim guzelim. Doktor konusunda aslinda bu dedigini ben de dusundum ama bazi korkularim var kotu bi doktora denk gelirim ikna kabiliyeti yuksek beni ikna eder maymuna cevirir diye korkuyorum ! olmayan sey degil... Oyle bir doktor olsun ki istedigim gibi olmasa da simdikinden guzel olacagina, burnumu mahvetmeyecegine emin olayim yeter zaten burnum pek sorunlu degil herkes ihtiyacim olmadigini soyluyor ama bence kuçuk bir operasyon bana iyi gelecektir :KK66: oyle iste...

selam maela, öncelikle teşekkür ediyorum. Sana şöyle bir tavsiyem var. Birkaç doktor belirle internetten. Buraya gelince de onların muayenesine gidip görüşünce karar verirsin hangisine ameliyat olacağına. Emin ol görüşmek karar vermende yardımcı olacaktır. Özelden konuşmak için de belirli sayıda yorum yazmış olmak gerekiyor ama kaç tane olduğunu hatırlamıyorum :KK43:

vocabulaire sana bişey sormak istiyorum ameliyat sonrası kontrollerde ücret alınıyor mu yoksa o da en başta dahil mi?

yok canım herhangi bir muayene ücreti almıyor Serdar bey, ama başka doktorlar alıyor mu bilmiyorum.

anladım canım yarın yine gidicem yanına ama soramadım utandım galiba :) evet ilk gittiğimde ücret almadı sonrasını merak etmiştim öğrenmiş oldum çok sağol. şimdi sabırsızlıkla 1 eylülü bekliyorum :) bu arada ben konuşurken laf arasında o çıkıntıyı falan konuştuk tabi ben genel sordum o geçiyo sabırlı olmak gerekiyo dedi. sende takma kafana gerçermiş :KK66:

anladım canım yarın yine gidicem yanına ama soramadım utandım galiba :) evet ilk gittiğimde ücret almadı sonrasını merak etmiştim öğrenmiş oldum çok sağol. şimdi sabırsızlıkla 1 eylülü bekliyorum :) bu arada ben konuşurken laf arasında o çıkıntıyı falan konuştuk tabi ben genel sordum o geçiyo sabırlı olmak gerekiyo dedi. sende takma kafana gerçermiş :KK66:

evet öyle söylüyo, hatta geçecek diye bana masajı da bıraktırdı. Ama burada geçti diyen kimseyi görmedim ben. Bir de bi masaj var. Burnunun ucundan yukarıya doğru bastırıyorsun. İlk zamanlar bunu yaparken bu çıkıntı yumuşaktı. Bastırdığın zaman içeri gittiğini hissediyordun. Şimdi hiç hareket etmiyor sertleşti yani. Ya da şişlikleri mi gitti bilmiyorum. Kısacası pek geçecek gibi görünmüyor. :KK43: Umarım senin burnun çok kemerli değildir de bu sorunu yaşamazsın.

evet öyle söylüyo, hatta geçecek diye bana masajı da bıraktırdı. Ama burada geçti diyen kimseyi görmedim ben. Bir de bi masaj var. Burnunun ucundan yukarıya doğru bastırıyorsun. İlk zamanlar bunu yaparken bu çıkıntı yumuşaktı. Bastırdığın zaman içeri gittiğini hissediyordun. Şimdi hiç hareket etmiyor sertleşti yani. Ya da şişlikleri mi gitti bilmiyorum. Kısacası pek geçecek gibi görünmüyor. :KK43: Umarım senin burnun çok kemerli değildir de bu sorunu yaşamazsın.

benim burnum kemerli ama dediğine göre kemerim çok yüksek değilmiş. benim burnum fazla uzun yüzüme göre asıl sorun bu. bakalım bilmiyorum inşallah sonrasıda güzel olur. senin bahsettiğin sorununda umarım en kısa zamanda geçer canım.

benim burnum kemerli ama dediğine göre kemerim çok yüksek değilmiş. benim burnum fazla uzun yüzüme göre asıl sorun bu. bakalım bilmiyorum inşallah sonrasıda güzel olur. senin bahsettiğin sorununda umarım en kısa zamanda geçer canım.

teşekkür ederim canım. Benim sıkıntım önceden burnumun aşırı kemerli olmasıydı... Senin için her şey güzel olur inşallah :) Şimdiden hayırlı olsun diyeyim:)

nerdeyse 1 ay olmak üzere burnumda hiç bi değişklk yooook herkes neresini yaptrdın dio ya o kadar yani hala top gbi burun var ne indi ne küçüldü çok sinrilyim haftaya kontrole gtcem drla ii kavga beklıo beniii

X