Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba, önceki yazılarınızdan birinde ateli ıslatıp kendiniz çıkardığınızı yazmışsınız. altındaki bantları da kendnz mi cıkardınız hmn ardından ?

Benimkinde atel çıkınca kemiğin gittiği yerde hafif bi morluk olduğu için hoca bant taktı, 1-2 gün dursun dedi, ben 2 gün sonra banyo yapınca bant yanlardan açtı zaten... Ama o bantları hoca alkolle çıkarıyor tatlım, öyle çok kolay çıkıyor... Islanıp yanlardan açılınca bile ben çekiştirerek çıkaramadım çünkü üstü yapışık oluyor ve acıyabiliyor burnun, zarar veririm diye de korktum açıkcası... Ben de çok hafif kolonya sürdüm pamuğa, burun yüzeyime çok değdirmeden, zarar vermeden çıkarttım... :)

Son düzenleme:
yok mu yardımcı olabilecek biri (

seni çok iyi anlıorum bende artık burnumu görmek istiorum die isyandaydım ameliyat olalı 3 hafta oluor.atelim dus aldıktan 1 gün sonra düştü şişliklerm yavaş yavaş inior ama üst dudagım ve burun ucum hala şiş ayrca arkadaslardakı gbi bende deri fzlalıgı bsi olusmadı herkese acil şifalar diliorum sorusu olana suanki tecrübemle yardmcı olmaya calısrm

ben ayın 13.ünde ameliyat olacağım; ama ameliyattan çok korkuyorum. Bir ben miyim bu kadar korkak yoksa acaba kendimi hazır hissetmiyor muyum

ben ayın 13.ünde ameliyat olacağım; ama ameliyattan çok korkuyorum. Bir ben miyim bu kadar korkak yoksa acaba kendimi hazır hissetmiyor muyum

Benim teyzem de felaket korkar, bu kişiden kişiye göre değişiyor, ama emin ol çok rahat geçiyor... Ben sadece 1 kere ağrı kesici aldım ameliyattan sonra o da başım hafif ağrıyordu, burnum bile değil... =)
Bi de giriyorsun ve çıkıyorsun, çok hızlı geçiyor, ameliyat olana göre tabii... =)

Çarşamba günü 2 hafta olacak benim de, bugünden itibaren duş alabileceğimi söylemişti Serdar bey. Ankara dışında olduğum için ateli kendim çıkaracağım muhtemelen. İnşallah beni çok zorlamaz :)) yüzümdeki şişlikler 1 haftada inmişti. gözaltımdaki morluklar da anca geçti... ama canımı sıkan başka şeyler var belki erken yorum yapmak için biliyorum ama.. sağ deliğime baktığımda içeride üst kısımdaki deri biraz aşağıda duruyor ve bu da kanımca benim nefes almamın zorlaşmasına sebep olan şey.. yani öle şiş gibi de değil bana göre.. sanki inmicek hep öyle kalacak gibi. ben zaten deviasyon da olmuştum yani bu konuda sıkıntım vardı ama şimdi aklımda soru işareti kaldı yine rahat nefes alamayacak mıyım ben diye.. bir de burun deliklerim daraltılmıştı benim. ama sol tarafta böyle dikilen yerde sol tarafta çukur şeklinde bi oyuk var. içi kabuk. bu kabuk 2 kere düştü tekrar oluştu. sanki hani tam dikilmemiş de ayrı kalmış deri de kabuk yapmış gibi geliyo bana.. tabi bu bahsettiğim şey küçük bir şey ama ben taktım işte. yani zaten dikiş izleri konusunda tedirginim bi de böyle kabuk mabuk görünce iyice telaşlanıyorum (

Bence hiç telaş yapma.. daha doğrusu çok fazla düşünme. akışına bırak. bir de ben şehir dışından gelmiştim ank.a sabah otobüse bindim. 4te ankaradaydım. 6da hastaneye giriş yaptım. 1 saat sonra fln da ameliyata alındım. her şey hızlı gelişti gelişti yani. ameliyat sürecinde zaten senin yapacağın bir şey yok. giriyosun çıkıyosun. bişey hatrlamıyosun. önemli olan sonrasında kendine iyi bakman. yoksa ameliyatın korkacak bi durumu yok...

atel düştükten sonra bantları nasıl çıkardınız? sanki acırmış gibi geliyo bana :S

Ben de Ankara dışındayım. Umarım o telaşla korkmaya zamanım kalmaz. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Ben de Ankara dışındayım. Umarım o telaşla korkmaya zamanım kalmaz. Teşekkür ederim cevaplarınız için

dediğim gibi eğer imkanın varsa ameliyat saatine yakın Ankarada ol. çünkü durup orda ameliyat saatinin gelmesini beklemek daha çok heyecanlandırıyor..

ilk zamanlarla ilgili yazdıklarınızı şuan birebir yaşıyorum ( sinir bozucu hatta moral bozucu bi durum aynaya bakmak istemiyorum ((

Merhaba bende uzun zamandır bu forumdaki yorumları okuyorum ve bu forum sayesinde serdar beye karar verdim kendisine acayip bir güven duygusu oluştu bende okulumun bitmesini bekledik.Yaz tatilinde olmam sorun olur mu ve burnumda eğrilik var ameliyat sonrası tekrar eğrilik olduğunu söyleyenler olmuş zamanla düzeldi mi ben gerçekten çok tedirginim beğendiğim bir burun olmasını istiyorum ve umarım serdar beyde doğru karar vermişimdir.Yorumlarınızla bana yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar bende ameliyat olucam yorumların bir kısmını okudm ama kararsızım yani çok korkuyorum ( doktor seçimi çok önemli ya kötü olursa burnum suratıma göre oldukça büüyük ve keemerli birde et ve kemik eğriliğ var (
ailem doktor seçimini iyi yap birdaaaha ameliyat olma duurumun yok dedi yardımcı olun lütfen

bahsettiğin durumların hepsi bende de vardı. yani burnum büyüktü kemer et eğrilik hepsi vardı. bugün ameliyat olalı 15 gün bitti. ameliyatımı serdar beye oldum. bana güven verdi açıkçası. ama mennun muyum değil miyim şişliklerim geçmeden yorum yapmak istemiyorum. çünkü ilk bir ay görüntü istediğimiz gibi olmuyor. ben de sabırla bekliyorum açıkçası.....

ilk zamanlarla ilgili yazdıklarınızı şuan birebir yaşıyorum ( sinir bozucu hatta moral bozucu bi durum aynaya bakmak istemiyorum ((

evet canım bende bakmak istemiyodum ama oda geçer benim şuan tek sorunum burun üstünde hafif çıkıntı olması oda deri fazlalığındanmış galiba herkeste oluyo masajla geçiyomuş 3 aydır var nerdeyse inş. geçer bir an önce ama geçeceğine inanıyorum :44:

sana şunu söleyeyim canım bende ameliyat olmadan önce burdaki yorumlara bakarak serdar beyde karar kıldım çünkü herkes memnundu burnundan ama tabi bide doktorla yüzyüze görüşünce hiç düşünmeden onda karar kıldım çünkü gerçekten işini iyi yapıyo gösterdiği resimlerdende anlaşılıyo zaten sen ona şöle burun istiyorum falan deme çünkü o bizim istediğimiz gibi değil bizim yüzümüze yakışan burun yapıyo resimlerimizi çekiyo ve kendi tasarlıyo ona göre yapıyo ben sakaryadayım ve ankaraya tek başıma gittim görüşmeye ve ameliyatada tek gittim orda kimseyi tanımıyodum akşam oldum ameliyatımı gece kaldım orda ertesi gün çıktım ameliyat olmadan önce korkuyodum bende ama korkulcak bişey olmadığını gördüm çünkü hiç bişey hissetmiyosun zaten uyandığımda ağrım olmadı hiç sadece kanama oluyodu oda 3 4 gün sürdü zaten ki normal ameliyat sonuçta öle çok morluk şişlikte olmadı yani ben çok memnunum çok şükür şimdi tekrar ameliyat dese olurum ona güveniyorum çünkü benim ameliyat olalı 7 ayı geçti şuan tek sıkıntım burun üstünde biraz çıkıntımın olması oda deri fazlalığından kaynaklıymış masajla geçiyomuş ama geçmesi uzun sürceğe benziyo 3 ay fala oluyo geçmedi ama geçicektir önemli olan doktorun gösterdiği masajları doğru ve düzenli yapman canım unutma

benimde yarın serdar beyle görüşmem var çok kararsızım yüzyüze görüşünce ne olur bilemiyorum
eğer kötü olursa çok üzülürüm ve tekrar aileme ameliyat olucam diyemem :/

Bahsettiğiniz şeyler şuan aynı bende de var siz şuan 15 günlük halilinizle memnun musunuz Gülfem Ekmekcioğlu olarak beni facebookta eklerseniz bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü şuan acayip kafama taktım bazı yorumlarda eğrilik geçmedi falan diyenler olmuş korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…