- 31 Mayıs 2012
- 123
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
kızlar benim ameliyat olalı 7 ay oldu ilk zamanlar merak etmeyin bende aynı şekilde kafama taktım burnum yamuk gibi görünüyodu burun ucum şişliğinden tuhaf görünüyodu alçıdan sonra zaten bi kötü göründü çünkü kapalı kalmasından yağlanma siyah nokta falan kötüydü burun deliklerim küçük gibiydi buda şişlikten kaynaklıydı ama bunların hepsinin olması normal geçici geçti gittiş zaten ama benim gibi ameliyatı en az 6 7 ay olanlara bişey sormak istiyorum buda geçicidir belki ama burun sırtımda nerdeyse 2 aydır deri fazlalığından dolayı biraz çıkıntı var masaj yapıyorum tabiki ama sizlerdede varmı merak ettim ve ne zaman geçiyo acaba :44:
merhaba,
Geçen hafta ben de serdar beye ameliyatımı oldum çok şükür. ilk alçı dün çıkarıldı yerine plastik atel takıldı. o da haftaya çrş. çıkarılacakmış tabi eğer kendiliğinden çıkmazsa. benim burada daha önceden ameliyat olmuş deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak. atel kendiliğinden düşerse altındaki bantları da kendimiz çıkarabiliyor muyuz ? eğer doktor alırsa ateli gününde, sonrasında tekrar bant gibi bişi takıyor mu, takıyorsa ne kadar süre duruyor ? artık şiş miş ben kendi burnumu görmek istiyorumüzerinde bişeyler durdukça sinirlerim bozuluyor...
yok mu yardımcı olabilecek biri(
ben ayın 13.ünde ameliyat olacağım; ama ameliyattan çok korkuyorum. Bir ben miyim bu kadar korkak yoksa acaba kendimi hazır hissetmiyor muyum
ben ayın 13.ünde ameliyat olacağım; ama ameliyattan çok korkuyorum. Bir ben miyim bu kadar korkak yoksa acaba kendimi hazır hissetmiyor muyum
seni çok iyi anlıorum bende artık burnumu görmek istiorum die isyandaydım ameliyat olalı 3 hafta oluor.atelim dus aldıktan 1 gün sonra düştü şişliklerm yavaş yavaş inior ama üst dudagım ve burun ucum hala şiş ayrca arkadaslardakı gbi bende deri fzlalıgı bsi olusmadı herkese acil şifalar diliorum sorusu olana suanki tecrübemle yardmcı olmaya calısrm
Bence hiç telaş yapma.. daha doğrusu çok fazla düşünme. akışına bırak. bir de ben şehir dışından gelmiştim ank.a sabah otobüse bindim. 4te ankaradaydım. 6da hastaneye giriş yaptım. 1 saat sonra fln da ameliyata alındım. her şey hızlı gelişti gelişti yani. ameliyat sürecinde zaten senin yapacağın bir şey yok. giriyosun çıkıyosun. bişey hatrlamıyosun. önemli olan sonrasında kendine iyi bakman. yoksa ameliyatın korkacak bi durumu yok...
Ben de Ankara dışındayım. Umarım o telaşla korkmaya zamanım kalmaz. Teşekkür ederim cevaplarınız için
kızlar benim ameliyat olalı 7 ay oldu ilk zamanlar merak etmeyin bende aynı şekilde kafama taktım burnum yamuk gibi görünüyodu burun ucum şişliğinden tuhaf görünüyodu alçıdan sonra zaten bi kötü göründü çünkü kapalı kalmasından yağlanma siyah nokta falan kötüydü burun deliklerim küçük gibiydi buda şişlikten kaynaklıydı ama bunların hepsinin olması normal geçici geçti gittiş zaten ama benim gibi ameliyatı en az 6 7 ay olanlara bişey sormak istiyorum buda geçicidir belki ama burun sırtımda nerdeyse 2 aydır deri fazlalığından dolayı biraz çıkıntı var masaj yapıyorum tabiki ama sizlerdede varmı merak ettim ve ne zaman geçiyo acaba :44:
serdar bey burun ameliyatını her sey dahıl ne kadara yapıyor
arkadaşlar bende ameliyat olucam yorumların bir kısmını okudm ama kararsızım yani çok korkuyorum( doktor seçimi çok önemli ya kötü olursa burnum suratıma göre oldukça büüyük ve keemerli birde et ve kemik eğriliğ var (
ailem doktor seçimini iyi yap birdaaaha ameliyat olma duurumun yok dedi yardımcı olun lütfen
ilk zamanlarla ilgili yazdıklarınızı şuan birebir yaşıyorum( sinir bozucu hatta moral bozucu bi durum aynaya bakmak istemiyorum ((
Merhaba bende uzun zamandır bu forumdaki yorumları okuyorum ve bu forum sayesinde serdar beye karar verdim kendisine acayip bir güven duygusu oluştu bende okulumun bitmesini bekledik.Yaz tatilinde olmam sorun olur mu ve burnumda eğrilik var ameliyat sonrası tekrar eğrilik olduğunu söyleyenler olmuş zamanla düzeldi mi ben gerçekten çok tedirginim beğendiğim bir burun olmasını istiyorum ve umarım serdar beyde doğru karar vermişimdir.Yorumlarınızla bana yardımcı olursanız sevinirim.
bahsettiğin durumların hepsi bende de vardı. yani burnum büyüktü kemer et eğrilik hepsi vardı. bugün ameliyat olalı 15 gün bitti. ameliyatımı serdar beye oldum. bana güven verdi açıkçası. ama mennun muyum değil miyim şişliklerim geçmeden yorum yapmak istemiyorum. çünkü ilk bir ay görüntü istediğimiz gibi olmuyor. ben de sabırla bekliyorum açıkçası.....