-
- Konu Sahibi EstetikEditor
inşallah dediğiniz gibi ben de ameliyattan sonra rahat olurum bu konuda.. ama insan tedirgin oluyor yine de işte... teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..
merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmak daha yeni kısmet oldu. ben de haftaya pazartesi serdar beye ameliyat olacağım. şimdiden çok heyecanlıyım. uzun araştrmalar sonucu ve özellikle buradaki yorumlarında verdiği bir güvenle serdar beyde karar kıldım. benim daha önce ameliyat olanlara bir sorum olacak. burun deliklerimin yüzüme göre geniş olduğuu söyledi doktor bey ve kenarlarından biraz keserek küçültebileceğini. ama kenarla çok hafif bir iz kalacağını 1 sene sonra belli belirsiz olacağını ifade etti ama seçimi yine bana bıraktı, istemezseniz oraya hiç dokunmam dedi. ben de kararsız kaldım başta tamam dedim ama gün yaklaştıkça da ya izler hiç gitmezse de mutsuz olursam diye düşünmeye başladım. bu şekilde ameliyat olan ve izler hakkında bana bilgi verebilcek olan varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.....
Arkadaslar Mrb bn bu sitede çok yeniyim umarım doğru msj atıyorumdr.1hafta önce SERDAR beye burun amelyti oldum bu benim 2. Ameliyatım ilk ameliyatımda burnumda eğrilik oluştu bizde SERDAR beyde karar kıldık.bugun tamponların alındı ve aldım çıktı ama bana burnumu göstermeden tekrar sardı suan yüzüm oldukça sis ama morlugum nerdeyse hiç yok burnunda sis ve burun deliklerinde daralma olduğu için yanlarda dikiş var iz kalır mı diye çok endiseleniorum ve burnumun seklini çok merak ediorum.ins tekrar eğrilik olmaz Dr tekrar eğilmemeli için masaj verecekmiş.benim derdimi pAylasabilcek ve icimi rahatlatacak birileri çıkarsa çok minnettar kalçam.simdiden teşkil.iyi gceler
CeVap verdigin için cooook teşk ederim.sende mı SERDAR beye ameliyat olmuştun? Memnun musun suan ? Ne kadar zaman sonra normal hayatıma donebilirim?
Benim 3 hafta sonra okulum başlamıştı, ben de gitmiştim rahatlıkla... Tabii ki Serdar Hocamın söylediklerine uydum, eğilmedim, korudum, temizledim, masaj yaptım... Ben çok memnunum, çok mutluyum... Hala ödemlerim var tabii az da olsa ama hepsi geçecek... =)
canm bosuna tedirgin olma hepsi gecıcı daha cok erken ılk haftalarda hepımızınkı öyleydı ,şişler inince çok memnun kalacaksın hem bırak iz kalırsa kalsın küccük burun deliği daha guzel deglmı kı zaten bı sene sonra bellı belırsız bı ız kalır o da gecer yani ,serdar bey kötü burun yapmaz sennkıde cok guzel olmustur ama sen yınde serdar beyle bı görüş ucu gevsedı felan demıssın ya
Merhaba ben almanyada ogrencigim ve burnundan cok sorunlar yasiyorum gerek görunum olsun gerek nefes konusunda olsun fakat ogrenci oldugum dan dolayi
Maaliyetini ögrenmem gerekio. saglik acisindan burda ameliyat oldum fakat burnumu oldugundanda cirkin yapip biraktilar cok felaket bunalima giriyorum yardimci olabilirmisiniz lutfen
merhaba jivaluna dün gece alçı çıktı umdugumdan daha güzel hcbi egrilik yok ama canım nası desem ucu bi tuhaf keske foto koyabilsem ama koyamıorum ucu çokşiş ve çok tuhaf duruo bugun 14.günüm acıkcası pek iyi hissetmiorum kendmi dudaklarmda hala çok şiş normal mi şimdiden tesk.ler
merhaba jivaluna dün gece alçı çıktı umdugumdan daha güzel hcbi egrilik yok ama canım nası desem ucu bi tuhaf keske foto koyabilsem ama koyamıorum ucu çokşiş ve çok tuhaf duruo bugun 14.günüm acıkcası pek iyi hissetmiorum kendmi dudaklarmda hala çok şiş normal mi şimdiden tesk.ler
kızlar benim ameliyat olalı 7 ay oldu ilk zamanlar merak etmeyin bende aynı şekilde kafama taktım burnum yamuk gibi görünüyodu burun ucum şişliğinden tuhaf görünüyodu alçıdan sonra zaten bi kötü göründü çünkü kapalı kalmasından yağlanma siyah nokta falan kötüydü burun deliklerim küçük gibiydi buda şişlikten kaynaklıydı ama bunların hepsinin olması normal geçici geçti gittiş zaten ama benim gibi ameliyatı en az 6 7 ay olanlara bişey sormak istiyorum buda geçicidir belki ama burun sırtımda nerdeyse 2 aydır deri fazlalığından dolayı biraz çıkıntı var masaj yapıyorum tabiki ama sizlerdede varmı merak ettim ve ne zaman geçiyo acaba :44:
bu sorunun cevabını tüm kalbimle bilmek istiyorum!!! 9 ay oldu benim ve o çıkıntı geçmiyor
bu sorunun cevabını tüm kalbimle bilmek istiyorum!!! 9 ay oldu benim ve o çıkıntı geçmiyor
Bende de vaaaaarrrr o çıkıntıdan... Geçen var mı acaba, bizden daha eski ameliyat olanlardan??
kimse geçip geçmediğini bilmiyor. hatta geçmeyecek gibi görünüyor maalesef