- 6 Eylül 2011
- 291
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
vocabulaire arkadaşım nerelerdesin? özelden nasıl resim yüklenir? göndereyim fotoları sana. çirkin diyosun da sana öyle geliyo olmasın, hep aynı bölgeye dikkatini veriyosundur da çirkin geliyodur belki
özelden resim göndermeyi bulamadım ben de. Başka bile varsa bize yazabilir mi acaba?
aynı bölgeye dikkatimi verdiğim kesin. Artık yüzümü beğenmeme rağmen insanların sürekli burunlarına bakma huyumdan kurtulamadımo yüzden kendimde de sürekli bakıyorum, o yüzden bana öyle geliyor olabilir.
Ben de 15 gün önce Serdar beye burun ameliyatı oldum. şu ana kadar herşey yolunda gitti, ağrı sızı hiç olmadı çok rahat geçti 2 haftalık süreç. bugün atelim çıktı ve biraz korkmaya başladım. Umarım şişliklerden dolayı bu kadar büyük görünüyordur burnum ve bir an önce geçer. yoksa hayal kırıklığı olarak sonlanacak bu estetik girişim.
Ben de 15 gün önce Serdar beye burun ameliyatı oldum. şu ana kadar herşey yolunda gitti, ağrı sızı hiç olmadı çok rahat geçti 2 haftalık süreç. bugün atelim çıktı ve biraz korkmaya başladım. Umarım şişliklerden dolayı bu kadar büyük görünüyordur burnum ve bir an önce geçer. yoksa hayal kırıklığı olarak sonlanacak bu estetik girişim.
özelden resim göndermeyi bulamadım ben de. Başka bile varsa bize yazabilir mi acaba?
aynı bölgeye dikkatimi verdiğim kesin. Artık yüzümü beğenmeme rağmen insanların sürekli burunlarına bakma huyumdan kurtulamadımo yüzden kendimde de sürekli bakıyorum, o yüzden bana öyle geliyor olabilir.
merak etme 2 hafta önce ben de aynı senin durumundaydım. ateli bi de kendim çıkardım şehir dışında olduğum için. burnumu aynada gördüğüm o an ağlamak istedim, tuhaf karışık, karmaşık duygular içine girdim bi an. tarifsizdi yani. burnumun ucu eğri gibi geldi siyah nokta yağlanma falan kötü görünüyodu :S ama sonrasında etrafımdan aldığım olumlu tepkiler ve burnun geçen her bir günde bile değişip güzelleşmesi moralimi yerine getirdi.. senin de öyle olacaktır muhtemelen. endişelenmene gerek yok...
yok yok korkma hemen belli olmaz öyle en az 2 ay geçsin sonra endişelenirsin :18: haberlerini merakla bekliyoruuzz
korkuyorum valla:)
ben de sürekli insanların burunlarına bakıyorum. ameliyat sürecimle yakından ilgilenen nişanlıma da geçti bu hastalık :)) yolda yürürken bile insanların burunlarına bakıyoruz, epeyce de bir süre bakacağız anlaşılan :))))
ya bu burun üstündeki hafif çıkıntı ne zaman geçiyo acaba biri benim 9 ay oldu geçmedi demiş benimde 8 ay oldu ameliyat olalı 8. 9. ayda gel kontrole dikişlerinide alalım demişti ankarada olsam giderim hemende şimdide ramazan denk geldi anca bayramdan sonra gitcem telden arayıp dicem bayramdan sonra gelsem olurmu diye ama çıkıntısı geçen arkadaşlar varmı merak ediyorum ben hala masaj yapıyorum serdar bey bırak falan dememişti 8 aydır arada masaj yapmasamda düzenli bi şekilde sabah akşam yapıyorum sizler bıraktınızmı masajı:44:
bencede korkma onlar geçici şeyler bende aynı şekilde düşünmüştüm şehir dışında olduğumdan bende ateli kendim çıkardım daha doğrusu kendi suyla temas edince çıktı ama çok kötü bi haldeydi siyah nokta şişlik falan moralim kötüydü haliyle ama zamanla geçti gitti şuan benim tek sıkıntım burun üstünde hafif çıkıntı olması öle rahatsız etmiyo ama ne zaman geçiyo onu merak ediyorum:44::44::44:
Geçer umarım.bende çıkıntı yok galiba. ama kanatlar büyük, delikler büyük,ucu fazla kalkık,boyu kısalmış ama yanlara doğru genişlemiş falan.Onun dışında güzel, ne kaldıysa artık geriye :)sinirlerim bozuldu gülmeye başladım artık... ne kadar sürede normale döndü senin burun?
yaw sen de hemen yazıp kaçıyosun, azcık beklesen özel albüm yaptım senin içinben de öyleyim hemen insanların burunlarına bakıyorum sapık gibi senin burnunun ucu aynı mı yani ameliyattan hemen sonraki hali gibi mi? öyleyse o dediğin çıkıntı fazla göze batmaz bence senin dikkatini çekiyodur sadece, kanımca yanii
vallahi dediğin gibi yazıp çıkıyorum genellikle:) Ucu ameliyattan çıktığım gibi şimdilik ama henüz 1 yıl dolmadı. O yüzden temkinli bir şekilde bekliyorum. Umarım değişmez burnum. Yakın çevremin de dikkatini çekiyor o çıkıntı. Ama beni ilk kez görenler estetik olduğunu anlamıyorlar en çok bu hoşuma gidiyor :)
vallahi dediğin gibi yazıp çıkıyorum genellikle:) Ucu ameliyattan çıktığım gibi şimdilik ama henüz 1 yıl dolmadı. O yüzden temkinli bir şekilde bekliyorum. Umarım değişmez burnum. Yakın çevremin de dikkatini çekiyor o çıkıntı. Ama beni ilk kez görenler estetik olduğunu anlamıyorlar en çok bu hoşuma gidiyor :)
online goruyorum seni. nasılsın belove?
Hiç iyi değilim. Kendimi odama kapattım da en fazla 3-4 gün daha kimseye görünmemeyi başarabilirim, sonra ne olur bilmiyom