merhaba yazdıklarınızın tümünü okudum ve genellikle tek tarafta kalan şişlikten kaynaklanan ucunun hafif eğri olması ve burun üstünde deri fazlalığından kaynaklanan hafif çıkıntı konusunda sorunlar olduğunu anladım. ben 1998 de hacettepede bir profa burun ameliyatı olmuştum (yaşım ortaya çıktı sanırım :) ). şu anda sizinle aynı şikayetlerden dolayı tekrar ameliyat olmak istiyorum. benim de deri fazlalığından dolayı bir çıkıntım var ve sağ tarafım sol tarafa göre daha şişkin ve burun ucum özellikle güldüğümde ve fotoğraflarda daha belirgin bir şekilde sola doğru kaymış görünüyor, bunun yanında burun ucum ilk zamanlar doğal bir kalkıklığı varken ve daha küçük görünürken zaman içinde düştü, yine aşağı sarkık duruyor ve sanki büyüdü (ameliyattan önceki ucuna benziyor
) 90 lı yıllarda doğal burun yapan doktor daha azdı ve ben o zaman doğal burunlar yaptığını duyduğum için hacettepedeki doktoru seçmiştim. tabii o zamanlar bilgiye ulaşmak bu kadar kolay da değildi ve ilk aylarda burnumdan çok memnunken zamanla eski burnuma benzemeye başladı ve şu anda hiç memnun değilim maalesef
( ve üzülerek belirteyim ki o eğrilik ve deri çıkıntısı zaman içinde geçmiyor, en azından benimki 14 yıldır geçmedi. tekrar ameliyat olmaya karar verdikten sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle serdar hocayı düşünmüştüm ve hatta haftaya cumartesi görüşmek için randevu aldım. teknoloji ve teknikler ilerlemiştir diye umut ediyordum ama görüyorum ki hala aynı sorunlar yaşanıyor
( kafam karıştı açıkçası yeniden ameliyat olmasam mı diye düşünmeye başladım ama özellikle ucunun düşüklüğü beni çok rahatsız ediyor
özellikle serdar hocanın ucunu kalkık tutmak için erimeyen bi dikiş attığını ve uzun zaman durduğunu duyunca umutlanmıştım, en azından ucu birazcık kalkık olsun diye ama özellikle vocabulaire seni çok merak ediyorum dikişleri aldıktan sonra değişiklik olacak mı diye? bir de o dikişler rahatsız etmiyosa alınmasa ne olur acaba, yani ucunu kalkık tutuyosa kalsın di mi :) işte benim hikayem böyle çoğunuzun da ablasıyım sanırım :) sizleri tanıştığım için mutluyum, görüşürüz...