Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar biraz komik olacak ama ben bugün masaja başladım 3.masaj şeklini unuttum:) iki kaşın arasından burun ucuna doğru gidip aşağımı indiriyoruz:)

kızlar biraz komik olacak ama ben bugün masaja başladım 3.masaj şeklini unuttum:) iki kaşın arasından burun ucuna doğru gidip aşağımı indiriyoruz:)

3. olarak öle değil canım anlatmakta zor ama şöle tarif edeyim elinin baş parmağını ve işaret parmağını burnunun orta kısmı ve üst kısmına koy ordan burun ucu ama yanlarına doğru kaydır yani ortadan yana doğru olan masaj bu hatırlatabildimmi

:) Meltem aman diyim arkadaşım, hiçbir hareket aşağı doğru yapılmıyo. Serdar Bey bana özellikle tembih etti, aşağı doğru herhangi bir hamle yapmak yok dedi. Zuhal de açıklamış, bir de ben anlatıyım. Baş parmağını ve işaret parmağını burun sırtına yerleştiriyosun. Sonra parmaklarını aynı anda, burun sırtından, burunla yanakların birleştiği noktalara doğru kaydırıyosun. Biri sağ, diğeri sol tarafa baskı uygulayacak şekilde yapıyosun bu hareketi. Biraz karışık oldu sanki, umarım anlayabilirsin.

hımm yani burun deliklerimin üstüne kadar gelip yanaklarıma doğru indiriyorum iki tarafı da demi

hımm yani burun deliklerimin üstüne kadar gelip yanaklarıma doğru indiriyorum iki tarafı da demi

Hayır tatlım, deliklerle alakası yok. Burun ucuna kadar inmiyosun. Burun sırtından elmacık kemiklerine doğru yapıyosun hareketi.

tamam cnm çooookkk teşekkürler doğru yapıyomuşm da ben birazcık daha iniyodm tam deliklere kadar değilde tamam:)

Rica ederim canım. :) İnşallah anlattığım haraketle uyguladığın haraket aynıdır. Masajı yanlış yapmak sakıncalı çünkü.

kızlar ben ameliyat olalı 6 ayı geçti benim yaklaşık 2 aydır göz altlarımda ödemlerim var normalde pek belli olmuyo ama akşam ışıkta falan belli oluyo ve bu benim çok canımı sıkyo kendim masaj falan yapıyorum ama belki zamanla geçecek benim gibi ödemi olan varmı

merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum ama üye olmak daha yeni kısmet oldu. ben de haftaya pazartesi serdar beye ameliyat olacağım. şimdiden çok heyecanlıyım. uzun araştrmalar sonucu ve özellikle buradaki yorumlarında verdiği bir güvenle serdar beyde karar kıldım. benim daha önce ameliyat olanlara bir sorum olacak. burun deliklerimin yüzüme göre geniş olduğuu söyledi doktor bey ve kenarlarından biraz keserek küçültebileceğini. ama kenarla çok hafif bir iz kalacağını 1 sene sonra belli belirsiz olacağını ifade etti ama seçimi yine bana bıraktı, istemezseniz oraya hiç dokunmam dedi. ben de kararsız kaldım başta tamam dedim ama gün yaklaştıkça da ya izler hiç gitmezse de mutsuz olursam diye düşünmeye başladım. bu şekilde ameliyat olan ve izler hakkında bana bilgi verebilcek olan varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.....

Tatlım benim de burun deliklerim küçültüldü. 4,5 ay oldu ben ameliyat olalı ve ilk bir ayda bile ben söylemediğim sürece kimse orda bi izim olduğunu anlamıyordu. Elbette belli belirsiz bi iz var... Ama ben kendi adıma söyleyim hiç kafama takmıyorum, şu şekliyle bile kalsa ki nerdeyse belli olmuyor bile, ben memnunum... =)
Hayırlı olsun bu arada, her şey gönlünce olsun... =)

inşallah dediğiniz gibi ben de ameliyattan sonra rahat olurum bu konuda.. ama insan tedirgin oluyor yine de işte... teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…