- 6 Eylül 2011
- 291
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Hıımm bide benim burnumum sağ tarafı tamamen kapalı kulak çöpü girmiyo yani sizde de olmuşmuydu?
Hıımm bide benim burnumum sağ tarafı tamamen kapalı kulak çöpü girmiyo yani sizde de olmuşmuydu?
Ben çok derinlere kadar girebilmiştim, o yüzden Serday Bey kontrolde temizliği çok iyi yaptığımı söyledi. Kendisi tekrar temizleme gereği duymadı. O yüzden temizliğe özen göstermeni tavsiye ederim. Kulak çöpünü yukarı doğru tam dik olarak değil, biraz daha yatay olarak göz pınarlarına doğru sokucaksın. Kan gelirse telaşlanma. Bende hala oluyo.
hımm anladım benimde solda problem yokta sağ kapalı doktor şişlikten diyo ama inş. öyledir. sen nası oldun bu arada şişliklerin tamamen indi mi?
canım rahat ol ilk görüntüde siyah nokta yağlanma olabilir sonraları soyulmada olcak bunlar normal ben temizliğimde tonik kullandım silme işleminde korkuydm bişey olur falan diye ama o kadar korktuğumuz gibi değil yani tabi burnuna bastırmadan silme işlemi falan yap ama o kadar korkma serdar beyde zaten bişey olmaz demişti zamanında bana banyonuda rahatlıkla yap tabi ama ilk 3 hafta falan kafanı öne eğmeden saçını yıka biraz zorlanırsın ama ilk zamnları böle yap sonra normal yıkarsın saçını burun içinde 1 ay falan tıkanık olur oda geçer zamanla yani her şey zamanla düzelir tatlım rahat olun siz
Nihayet burnumu gördüm bugün:)İlk çok garipsedim ama şimdiden alıştım sanki:)
Burnumun üstü çok soyuluyo ama..siz temizliğini neyle yapıyosunuz? Bide bundan sonra duşumu felan rahatlıkla alabilirim demi?
güzel gariplikler bunlarzuhalin de dediği gibi sayulması falan normal. Ben de yüz temizleme sütü almıştım temizlemek için. Banyo konusunda da oldukça rahat olabilirsin. Bana ayakkabını falan bağlama demişti Serdar Bey, başımı eğmemem için.
hımm ben eğilmemeye bu kadar dikkat etmiyodum..Ders çalışırken eğiliyoruz ya o problem olurmu ki
hımm ben eğilmemeye bu kadar dikkat etmiyodum..Ders çalışırken eğiliyoruz ya o problem olurmu ki
Kızlar sizin için iki tane fotoğraf yükledim, girdiğinizde bakarsınız. Öpüyorum hepinizi.
arkadaşlar serdar öztürk nasıl bir doktor? yaptıranlardan resmi olan var mı? ne kadara yapıyor? sorularıma kim cevap verir :)
Canım fiyat konusunda kendisiyle görüşsen daha iyi olur. Kendisi çok tatlı, ilgili ve başarılı bir doktor. Tabii bunlar benim görüşlerim. Biz üç kardeş Serday Bey'e ameliyat olduk, çok istikrarlıyız.Atelimin çıkacağı gün kendisine sarma yapıp götürdüm, o kadar seviyorum doktorumu. Kapalı teknikle ameliyat yapıyo, ameliyat sonrası hiçbir şikayetim olmadı. Şişme ve morarma yok denecek kadar azdı. Burnumun şeklinden de gayet memnunum. Benim söyliyceklerim bunlar, umarım yardımcı olabilmişimdir.
Mikucum teşekkür ederim cevap için :) ben geçen gün başka bir doktora gittim, çok beğendim, tasarımı da güzel yaptı ama başka bir doktorun da görüşünü alıp öyle karar vermek istedim. Randevu aldım şimdi Serdar Bey'den, ona da görünüp doktor kararımı vereceğim. Hem arada fiyat farkı var mı onu da öğrenmiş olurum :) teşekkürler tekrar:)
Kızlar sizin için iki tane fotoğraf yükledim, girdiğinizde bakarsınız. Öpüyorum hepinizi.
cnm ark olarak ekledim kabul edersen sevinirim :)
arkadaşlar serdar öztürk nasıl bir doktor? yaptıranlardan resmi olan var mı? ne kadara yapıyor? sorularıma kim cevap verir :)