- 15 Aralık 2011
- 417
- 17
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Eveett sonunda ameliyatımı oldum teyzemlerde dinlenmekteyim:)
Canımmm çok geçmiş olsun. :)) Kurtuldun. :) Nasıl geçti ameliyat? Şu an nasılsın?
teşekkürler mikucuk:)ameliyat iyi geçmiş,şuan iyyim sadece şişliklerim var o kadar yarın tamponlar çıkacak bu arada tampon çıkarken acıyo mu?Sen nasılsın nası oldun?
Oh oh çok sevindim. :) Tamponlar alınırken canın hiç yanmıyo, hiç merak etme. Garip bir his, böyle gıdıklanıyo gibi oluyosun. :) Ama o tamponun uzunluğuna inanamıycaksın, çek çek bitmiyo.Ben çok iyiyim canım. Yarın duş alıcam, böylece atel de çıkmış olucak. Yani yarın burnumu görebilicem, çok merak ediyorummm.
Eveett sonunda ameliyatımı oldum teyzemlerde dinlenmekteyim:)
Tatlım çok çok geçmiş olsun... Her şey çok güzel, gönlünce olsun... =)
aa iyi hadi gözün aydın atel nası bişeyki bant gb değil mi?
Sağol canım, darısı başına. :) Atel de alçının plastik hali, öyle düşün. Aynen alçı gibi burnunu sabitliyo. O da bir hafta kadar kalıyo burnunda.
kızlar bişey sorcam burnumu oksijenli suyla temizlememe rağmen sağ taraf tıkalı acaba düzgün temizleyemiyo muyum yoksa normal mi
tamamen açmıyor oksijenli su. ama biraz rahatlatıyor. şişliklerden dolayı tıkanıklık hissediyorsundur canım.
hımm öyleymiş sonra doktorla konuştum oda öyle söyledi:)teşekkürler:)
serdar bey mi doktorun? bir de senin de fotoğraflarını görmek isterim
bu arada senin face in felan var mı miku ordanda görüşürdük:)
miku burnun açılınca foto bekliyoruz senden :)
evet serdar bey:) iyileşince gösterrim tabi faceten felan atarım resim ama:) senin burnunun son durumu nasıl ödem feln var mı..ya ben ödemlerden çok rahatsız olan insanların yorumunu okudum korkmaya başladım bugünde muayenehanesine gittim yine bi kız 1 yıl oldu ödem var geçmedi dedi baktım cidden birazda yamuk duruyo bu kadar insanın şikayetçi olması hiç normal değil
ameliyatımı biraz daha erteleseydim büyük ihtimal serdar beye ameliyat olmazdım.kader bazı şeylerde.çok araştırdım ameliyata karar verdiğim zaman serdar beyle alakalı 1 tane bile olumsuz yorum okumamıştım.hayırlısı olsun artık.cnm inş senin istediğin gibi ve sorunsuz bi burnun olur
ameliyatımı biraz daha erteleseydim büyük ihtimal serdar beye ameliyat olmazdım.kader bazı şeylerde.çok araştırdım ameliyata karar verdiğim zaman serdar beyle alakalı 1 tane bile olumsuz yorum okumamıştım.hayırlısı olsun artık.cnm inş senin istediğin gibi ve sorunsuz bi burnun olur
evet serdar bey:) iyileşince gösterrim tabi faceten felan atarım resim ama:) senin burnunun son durumu nasıl ödem feln var mı..ya ben ödemlerden çok rahatsız olan insanların yorumunu okudum korkmaya başladım bugünde muayenehanesine gittim yine bi kız 1 yıl oldu ödem var geçmedi dedi baktım cidden birazda yamuk duruyo bu kadar insanın şikayetçi olması hiç normal değil