Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

serdar bey bir çok doktora göre çok iyi ama bir yerde yine de bir hatası var bence. Bende de hafif eğrilik var. Hani eski haline göre bu da kabulüm ama olmuşken tam olmalıydı. 7 ay bitti benim bugün. şişlikleri hala hissediyorum canım

bilmiyorumda yüzde 90 aynı şikayetler bende de olacak gb görünüyo:KK43: ...bencede bi yerde bi sıkıntı var:)..neyse artık hayırlısı diyelim oldu bi kere:)

inşallah cnm sende de mi çıkıntı var kaç ay oldu?

evet cnm bendede çıkıntı var birazda yamuk :) 9 ay oldu cnm nerdeyse

canım senin burnunu gerçekten çok merak ediyorum. keşke foto koysan... Ya da okulda beni görüp tanırsan bi seslensen çok süper olur :)

okulda tanırsam tabiki gelirim yanına cnm canlı canlı görmüş olursun :)

kızlar ya tanıştığım kişiler,özellikle de ne ilginçtir ki erkekler hemen soruyor burnunda estetikmi var senin diye,ameliyat olduğuma pişmanım da tabi. acaba çok mu kötü duruyor ondan mı soruyolar estetikmi diye anlamadım:) yani neresinden anlıyorlar sizce?ki erkeklerin algısı kadınlarınki kadar gelişmiş de değildir ayrıntıya pek dikkat etmezler ama hepsi de hemen soruyor estetiklimi burnun diye . ki hep denir kötü yapılan estetiğin estetik olduğu yeni tanıştıklarınız tarafından anlaşılır diye. off ya:KK43:

Son düzenleme:
kızlar ya tanıştığım kişiler,özellikle de ne ilginçtir ki erkekler hemen soruyor burnunda estetikmi var senin diye,ameliyat olduğuma pişmanım da tabi. acaba çok mu kötü duruyor ondan mı soruyolar estetikmi diye anlamadım:) yani neresinden anlıyorlar sizce?ki erkeklerin algısı kadınlarınki kadar gelişmiş de değildir ayrıntıya pek dikkat etmezler ama hepsi de hemen soruyor estetiklimi burnun diye . ki hep denir kötü yapılan estetiğin estetik olduğu yeni tanıştıklarınız tarafından anlaşılır diye. off ya:KK43:

doktorun serdar bey mi? fotoğraflarını yükledin mi:)

cnm belkide çok güzel olduğu için estetikmi diye sorulyolardır

benimde burnumun üstünde hafif çıkıntı var ve birazda yamukluk var öle çok belli değil ama yakından bakınca burun deliklerimin üst kısımlarından birinin üstü biraz şiş gibi duruyo serdar beyi aradım onlar geçer ama yinede görmem gerek dedi benim 5 ayı geçti ben zaten kontrole gitcektm 6 ay olsun diye bekliyodum ama bir an önce gitcem bu yüzden cumartesi günü gidip göstercem masajımı yanlış yapıyorum diyede düşündm bilmiyorum ama eskiye göre burnumu seviyorum gayet doğal bu pürüzlerde giderse daha güzel olur tabi:KK1::KK1::KK1:

canım sen birkaç foto koysana biz de bakalım. estetik olduğu belliyse fark ederiz zaten. Değilse de güzel ve düzgün durduğu için fark ediyorlardır :) Sen de yok estetik değil doğal halim de erkeklere :KK70:

canım sen birkaç foto koysana biz de bakalım. estetik olduğu belliyse fark ederiz zaten. Değilse de güzel ve düzgün durduğu için fark ediyorlardır :) Sen de yok estetik değil doğal halim de erkeklere :KK70:

ben de bilmem diyorum işte bir şeyler:) ben foto çok yükledim zamanında ama moralimi bozduğu için hiç yüklemiyorum artık

Kızlar ben ateli ıslatarak çıkarıcamda ilk duşta düşüyor mu?Bide burun temizliğini kaç gün yaptınız siz?

Valla ablamınki de benimki de ilk duşta çıktı canım. Normalde Serday Bey çarşamba gününden itibaren duş alabilirsin, cuma günü de ateli çıkarırsın demişti. Ama ben direkt cuma günü duş aldım, çarşamba alsaydım o gün çıkardı. Ankara'da olsaydım ateli doktorcuğum alıcaktı, ama İstanbul'a dönmek zorunda olduğum için kendi işimi kendim hallettim. :) Ameliyat olalı bugün tam üç hafta oldu, ben burnumu hala temizliyorum. Okyanus suyum bitene kadar da temizliycem, su boşa gitmesin.:KK1:

Ben hala yapıyorum canım tam bir kulak cöpü bagımlısı oldum ;} rahatlıyorum cünkü. Ama tabi coktan bıakmıs olmak gerekiyordu. 3.ayın sonunda falan

Ben de kulak çöpüm bitince rimelim bitmiş gibi hissediyorum.:KK1: Çantamda sürekli kulak çöpü bulunduruyorum artık. :KK1:

X