- 6 Eylül 2011
- 291
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
Canım normalde fotoğraf yüklemeyi düşünmüyodum, ama sizin için bir iki tane yükleyebilirim. :)
teşekkür ederiiiz şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım normalde fotoğraf yüklemeyi düşünmüyodum, ama sizin için bir iki tane yükleyebilirim. :)
serdar bey bir çok doktora göre çok iyi ama bir yerde yine de bir hatası var bence. Bende de hafif eğrilik var. Hani eski haline göre bu da kabulüm ama olmuşken tam olmalıydı. 7 ay bitti benim bugün. şişlikleri hala hissediyorum canım
inşallah cnm sende de mi çıkıntı var kaç ay oldu?
canım senin burnunu gerçekten çok merak ediyorum. keşke foto koysan... Ya da okulda beni görüp tanırsan bi seslensen çok süper olur :)
evet cnm bendede çıkıntı var birazda yamuk :) 9 ay oldu cnm nerdeyse
okulda tanırsam tabiki gelirim yanına cnm canlı canlı görmüş olursun :)
evet cnm bendede çıkıntı var birazda yamuk :)
kızlar ya tanıştığım kişiler,özellikle de ne ilginçtir ki erkekler hemen soruyor burnunda estetikmi var senin diye,ameliyat olduğuma pişmanım da tabi. acaba çok mu kötü duruyor ondan mı soruyolar estetikmi diye anlamadım:) yani neresinden anlıyorlar sizce?ki erkeklerin algısı kadınlarınki kadar gelişmiş de değildir ayrıntıya pek dikkat etmezler ama hepsi de hemen soruyor estetiklimi burnun diye . ki hep denir kötü yapılan estetiğin estetik olduğu yeni tanıştıklarınız tarafından anlaşılır diye. off ya
doktora söyleyince ne diyo peki?
kızlar ya tanıştığım kişiler,özellikle de ne ilginçtir ki erkekler hemen soruyor burnunda estetikmi var senin diye,ameliyat olduğuma pişmanım da tabi. acaba çok mu kötü duruyor ondan mı soruyolar estetikmi diye anlamadım:) yani neresinden anlıyorlar sizce?ki erkeklerin algısı kadınlarınki kadar gelişmiş de değildir ayrıntıya pek dikkat etmezler ama hepsi de hemen soruyor estetiklimi burnun diye . ki hep denir kötü yapılan estetiğin estetik olduğu yeni tanıştıklarınız tarafından anlaşılır diye. off ya
doktorun serdar bey mi? fotoğraflarını yükledin mi:)
canım sen birkaç foto koysana biz de bakalım. estetik olduğu belliyse fark ederiz zaten. Değilse de güzel ve düzgün durduğu için fark ediyorlardır :) Sen de yok estetik değil doğal halim de erkeklere
cnm belkide çok güzel olduğu için estetikmi diye sorulyolardır
ben de bilmem diyorum işte bir şeyler:) ben foto çok yükledim zamanında ama moralimi bozduğu için hiç yüklemiyorum artık
Kızlar ben ateli ıslatarak çıkarıcamda ilk duşta düşüyor mu?Bide burun temizliğini kaç gün yaptınız siz?
Kızlar ben ateli ıslatarak çıkarıcamda ilk duşta düşüyor mu?Bide burun temizliğini kaç gün yaptınız siz?
Ben hala yapıyorum canım tam bir kulak cöpü bagımlısı oldum ;} rahatlıyorum cünkü. Ama tabi coktan bıakmıs olmak gerekiyordu. 3.ayın sonunda falan