Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Amin canım, çoook teşekkür ederim.:KK16: Birkaç gün sonra ne durumda olduğumu yazarım. Senin fotoğraflarını göremiyorum, umarım memnunsundur burnundan?

Evet çok memnunum. Serdar bey herkesin yüzüne en çok yakışan burnu yapıyor bence. Ameliyat öncesi Yakup Avşar, Nazım Çerkeş ve Nebil Bozdoğan'a burun tasarımı yaptırdım. İnan şimdiki burnum bütün tasarımlardan çok daha güzel oldu.

Bu arada 15 ay önce Serdar beyin yanına gittiğimde bana da herkese söylediği gibi yakında prof olucam fiyatım artacak demişti. Bilmiyorum belki aksilik oldu profluğu alamadı bir türlü ama keşke kesinleşmeden böyle şeyleri söylemese. Çünkü biraz güvenilirliği sarsılıyor bence.

şöyle ki, burun deliklerinde birinde eriyen dikiş yapıyor diğerine kendi yöntemim dediği bi dikiş var. o ne eriyor ne de düşüyor. ilk zamanlar 1.5 ay sonra alacağını söyledi. sonra her gittiğimde biraz daha dursun acelesi yok dedi. en son 6. ay kontrolünde söyledim biraz daha dursun sağlamlaşsın burun dedi. neden bu kadar uzattığını anlamıyorum ama benim iyileşme hızım da yavaş ondan da olabilir. bünyeden bünyeye değişiyor sanırım

dikişler normalde 1 ay içinde alınıyor bildiğim kadarıyla cnm 6. ay biraz çok gibi geldi...

dikişler normalde 1 ay içinde alınıyor bildiğim kadarıyla cnm 6. ay biraz çok gibi geldi...

canım bu dikişler dış dikiş değil, eriyen dikiş de değil. burun ucunu tutan, destek olan dikişler. sanırım değişik bi materyalden, çünkü diğer dikişler gibi değil. burnun içinde, uç kısmına yakın. doktorun kendi yöntemiymiş.

Tatlııımm geçmiş olsun, her şey gönlünce olsun inşallah... =)

miku şu anda karşımda yatıyo, tv izliyo :)) ben ablasıyım, biz 3 kardeş Serdar hocaya ameliyat olmuş olduk, iyice birbirimize benzedik :) şu anda iyi, ağrısı sızısı yok, güzel güzel uyuyo uyanıyo, yemek yiyo çok şükür. biraz kendine gelsin, o da size yazar zaten.

miku geçmiş olsunn :) bugün serdar beyle görüşmeye gittim bana sizden bahsetti bi aileden 3 ameliyat yaptım diye:) bende haberim var yorumlardan takip ediyorum dedim:) bu arada nasıl geçti ameliyat ?

Son düzenleme:
miku şu anda karşımda yatıyo, tv izliyo :)) ben ablasıyım, biz 3 kardeş Serdar hocaya ameliyat olmuş olduk, iyice birbirimize benzedik :) şu anda iyi, ağrısı sızısı yok, güzel güzel uyuyo uyanıyo, yemek yiyo çok şükür. biraz kendine gelsin, o da size yazar zaten.

Çok çok geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz onun da tatlım... =)

miku geçmiş olsunn :) bugün serdar beyle görüşmeye gittim bana sizden bahsetti bi aileden 3 ameliyat yaptım diye:) bende haberim var yorumlardan takip ediyorum dedim:) bu arada nasıl geçti ameliyat ?

valla doktorumuz süper geçti dedi. maşallah kendisi de çok iyi :nazar: sık sık uyanıyo tabii boğazı kuruduğu için ama su içip hemen geri dalıyo, ağrısı sızısı da yok. şimdilik iyiyiz çok şükür.

Çok çok geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz onun da tatlım... =)

çok sağol canım, yakında yazar eminim :)

6 ay bana da biraz çok geldi ama miskanın dediği gibi diğer dikişlerden farklıymış bu. Sadece ilginç olan burnun biraz daha sağlamlaşsın demesiydi. kimilerinin dikişlerini erken alıyo hoca. onların burun sağlam olmuyo mu yani, çelişkili konuşuyor bazen...

6 ay bana da biraz çok geldi ama miskanın dediği gibi diğer dikişlerden farklıymış bu. Sadece ilginç olan burnun biraz daha sağlamlaşsın demesiydi. kimilerinin dikişlerini erken alıyo hoca. onların burun sağlam olmuyo mu yani, çelişkili konuşuyor bazen...

Tatlııımm geçmiş olsun, her şey gönlünce olsun inşallah... =)

Canım çook teşekkür ederim. :)) Nihayet oldum, kurtuldum bu dertten. Bugün tamponları aldırdım, dünya varmış ya!:KK9: Bunalmıştım artık. Şimdi de akıntılar uğraştırıyo beni, ama bu sıkıntıdan da kısa bir süre sonra kurtulucam. :)

Çok teşekkür ederim Meltemcim. :) Eheh. Çok istikrarlı bir aileyiz. :) Ablam güzel güzel açıklamış gerçi, ama ben de söylemiş olıyım, ameliyat gayet güzel geçti. Hiç ağrım sızım olmadı çok şükür. Hatta ben doğru düzgün şişmedim bile. Morluklarım da çok azdı. Bugün Serdar Bey de çok iyi göründüğümü söyledi, mutlu oldum.:KK16: Umarım böyle devam eder bu süreç.

Evet çok memnunum. Serdar bey herkesin yüzüne en çok yakışan burnu yapıyor bence. Ameliyat öncesi Yakup Avşar, Nazım Çerkeş ve Nebil Bozdoğan'a burun tasarımı yaptırdım. İnan şimdiki burnum bütün tasarımlardan çok daha güzel oldu.

Çok sevindim canım. Ben de Serdar Bey'e burnum şöyle olsun böyle olsun demedim. Kendisine bıraktım. İnşallah bana da, bana en çok yakışacak burnu yapmıştır.

Tek sorunum burun kenarlarındaki geçmek bilmeyen dikiş izleri ve kılcal damarlar.

Merak etme tatlım, hepsi geçer. Ameliyat yaptırmadan önce o kadar çok araştırdım soruşturdum ki... İzlerden şikayetçi olan bir sürü kişi gördüm, ama hepsi farklı farklı tarihlerde, izlerin geçtiğiyle ilgili yorumlar yapmışlar. Yani bu durum kişiye özel. Geçmek bilmiyo diye canını sıkma, elbet geçicek. Olumlu düşün.

Çok teşekkür ederim Meltemcim. :) Eheh. Çok istikrarlı bir aileyiz. :) Ablam güzel güzel açıklamış gerçi, ama ben de söylemiş olıyım, ameliyat gayet güzel geçti. Hiç ağrım sızım olmadı çok şükür. Hatta ben doğru düzgün şişmedim bile. Morluklarım da çok azdı. Bugün Serdar Bey de çok iyi göründüğümü söyledi, mutlu oldum.:KK16: Umarım böyle devam eder bu süreç.

çok sevindim senin adına darısı bana inş.:) alçı tam bi hafta sonra mı alınacak yoksa 4-5 gün sonra mı?

Son düzenleme:
Merak etme tatlım, hepsi geçer. Ameliyat yaptırmadan önce o kadar çok araştırdım soruşturdum ki... İzlerden şikayetçi olan bir sürü kişi gördüm, ama hepsi farklı farklı tarihlerde, izlerin geçtiğiyle ilgili yorumlar yapmışlar. Yani bu durum kişiye özel. Geçmek bilmiyo diye canını sıkma, elbet geçicek. Olumlu düşün.

Çok geçmiş olsun cnm. En zorlu zamanları atlatmışsın:KK9:, bundan sonrası sabır işi. Herhalde benimkinin iyileşmesi uzun sürüyor çünkü burun ucumda hala şişlik hissediyorum. Bakalım 2 yılda tam oturur dedikleri bu herhalde, inşallah zamanla daha da güzel olucak:KK62:

çok sevindim senin adına darısı bana inş.:) alçı tam bi hafta sonra mı alınacak yoksa 4-5 gün sonra mı?

Amin. :) Cuma alıcak alçıyı. Cumartesi alalım dedi aslında, ama benim haftasonu İstanbul'a dönmem gerekiyo, o yüzden bir gün erken alıcak. Yani tamponlardan dört gün sonra çıkmış olucak alçı.

Çok geçmiş olsun cnm. En zorlu zamanları atlatmışsın:KK9:, bundan sonrası sabır işi. Herhalde benimkinin iyileşmesi uzun sürüyor çünkü burun ucumda hala şişlik hissediyorum. Bakalım 2 yılda tam oturur dedikleri bu herhalde, inşallah zamanla daha da güzel olucak:KK62:

Teşekkür ederim canım. Oldu bitti nihayet.:21: Ablamın da burun ucu hala şiş, masajla ve zamanla hallolucak şeyler bunlar. Hiç dert etme. Bence iki yıldan bile daha kısa bir sürede seni tatmin edicek sonuçlar doğucak. Burunlarımızı sevelim, güzel şeyler düşünelim.:KK16:

kızlar ben ameliyat olalı 5 ay olcak ama burun deliklerimin üsttlerinde bi dengesizlik var bi tarafım içe hafif çökük diğeri hafif şiş gibi bunu resmimde farkettim normalde öle belli değil ama dikkatli bakınca belli resimdede zaten belli oluyo yamuk gibi duruyo burnum benim gibi aynı durumda olan varmı acaba diyorum masajımı yanlış yapıyorm olmazsa bu hafta sonu gitcem kontrole:KK43:

X