- 6 Eylül 2011
- 291
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Ay kizlar cok sukur bugun alcim da alindi. Alci alinirken hafif ama masaj airasinda agir agrilarim oldutemizlerken de cok yanim yandi, hatta bi tarafi temizleyemedi doktor. Keske dayansaydim da temizleseydi, temizledigi deligimden cicek gibi nefes aliyorum, digeri tikali :) neyse artik. Atel takti, masajlarimi gosterdi. Sakincasi yok dedigi icin ben de yola ciktim, istanbula donuyorum. 2 hafta sonra masajlara basliyorum, 1 ay sonra da kontrole gelicem.
Ay kizlar cok sukur bugun alcim da alindi. Alci alinirken hafif ama masaj airasinda agir agrilarim oldutemizlerken de cok yanim yandi, hatta bi tarafi temizleyemedi doktor. Keske dayansaydim da temizleseydi, temizledigi deligimden cicek gibi nefes aliyorum, digeri tikali :) neyse artik. Atel takti, masajlarimi gosterdi. Sakincasi yok dedigi icin ben de yola ciktim, istanbula donuyorum. 2 hafta sonra masajlara basliyorum, 1 ay sonra da kontrole gelicem.
Kizlar cok tesekkur ederim :) destekleriniz ve onerileriniz icin. Su an iyiyim cok sukur, atel de ciktiginda su burnumun uzerindeki agirliklardan kurtulcam diye mutluyum. Tikanikliklarin bitmesini iple cekiyorun, rahat nefes alabildigimde benim icin iyilesme sureci cogunlukla tamamlanmis olcak. Goruntudeki aksakliklar icin sabredebilirim, sanki eski burnum cok mu iyiydi :)
Ozgecim benim banttan kastim, oyle disari cikacagimiz zamanlar, gecici olarak takilan minik bantlar, surekli takmak degil maksadim. Tabi atel ciktiktan sonra bi bakicam, belki de hic gerek duymam. Bu arada doktorumuzdan duydum, senin ameliyatin da cok basariliymis, cok guzel bi burnu oldu dedi :) selam soyledi hepinize.
kızlar sizin burnun iki tarafında ince bir çizgi halinde çöküklük gibi bişey varmı tam olarak anlatamadm aslında ama olanlar varsa beni anlarlar sanırım göz çukuru ile burnun birleştiği yere yakın iki tarafta da var sanki altı boş gibi sadece üstünde deri var gibi bişi işte :))anlamadınız dimi.....
evet benimkide aynı sizin tarif ettiğiniz gibi ben tam anlatamamıştım ben perşembe günü serdar beye gittim hastaydı gelemedi hastaneye fatih bey diye başka bir doktora yönlendirdi o muayene etti hiçbir sorun yok mükemmel bir burun olmuş dedi hiç kimse 1 ay önce ameliyat olduğunu anlamaz dedi o çizgiler içinde normal dedi burnun görünen kısmında herşey normal olsada altı hala yara dedi zamanla iyileşecekmiş çok iyi bir doktordu oda bana moral verdi :))
ben 20 ocakta ameliyat oldum 1 ay oldu yani ya ameliyata karar vermek ne kadar zorsa tamamen iyileşmeyi beklemek de o kadar zormuş ben sabahları yüzüm burnrm çok şiş uyanıyorum bu ne kadar sürer bilmiyorum ama artık şişmeden burnuşum küçük olarak uyanmak istiyorum :))
oda olur canım benimde mesela burnumun üstünde biraz çıkıntı var masajla gidermeye çalışıyorm ama yöntemimi yanlışmı yapıyorm ne çıkıntıda bi değişiklik göremyrm daha seninde varmı üst tarafta
serdar öztürk'e ameliyat olan kimse yok mu? benim de düşündüğüm doktorlar arasında ama ameliyat olup fotoğraf paylaşan hiçbir arkadaşa rastlayamadım::44::44:
benim çıkıntı yok ama burnumun sağ tarafı acıyor masaj yaparken doktora sordum problem yok dedi iyileşme sürecinde normalmiş doktorun gördü mü çıkıntıyı? ameliyatını serdar bey mi yaptı?
bende cuma gunu olcam ama tek korkum masaj yaparken kı agrı ve şişilikler vazgecmek uzereyım
serdar beye revizyon ameliyatı olan tanıdığınız konusunda bilgi verirseniz sevinirim...[/
Ben kendisine revizyon ameliyatı oldum 1 ay olucak nerdeyse şimdilik gayet memnunum Serdar Hocaya olmakla çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum