Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Ben nihayet ise basladim dun :) herkes cok begendi burnumu, daha 15 gunluk burun olmasina ragmen cok guzel gorunuyo masallah. Sandra Bullock'a benzetenler mi olmadi, tas bebek diyenler mi, barbie diyenler mi :) sisliklerim cok fazla, ona ragmen mutluyum, bir de indiklerinde nasil olcak kim bilir:) iyi ki serdar hocayi tercih etmisim, kazandigi her kurusu hakediyor.

Ay cnm çok sevindim benimkinide beğeniyor insanlar şişler indikçe daha iyi olacak tabiki burunlarımız.Serdar hoca konusunda bende seninle aynı fikirdeyim çok doğru bi karar vermişim gerçekten de bir an bile pişmanlık duymadım :)))

Ozgecim ben de buraya fotograf koymam muhtemelen. Sisler biraz inince facebook'a koyarim, istersen seni de eklerim bakarsin?

Canim valla senin guzel haberlerine ekstra seviniyorum, cunku revizyon ameliyatina karar vermek ve sonrasinda mutlu olmak cok zordur diye dusunuyorum. Serdar hocayi buldugumuz icin cok sansliyiz, insanlar ne dertlerle ugrasiyor. Insallah hep boyle gider de, hicbirimiz sorun yasamayiz ilerde de.

Kızlar ben facebook kullanmıyorum maalesef ama hem gerçekten de görüşme imkanımız olunca görüşelim kesin... =)

evet serdar özturk e amelıyat olucam bız tellde gorustuk henuz yuzyuze gorusmedık ankarda oturmuyorum çunku ama görusmede ucret almıyo sanırım bı sonrakı muayene alıyo olabılır ınan onu bende tam bılmıyorum ben zaten sadece burunucu estetıgı olacagım cnm lokalle muayenehanesınde

bir de Malatya da bir doktordan bahsediyorlar ama ismini hatırlamıyorum

Serdar bey KBBC mi estetikci mi ve nerede yazarmısınız arkadaslar..bir de ameliyet olupta şikayeti olan var mı..bence eksiler artılardan daha önemli....

Tatlım Serdar hoca estetik ve plastik cerrahi uzmanı... Ankara'da... Ben çok memnunum sonuçtan... Çok mutluyum...

merabalar bende serdar beye ameliyat olmak istiyorumda burdaki yorumların çoğunda doğal burun yaptığını okudum doğal olucağnı düşünüyorum ama yüzüme yakışmazsa diye korkuyorum biraz??

merabalar bende serdar beye ameliyat olmak istiyorumda burdaki yorumların çoğunda doğal burun yaptığını okudum doğal olucağnı düşünüyorum ama yüzüme yakışmazsa diye korkuyorum biraz??

Kendi adıma konuşmam gerekirse, bana yüzüme en çok yakışacak burnu yaptı... Ben çok mutluyum... =)

oda olur canım benimde mesela burnumun üstünde biraz çıkıntı var masajla gidermeye çalışıyorm ama yöntemimi yanlışmı yapıyorm ne çıkıntıda bi değişiklik göremyrm daha seninde varmı üst tarafta

evet benim de üst tarafta çıkıntı var. ameliyat olalı 5 ay oldu geçmedi. burun eski haline dönmeye çalışırmış. ondan çıkıyomuş o. Ama masajla geçer dedi doktor. o kadar çok masaj yapıyorum ki kızarıyor artık burnum. geçmeyecek böyle kalacak diye çok korkuyorum :KK43:

3 tane burun fotoğrafım var sadece, onların da en açığında bant var ama tabii ki görebilirsin, seni arkadaş olarak ekledim kabul edince ve mesaj sayın 25'i geçince görebiliyorsun fotoğrafları... =)

ay bu 25 mesaj işi kötüymüş ya been şimdi boş boş mesaj mı yazıcam yani:$

inşllh bende serdar özturke burunucu estetıgı olacagm ama hala engellerim var aıle gibi olrsammemnunıyetımı paylaşırım....ama bende çok ii bi doktor oldugunu duyuyorum hep özellikle revizyonda

bende olcam cuma günü bakalım fotolarımı koyarım ama umarım cok agrım olmaz ve hayalımdekı burun olur

evet benim de üst tarafta çıkıntı var. ameliyat olalı 5 ay oldu geçmedi. burun eski haline dönmeye çalışırmış. ondan çıkıyomuş o. Ama masajla geçer dedi doktor. o kadar çok masaj yapıyorum ki kızarıyor artık burnum. geçmeyecek böyle kalacak diye çok korkuyorum :KK43:

yaa benımkıde oyle kalırsa bu korkuyla ben yasarmıyım bılmıorum amleyat gunune kadar

Bende bugün serdar beyle görüşmeye gittim çok büyük ihtimalle ameliyat olucam ama kafamda hala şüpheler var ya yakışmazsa diye :KK43:

oooo bir kaçgün giremedim foruma ammada ameliyat kararı lan olmuş.Kızlar hayırlı olsun hiç pişman olmayacağınızdan eminim.Ben Serdar Hocadan önce birkaç hocaya tasarımda yaptırmıştım; Serdar HOca tasarım yapmıyo biliyosunuz ki adam tasarımlardan bile daha güzel bi burun yaptı bana, şimdi eski tasarımlara bakıyorumda onlar yüzüme okadar yakışmamış Hocamın yaptığı burun içlerinde en çok yüzüme gideni açıkçası

ben ilk burun ameliyatımda çok kötü bi sonuç almıştım ve 1,5 yıl önce serdar beye revizyon oldum. çok memnunum, kimse estetik olduğunu anlamıyor :) gösterişsiz ama doğal bir burun oldu. derimin aşırı ince olmasından dolayı ışıkta bazı gölgelenmeler olabiliyor ama yine de güzel ve doğal. cildimi kalınlaştırmak için yakın zamanda karnımdan yağ alıp burnuma enjekte edicek. burun estetiği düşünen tüm arkadaşlarıma serdar beyi gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

X