Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ayy kızlaaarr, çok az kaldı... yarın sabah ankaraya yola çıkıyoruz. pazartesi sabah gatada doktorumla görüşücem. sonra saat 5'te çağ hastanesine yatıcam. 6-6buçuk gibi de ameliyat başlıycak. dualarınızı esirgemeyin, fırsat buldukça size yazarım.

Tatlıımm, tüm dualarım seninle, çok güzel olacak, tam istediğin gibi olacak güven bana... Her şey gönlünce olsun inşallah... =)

tatlım korkma hiç bende akşam o saatlerde olmuştum hiç bişey hissetmiyosun zaten sana koldan narkoz veriyolar kendinden nasıl geçtiğini bile hatırlamıyosn benim hiç ağrım olmadı tek sorun nefes alamıyosun burnından tamponlar alınsa bile tam nefes alamıyosun ama tabiki oda zamanla geçiyo hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz:)

canım şimdiden cok geçmiş olsun..allah yardımcın olsun biran önce olup aramıza dönersin inşş dualarımız seninle

Cnm biz kurtulduk darisi senin basina ama hic korkma benim 2. Ameliyatimdi ilkiyle kiyasladiginda daglar kadar fark var onda kamyon carpmis gibi olmustum resmen ama bu ameliyatimda dogru duzgun morarmadim bile Serdar Hoca gercekten isinin ehli cok rahat bi ameliyat gecirdim gercekten , sadece ben degil Fatihiminde ameliyati cok rahat gecti mesela.Dualarimiz seninle olcak zaten

hadi bakalım miska, çok güzel bir gelin olacaksın düğünde Allah kolaylık versin cnm.

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim :) hic tanismiyoruz belki ama gercekten en yakinimmissiniz gibi hissediyorum. Soyledikleriniz ve dualariniz beni cok rahatlatti, cok sagolun. Saat 10'da muayeneye gidiyorum gataya. Sonra cag hastanesine 4-5 gibi gidicem. O arada eve gelip bi dus alirim, rahatlarim. Firsat bulursam da size yazarim. Opuyorum hepinizi

Tatlım her şey çok güzel olacak, dualarım seninle... Haberlerini bekliyor olucam... Çok öpüyorum ben de... =)

Geldim kizlar :) bugun tamponlarim cikti, ancak kendimi iyi hissedebildim. Kimsenin gozunu korkutmak istemem ama ben zor atlattim bu 3 gunu. Bogazim anestezi sirasinda fazlaca tahris olmus, o yuzden agizdan nefes almak ve bi seyler yemek neredeyse imkansizdi, bi de cok bunaldim ben burnum kapaliyken. Anestezinin etkisiyle bas donmelerim ve mide bulantilarim oldu. Cogu psikolojik, bi kismi da fiziksel sikintilar yasadim ama su an iyiyim. Burnumdaki tamponlar cikinca rahatladim. Su anda sisliklerim maksimum duzeyde, yarindan itibaren inmeye basliycakmis.

Doktorumun dedigine gore ameliyatim dort dortluk gecmis. Burun deliklerimi kucultmek zorunda kalmamis, o yuzden disarda dikisim yok. Burnumun ucu asiri kalkik, ama zamanla inecegini biliyorum. Ameliyattan cikmadan az evvel fotograf cekmis doktorum, genuz hicbir sislik ve odem yokken, bebek gibi olmusum :) burnumun yarisi gitmis resmen. Dedi zaten, %30 civari kuculttum dedi, kocamandi burnum zaten. Neyse simdi sabir zamani, sislik ve morluklarin gecmesini beklemem lazim. Bu arada burun ucundaki ozel dikisi aldiran var mi, nasil bi islem merak ediyorum?

merhabalar, ben de sırf doğru doktora ulaşabilmek için sonunda üye oldum:) doktor seçimi zaten zor bir süreç ama revizyon için doktor seçmek daha da zormuş onu anladım. aynı şeyleri yeniden yaşama korkusu yeterince stres yaratıyor zaten. burada okuduğum yorumlara göre ben de serdar beye muayene olmak istiyorum açıkçası. ama serdar hocaya revizyon ameliyatı olmuş olan arkadaşlar ameliyat öncesi sorunlarını ve yaşadıkları süreci paylaşırlarsa biraz daha rahatlayacağım sanırım. şimdiden teşekkür ederim. ameliyat olan arkadaşlara da geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun güle güle kullan burnunu :))

Tatlıımmm hoşgeldin, çoook geçmiş olsunn... Çok şükür bitti gitti... =)
O dikişi aldıran var mı bilmiyorum ama benimki duruyor sanırım kendiliğinden düşmüyorsa...

Tesekkur ederim kizlar, hosbulduk. Bugun yuzumdeki ve gozumdeki sisler biraz daha iyi, gece de burnum tamamen tikanmadi sanirim ki bebekler gibi uyudum ameliyattan beri ilk defa :) sabah kalktigimda burun icindeki akintilar ve surdugum krem tikamisti burnumu, bi de isi cok sismis, su an hic nefes alamiyorum mesela.

Ozgecim bu uctaki kendiliginden eriyen dikis degilmis, burun ucu acisini ayarlamak uzere erimeyen bi dikis atiyomus. Duruma gore 1 ayda, 3 ayda, 6 ayda, 8 ayda aliyomus; degisiyomus yani. Seninki cok yeni, henuz almaz o dikisi zaten de, belki eskilerden dikisi alinan vardir diye sordum.

Ameliyatim 5 bin lira, ama 6 bin olmus aslinda. 5bine indi, kardesimin ameliyatini da o yapmisti, o yuzden.

Hoşgeldin cnm öncelikle geçmiş olsun sende atlattın sağsağlim.Tıkanıklıklarını merak etme zamanla açılacak benim daha yeni yeni açılıyor bende ilk zaman çok tedirgin olmuştum nefes alamayacakmıyım yoksa diye ama tamamen pislikten kaynaklı tıkanmalar oluyor dün serdar hocanın yanındaydım makas gibi bişeyle içindekileri temizledi ve çok rahatladı nefes almam seninkide açılacak zamanla, senin ameliyatında çok başarılı geçmiş Serdar hoca bahsetti biraz Fatihim söylemiş biz internetten konuşuyoruz diye; hocada netten yazışıyomuşsunuz hastalarla dedi seninde ameliyatın çok güzel olmuş öyle söyledi:))))

Tatlıımmm hoşgeldin, çoook geçmiş olsunn... Çok şükür bitti gitti... =)
O dikişi aldıran var mı bilmiyorum ama benimki duruyor sanırım kendiliğinden düşmüyorsa...

Evet tatlım miskanın dediği gibi oluyor yandaki dikişler eriyen dikiş fakat içindekiler erimiyor; Benim önceki burnum çok kalkık olduğu için şimdiki burnumda kalkık oldu tabi Serdar Hoca genede indirdi elinden geldiğince ama genede daha fazla insin istersen 1 ay sonra bakarız gerekirse içine koyduğun dikişleri alırız ve masajla indiririz ama bu halini beğenecek ve indirmiycek istemiyceksin dedi ayrıca ameliyat günüm bana hocayla selam yollamışsın ama unutmuş dün söyledi:))) Özgeyle görüşüyormusunuz görüşün görüşün dedi bide:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…