- Konu Sahibi EstetikEditor
merhabalar, ben de sırf doğru doktora ulaşabilmek için sonunda üye oldum:) doktor seçimi zaten zor bir süreç ama revizyon için doktor seçmek daha da zormuş onu anladım. aynı şeyleri yeniden yaşama korkusu yeterince stres yaratıyor zaten. burada okuduğum yorumlara göre ben de serdar beye muayene olmak istiyorum açıkçası. ama serdar hocaya revizyon ameliyatı olmuş olan arkadaşlar ameliyat öncesi sorunlarını ve yaşadıkları süreci paylaşırlarsa biraz daha rahatlayacağım sanırım. şimdiden teşekkür ederim. ameliyat olan arkadaşlara da geçmiş olsun.
Slm adaser sanırım ameliyat aşamasının en zor olan kısmı bu doktor seçimi heleki ameliyat revizyonsa acayip sancılı bi süreç oluyor gerçekten.Ben 4 yıl önce ameliyat olmuştum burun deliklerim inanılmaz erecede kötü olmuştu kendi burnum çok daha iyiydi, çevremden aldığım baskı sonucunda tekrar olmaya karar verdim ama doktor seçminde çok zorlandım bi çok doktorla görüştüm hatta bir tanesinden ameliyat günü almıştım fakat revizyon ameliyatlarında memnun olmayan bi kaç arkadaş gördüm ve vazgeçtim, ben bu süreçte şunu anladım ki revizyon ameliyat gerçekten çok önemli ve her doktorun yapabildiği bişey değil ilk ameliyatlarda çok güzel burunlar yapan doktorlar fakat iş revizyona gelince değişiyor.En son kararımı Serdar Hocadan yana verdim ve doğru karar vermişim gerçekten hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası çok ilgili gerçekten ben hiçpişman değilim bu işler birazda şans işi ama emin ellerde olursa şansın artıyor tabiki ben Serdar Hocayla bi görüşmeni tavsiye ediyorum