- 6 Eylül 2011
- 291
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
Cnm yuzum sis zaten ama yanagim niye oyle oldu bende anlamadim top gibi. Bende tampon fazla durucak evet onceki doktorum sagolsun burnumu nasil yaptiysa artik hoca ameliyattan cikinca burnunun ici resmen bi enkazdi bukadarini beklemiyodum dedi. Galiba o yuzden cnm silikon tampon koydu uzun kalsin diye
benim de öyle olmuştu ama şişlikler hızla iniyor merak etme.
canım fotolarına baktım da, senin burnun çok hoş olmuş. gerçi eski burnun da hiç kötü değilmiş ama.. ne kadar oldu sen ameliyat olalı? ne kadarlık hali bu kadar güzeli anlamaya çalışıyorum :)
eski halimin yandan çekilmiş fotosu olsa o zaman aradaki fark daha çok anlaşılırdı :) doktorda var alacağım eski fotolarımı :) ben ameliyat olalı 4 ay oldu. ama fotolar 2 aylık haliyle çekildi. yorumların için teşekkür ederim :)
sende nefes problemi var mı? ne kadar zamanda çözülüyo nefes alamama durumu?
bi de merak ediyorum, diğer topikte herkes burun derisiyle ilgili şikayetlerde bulunmuş ya, acaba ameliyatın açık ya da kapalı teknikle yapılmasıyla ilgisi var mı? senin kapalıyla yapıldı sanırım, sen de yaşadın mı o yağlanma, pütürlenme, siyah nokta vs gibi deri problemlerini?
Evet cnm bugün tamponlar çıktı, Perşembe alçı çıkıcak senin sargılar ne zaman açılacak
Arkadaslar bende ameliyat olmak istiyorum. Benim icten burun kemigim bira egri, zor nefes aliyorum. Burnum kalin. dogal bir gorunum istiyorum. Sizce nasil olur?
Bi Serdar hocamla görüşmeni öneririm, yaptığı burunlara bakarsın ve bi fikir edinmiş olursun bence... Yaptığı burunlar çok doğal Serdar Hocamın... =)
Benim de atel perşembe çıkacak? Nerde çıkacak seninki, muayenehanede mi? Görüşürüz belki... =)
sana hak veriyorum, onaylıyorum :)
Teşekkür ederim tatlım benim... =)
Bu arada Hocam atel çıkarken masaj yaptı mı sana?? =)
evet yaptı. ödemler fazla olduğu için o zamanlar, hemen masaj yapıyo ödemleri yaymaya çalışıyo. ben ezde masaj yapmaya 3 hafta sonra başladım.
Cnm ben Gataya gidicem evime yakin olunca orda halledicez. Sen Kizilaya gidiceksin heralde. Benim bugun tamponlar cikti ama hemen tikandi burnum seninki kac gunde acildi ya da yoksa hala tikalimi
Alçı çıktığında da yaptı di mi tatlım sana da ateli takmadan önce??
ödemleriniz dışardaki insanlar tarafından da anlaşılacak boyutta mı oluyor? yoksa sadece siz ve doktor mu anlıyor?
atel çıktıktan sonra anlaşılıyordu şişlikler. o da yaklaşık 1 ay kadar sürüyor. ondan sonra sadece sen hissediyorsun şişlikleri, tabi doktor da biliyor. mesela benim dışardan kimse anlamıyor şu an, ama burnumun altını çok fazla hissetmiyorum, içten şiş çünkü. arkadaşlarıma sordum ama herkes normal göründüğünü söyledi.
evet o zaman da yapmıştı. benim çok ödemim vardı hala da var masajlarımı yapıyorum ama hemen iyileşmiyor tabi