Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benim de erkek kardeşim ameliyat olalı 5 ayı biraz geçti. onun ameliyatını da serdar bey yapmıştı. hala kaşlarının arası şiş, kimse anlamıyo ama biz anlıyoruz. bakışları biraz farklı çünkü gözleri şişliklerden dolayı birbirinden uzaklaşmış gibi görünüyor. ama bu dediklerimin hepsi sadece çok yakınları tarafından anlaşılacak, dikkatli bakınca farkedilecek şeyler... kardeşime söylemiyorum ama sanki burnunun ucu biraz düştü gibi geliyo bana, umarım daha fazla düşmez. çünkü zaten dudakla tam 90 derece açı yapıyodu burnu, düştükçe kötü bir görüntü oluşacak. herkesin burnunun ucu düşüyo herhalde biraz di mi?

ya onu bilmiyorum ama şöyle bir şey olabilir, aslında burun ucu düşmüyor bence sadece şişlikler indiği için düşmüş gibi duruyor. 2.bir ihtimal de şu olabilir: benim dikişlerim henüz alınmadı. Eğer alındıktan sonra her hangi bir düşme olursa (ki umarım olmaz) haklısınız. benim burnumun açısı 90 dereceden biraz daha fazla. ama düşmesini istemem yine de.

Kızlaar burnuşumun yeni fotoğrafını ekledim... Bantlar var ama belli zaten, ben çok beğendim...:nazar: :KK16:

Evet resimlere baktım bence çokgüzel ve doğal bi burun olmuş ama o bantlar niye takıldı, atel çıkınca bentmı takıyor ama ben işe başlıycaktım atel çıkınca kaç gün durucakmış cnm bantlar

Evet resimlere baktım bence çokgüzel ve doğal bi burun olmuş ama o bantlar niye takıldı, atel çıkınca bentmı takıyor ama ben işe başlıycaktım atel çıkınca kaç gün durucakmış cnm bantlar

Çookk teşekkür ederim canım benim... =)
Hafif morluk vardı burnun üstünde, takıyım istersen görünmesin dedi, ben de olur hocam nasıl uygun olursa dedim... Ondan taktı hocam tatlım, sen istemezsen takmaz bence...

Ozgecim gercekten cok guzel olmus, masaallah. Burun deliklerinin yanindaki dikisleri ne zaman alicak? İz kalmiycak di mi? Bi de nefes alma durumun ne alemde, beni en cok o korkutuyo. Ameliyatim geldi catti, pazartesi saat 5'te hastaneye yatiyorum :KK43:

Ozgecim gercekten cok guzel olmus, masaallah. Burun deliklerinin yanindaki dikisleri ne zaman alicak? İz kalmiycak di mi? Bi de nefes alma durumun ne alemde, beni en cok o korkutuyo. Ameliyatim geldi catti, pazartesi saat 5'te hastaneye yatiyorum :KK43:

Çokk teşekkür ederim, seninki de çooook güzel olacak, ben eminim vallahi... =)
Tatlım o dikişler eriyen dikişler, o kadar bile belli değil emin ol fotoğraf çok yakın olduğu için öyle görünüyor, çok çabuk geçiyor, burun tam oturduğunda iz kalmayacak bile... =)
Nefes git gide düzeliyor, koku alma durumu da şöyle bende, kokladığımda yani nefesi içime çekince kokuyu alabiliyorum, kokuları ayırabiliyorum da, sadece burun içinde de ödemler olduğu için nefes alma yavaş yavaş düzeliyor ama 1 hafta öncekiyle bile inanılmaz fark var, güven bana... =)

hastanede kalmak gerekiyor mu? benim ufak kızım varda gece kalmak pek istemiyorum bide ameliyat sonrası onla ilgilenememek beni ürkütüyor açıkçası ...

Eğer sabah olursanız akşam çıkabiliyormuşsunuz ama ben akşam 6.30'da girdim ameliyata, gece kaldım bu yüzden...

Çookk teşekkür ederim canım benim... =)
Hafif morluk vardı burnun üstünde, takıyım istersen görünmesin dedi, ben de olur hocam nasıl uygun olursa dedim... Ondan taktı hocam tatlım, sen istemezsen takmaz bence...

Iyi sevindim buna cunku ise bantlarla gitmek istemiyorum. Sen masaja ne zaman basliycaksin

X