- 17 Temmuz 2013
- 28
- 0
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.161
kusura bakmayın msj hakkımı doldurmam lazım ö.dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ben ameliyat olalı bir ay oldu bende çok büyük bir sorun yok benim ikinci ameliyatım olduğundan biraz olsun tecrübeliyim eğer beş buçuk ay oldu ise sorun bence kalıcıdır. Yani düzeleveğini sanmıyorum. Benim de şu anda burun delikleri orantısız. Biri daha büyük. Ama o şişlerden kaynaklanıyor diyorum şimdilik. Ama ilk burnuma nazaran harika bir burnum oldu pek belli birşey yok inşallah sorunlarımız düzelir ama ilk altı ayda son şeklini alıyor burun daha da değişmiyor. Aksine daha sonra değilim olsa bile bu negatif bir değişim oluyor.[/QUOTC
Canım sen de Serdar hocaya revizyon oldun sanırım, benim de 3. ameliyatım olacak, sağolsun Serdar hoca çok ilgilendi benimle sakın umutsuz olma çok iyi olacak 2 ameliyatta da gideremedikleri eğiklik gidecek dedi. Ama ben 3. ameliyatım olacağı için ister istemez gerginim, bana çok büyük bi güven verdi ama revizyon olmuş hastalarıyla özellikle konuşmak istedim. Sen tavsiye eder misin, senin asıl problemi neydi, ikinci kez neden ameliyat oldun? Bir de revizyon ameliyatında daha fazla mı ücret talep ediyor? Açıkçası çok uçuk bir rakamla karşılaşırsam diye kendimi hazırlamaya çalışıyorum.
teşekkür ediyorum yorumlarınız için Bnede eylüle gün aldım kararımı serdar beyde kıldım.En çok ilgilenen o oldu. Bu bir şans işi dedim.Güven verici biri diye düşünüyorum. Umarım iyi olur. Bu arada ben 3 hafta sonra ameliyat olucam sonuçları sizlerle paylaşırım
arkadaşalr ben pazartesi Serdar bey e ameliyat olacağım çok heyecanlıyım. Biraz da tırsıyorum her an cayma modundayım:) Burnumun şimdiki hali çok da kötü değil. Umarım daha güzel olur offffffffffffffffffff yaklaştıkça kalp atışlarım hızlanıyor
burnumdaki şişliği ilk dile getirdiğide geçecek dedi,şimdi masaj yaparken kıkırdak olduğunu anladım çunkü resmen katlanıyordu sonraki ziyaretimde söylediğide farklı bir masaj önerdi. Burnum önden bariz çıkıntılı çevremdeki herkes farketti çok üzgünüm ya artık eylülde tekrar gideceğim yani burnumdaki sorun bariz olmasına, fotolarda gözükmesine rağmen bir şey söylemiyor.ikinciyi olmayı hiç istemiyorum ama tekrar olacağım galiba yani öyle ufak bi pürüz olsa idare ederim ama değil. Yaptığıma yapacağıma pişman oldum yani yine de düzelir diye umut ediyorum hala...forumdaki çoğu kişi olumlu konuşmuştu bikaç olumsuz yorum vardı ama işte bi kişi bile olsa o kişi sen olunca canın yanıyor umarım düzelir ...
slm kardiyo serdar beyle görüştünüzmü bu konuyu tekrar bende kendisine ameliyat oldum burun şeklimi cok begenmıyorum siz naptınız acaba...
sizizm önden çıkıntı burun kemiğinizdemi burun ucunda mı bende serdar bey e ameliyat oldum burnum şu an patates gibi.michale jackson bile daha güzel benden:) ilk çok korktum ama serdar bey e güveniyorum diye sorun çıkarmıyorum.