- 26 Aralık 2012
- 150
- 3
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.201
Nazz harika gorunuyor.Benim de tam 6 ay oldu :) Tamamen memnunum diyemiycem, hala sis, hala burnumun alti hafif yukari cekiyo, kikirdak da hafif belli. ama yavas yavas geciyo sanki. Umarim ben de 1 yilin sonunda senninki gibi guzel bi burna sahip olup mutlu olurum Senin sikayetlerin gecti mi tamamen? Gule gule kullanmaya devam et caniim burnunu :))
Origamiracle canımmmm bu güzel yorumun beni çooook mutlu etti çok teşekkür ederim. Ama senin burnunu gördüm profilinde gerçekten çok çok güzel bayıldım . Şişliklerinin inmesi için canım biraz daha sabretmen gerekicek bu süreçte lütfen takma herşey yoluna girecektir . Ama şuanda da burnun bence çok güzel olmuş oturmuş ,harika görünuyor canım .Okadar şişliğin yokki canım. Ben ameliyat olduğum ilk günden bu güne mutluydum canım bunu her zaman herkese dile getirdim ama tabiki ufak tefek pürüzüm vardı . Bunu da şöyle söyleyeyim benim burnum kırıktı ve sol taraf ile operasyon esnasında biraz daha fazla uğraşıldı o yüzden sol tarafımdaki şişlik daha fazla ve yamukmuş gibiydi , ama şuanda en aza indi diyebilirim ilk aylarıma göre şuan çoook çokk memnunum ama tamamen geçti diyemem zamanla o da geçerse çok daha mutlu olacağım burnumu çok seviyorum çok mutluyum bendeki büyük değişimin farkındayım o yüzden şükrediyorum çökmüş ve çıkıntılı bir burnum yok gerisi kolay diye düşünüyorum. Bu cumartesi kuzenimde burun ameliyatı oldu serdar bey'e bu gün ziyaretine gittim alçılıyken bile gerçekten çok çok beğendim net bir şekilde belli değildi ama inan bana çok beğendim yeniden ameliyat olasım geldi çok beğendim. Ama kuzenim şimdiden daha alçıları çıkmadan takılmış ,endişe yapmış kendisi sanki kavisi çok gibi, ucu kalkık gibi diye ama daha alçısı bile çıkmamış bir gün olmuş sabretmesi gerektiğini ve burnunun çok güzel olduğunu söyledim kendisine . Her ne kadar serdar bey takıntılık konusunda genetik olarak benzetsede bizi ben bu konuda katılmıyorum serdar bey'e . Çünkü ben ameliyat olduğum günden itibaren doktoruma çok güvendim söylediklerini yerine getirdim tabiki merak ettiğim şeyleride kedisine sordum. Hatta çevremdekiler olumsuz yorum yaptığı zaman eşimde dahil olmak üzere, doktoruma güvendiğimi herşeyin güzel olacağını burnumu çok beğendiğimi ve doktorumun yaptığı burnun arkasında olduğunu dile getirdim nitekimde öyle oldu burnumdan gerçekten çok memnunum çok seviyorum burnumu . Birazcık sol uc taraftaki şişlik fazlalık gibi yamukmuş gibi duruyordu ama zamanla herşey yoluna giriyor dediğim gibi enazından problemli çökmüş yada çıkıntılı bir burnum yok buna şükür gerisi kolay diye düşünüyorum . İnşallah herşey istediğin gibi olur origamiracle canım ama gerçekten biraz sabretmemiz gerekiyor.