- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.181
Benim 3 gün sonra 5 ay olacak burnum epey güzelleşti, şekli düzeldi, nefes alma ve tıkanıklık konusunda da epey iyileşti. Sanki her geçen ay burnum daha da güzelleşiyor. ilk 1.5 - 2 ay beğenmiyordum mesela yamuktu önden epey şişlikle alakalıymış şu anki halinde de çok az bir yamukluk kaldı o da şişlikle alakalı olmalı ve bazen akıntı ve tıkanıklık oluyor onlarda geçecek umarım yani hala mükemmel olmadı ama 1.5 - 2 ay öncesine göre iyi biraz olan o yamukluk ve şişlikte geçince çok iyi olacak. kalın derili burnum olduğu için geç iyileşiyormuş sanırım. öncelerde keşke emre beye olsaymışım diyordum ama şimdi serdar beyin gerçekten kaliteli, güzel burunlar yaptığına karar vermeye başladım. sadece birkaç ay beklemeniz gerekiyor kendisi ankaranın en ünlü ve deneyimli burun estetikçilerinden ankarada daha popüler ve olumlu yorumlar yazılan dr. görmedim internette. serdar bey hakkında 2-3 olumsuz yorum ve memnuniyetsizlik okudum bu sitede ama o kişilerin burun resimlerinide, kendilerini de görmedim. Emre beye olma imkanınız varsa onunla da görüşün ona dair hiç şikayet okumadım ama bence ankara da düşünüyorsan en ünlü ve çok estetik yapan serdar bey, emre beyi bende düşündüm ama daha pahalı, uzak ulaşım sorunu, otel masrafları falan İstanbul da yaşamayanlar için zahmetli ve daha masraflı ve emre bey ön görüşme için bile en az 1 ay sonrasına randevu veriyormuş, ameliyat günü için de aylar sonrasına gün veriyormuş yani ben en az 3-4 ay bekleyemezdim ameliyat için ayrıca o yüzden de emre beyi seçmedim. Sonuç olarak burnum eski yamuk burnuma göre en az yüzde 80 düzeldi, sağa doğru kayık olan burnum neredeyse tamamen düzeldi, daha iyi nefes alıyorum sadece: çok az sağa doğru yamukluk var milimlik ve bazen akıntı ve tıkanma oluyor bunlar da geçer umarım 5 ay oldu hala şiş, şişliklerin tamamen geçmesi burnun oturması 1 yılı buluyormuş geçsin yeter ki beklerim.
canım bendeki sorun da aynı, bariz bir eğiklik var burnumda, 2 kez ameliyat oldum ve eğrilik bir türlü geçmedi, sorun benim burnum değil, yanlış doktorlara denk gelmem bunu da birkaç profesör hocayla görüştükten sonra anladım. gerçekten düzelmeyeceğine inanmıştım artık pes etcektim ama 2. ameliyatımı yapan doktor çok gereksiz bir işlem yapıp eğri olan burnumu düzeltmek yerine burun ucuma kıkırdak koyarak delikleri genişletmiş, eğriliği de daha da belirginleşmiş. Sonra tabi yana döne doktor aramaya başladım en azından eski haline dönsün diye ve serdar hocayla görüştüm. sağolsun yeni ameliyat olmama rağmen bana moral verdi, düzelmeyecek bir burun değil hiç üzülme ben ne burunlar yaptım, sadece biraz sabret 6 ay geçsin düzeltcem dedi. 3.5 ayım geride kaldı ve bu sürede de başka doktorla görüşmeye devam ettim. görüştüğüm 8 doktor arasında en çok güven veren serdar hoca oldu.
Hem nefesim açılsın hem de daha kibar biraz kavisli kalkık ve simetrik bir burun olsun istiyorum.sen eğriliğinin %80inin düzeldiğinden bahsetmişsin, yani tam olarak istediğin gibi olmadı mı , şuanki hali nasıl canım? Umarım dediğin gibi zaman geçtikçe çok daha iyi olur, beğendiğin bir fotoğraf gösterip üzerinde yorum yaptınız mı ameliyattan önce, yani az çok nasıl bir şekli olacağını biliyor muydun? benim bu kez riske atma şansım yok, çok ayrıntılı konuşmak istiyorum kendisiyle, sürpriz bir şeyle karşılaşmak istemiyorum. İsteklerine saygı duydu mu yoksa kendi tarzına göre mi yapıyor bunu merak ediyorum. Kimsenin fotoğrafını da görmediğim için yorum yapamıyorum