- 11 Şubat 2008
- 369
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.121
Kızlar ameliyat olalı 8 ay olacak, eskisi kadar sık girmiyorum ama yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmak açısından kısaca yazmak istedim. Burun derim kalın ve yağlıdır, ben yeni yeni artık burnumun şeklini görüyorum, ilk başlarda patates gibiydi şişti çok, derimin de yapısından dolayı yavaş yavaş indi şişlerim,bu süreçte kafaya taktıgım oldu belki ama elimle dokundugumda bile şiş olduğunu anlıyordum o yüzden sabrettim, hatta hala ble değişeceğini düşünüyorum 1 yıla kadar vakti var bence. Sizlere nacizane tavsiyem biraz sabırlı olmanız, resimlerini görüyorsunuz bazı hastalar çok çabuk toparlanıyor ama bu tamamen yapı meselesi o yüzden moraliniz bozulmasın, şişlik olsun da başka sorun olmasın şişlik inecek çünkü eninde sonunda. 2-3 ayda burun şeklini almaz tamamen o yüzden sabırlı olmaya çalışın. Anesteziyi soran bir arkadaş vardı, çok rahat geçiyor herşey, benim tek sıkıntı damar yolu açılmasıydı o da iğne fobim olmasından dolayıydı :) İsteyen arkadaşlar resimlerime de bakabilir albümümün açık olması lazım.
Hoşçakalın..
Hoşçakalın..
Son düzenleme: