- 26 Aralık 2012
- 150
- 3
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.361
mesaj sayini oyun bolumunde 10dkda tamamlarsin... Hem oyun bolumu fena degil kafan dagiliyor kadin muhabbetleri iste sen de su var mi, hiç sunu yaptin mi, çocuguna su ismi verir misin gibi...
bisey degil canim su an resimleri nasil merak ettigini tahmin edebiliyorum :))
merhaba kızlar nasılsınız hepinizin yeni yılı kutlu olsun nice yıllara sevdiklerinizle beraber...kızlar canımı sıkan bişey oldu peri_benim adlı kullanıcı fotoğrafıma 'şu görüntüden sonra serdar hocaya olmaktan vazgeçtim' diye yorum yapmış
foto 15. gündü çok şişti şuan daha farklı böyle yorum almak üzdü beni insanların hayalleri var biranda yıkmamak gerek bence. bu kadar insafsız olmamak gerek diye düsünüyorum bukadar mı kötü görünüyor((((
canlarım sizleri ve serdar hocamı çok seviyorum herkese mutllu hayırlı yıllar öpüyorum
Arkadaşlar ben de hepinizin yeni yılını kutluyorum,inşallah hepimiz için muhteşem bir sene olur sağlık, mutluluk, eğlence ve güzelliklerle dolu...
Herkese mutlu sağlıklı ve başarı dolu güzel bir yıl diliyorum. Tüm dilekleriniz sizinle olsun :)
Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :) Bantlar çıkınca önemli tabi ama sabretmek gerek böyle durumlarda şu an baya ödem var yüzüm de şiş 6 aydan sonra burun asıl şeklini alıyor hele bir yüzümle bütünleşsin tam olarak :)İlk halini bilgisayarımdan bulup atarım bir ara.
arkadaşlar,herkese iyi seneler diliyorum,2013 herkesin hedefine ulaştığı bir yıl olmasını dilerim. sevgiler...
part of moon cok guzel olmus,sıslıklare ragmen.14.gun daha bu,bence sıslıkler ınınce cok daha guzel olacak.ıyı sonucları gordukce rahatlıyorum:)