Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mesaj sayini oyun bolumunde 10dkda tamamlarsin... Hem oyun bolumu fena degil kafan dagiliyor kadin muhabbetleri iste sen de su var mi, hiç sunu yaptin mi, çocuguna su ismi verir misin gibi...

çok teşekkür ederim maela yardımcı olduğun için çok saol :)

canım benim seninde yeni yılın kutlu olsun herşey gönlünce olsun. canım sen canını sıkma boşver hayır hiçde öyle görünmüyor çünkü şiş bunu anlamaları lazımdı.bence çok hoş görünüyor inşaallah çok dahada güzel olacak

canım benim bantlı iken bile çok hoş duruyor maaşallah .çok sevinirim valla bulursan görmek isterim eminim hoca çok iyi iş çıkarmıştır serdar hocaya çok güveniyorum yaaaa.inşaallah bantlar çıkıncada harika sonuçlar alırrsın canım benim.

yasaksayasak , hatic88 sizlerede çok teşekkür ederim eklediğiniz için bu arada bayan polis gerçekten çok güzel duruyor burnunuz fotoğraflarınızı gördüm önceki halini bilmiyorum ama henüz şiş diyorsunuz şiş olmasına rağmen çok güzel :)

beren_06 albümden resimlerini gördüm çok güzel olmui çok akışmış yüzüne bayıldım çok da hoş bir bayansın önceki halinde güzelmiş zaten ama şimdi dahada bi güzel olmuşsun çok beğendim :)

Kızlar atelim ve bantlarım çıktı yuppi :) ilk başta yadırgadım yüzümü tabi baya şiş ama ben şu haliyle bile çok beğendim şişlikler inince daha iyi olacağını düşünüyorum. Bayanpolis insanlar bazen çok kırıcı olabiliyorlar lütfen kulak asma sen şişliklerimiz hepimizde var ve inecekler ayrıca burnun da gayet güzel oldu :)

part of moon cok guzel olmus,sıslıklare ragmen.14.gun daha bu,bence sıslıkler ınınce cok daha guzel olacak.ıyı sonucları gordukce rahatlıyorum:)

part of moon cok guzel olmus,sıslıklare ragmen.14.gun daha bu,bence sıslıkler ınınce cok daha guzel olacak.ıyı sonucları gordukce rahatlıyorum:)

Çok teşekkürler cicoz sizden böyle güzel yorumlar gelince nasıl mutlu oluyorum anlatamam :) gozumun altındaki morluklarda hala duruyor ama çok az kaldı onlar da geçicince süper olucak bence için rahat olsun doktor bey bana daha dün yeni bir resim gösterdi 4 aylık hastasının burnunu bayıldım çok güzel olmuş tabi bu siteye herkes girmiyor o yüzden fazla resim göremiyoruz ama bence ankarada bu konuda gerçekten tek isim var o da serdar bey.

naziko canım çok teşekürle güzel sözlerin için canım işallah seninki daha güzel olur

part off moon canım benim gerçekten çok hoş olmuş burnun maşallah canım insanın inanası gelmiyor ama serdar hoca bazen 3 ameliyat bile yapıyormuş bir günde ben muayenehanesine gidince gördüm hep bir kalabalık ve en çokta burun ameliyatı herkeste bir alçı atell ayy bazen gülüyordum ama sanırım ankaranın yarısının burnunu serdar hoca yaptı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…