Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ayyyy canım yaaaaa çok güzel bizimle paylaşmana çok sevimdim valla.açık açık hepsini yazmışsın.inşaallah bende ameliiyat olunca mutlu sonuçlarla paylaşırım:)

janez her ikinize de ççok geçmiş olsun. Umarım hep bu yazıyı yazdığın mutlulukla devam edersin. Çünkü kişiye bağlı da olsa 6 ay geçtikten sonra bazı sorunlar çıkabiliyor. Ama bu yolun çok başındasın ve ameliyatının üzerinden 1.5 yıl geçmiş biri olarak sana tavsiyem masajlarını sakın aksatma...

çıkıntınız geçmedimi hala? inşallah hoca size bir çözüm sunarda sizde rahatlarsınız.

yok canım ya geçmiyor bu çıkıntı zaten burnum birazcık eğri kalmıştı benim. Hafif bir eğrilik vardı, çıkıntıdan dolayı dedi doktor, zamanla çıkıntı inecek ve eğri gözükmeyecek dedi. Ama çıkıntı gitmediği için eğrilik de düzelmedi. o yüzden sana ne diyeceğini çok merak ediyorum.

Janez ikinize de çok geçmiş olsun, 31 aralık pazartesi günü GATA'da bir hanım görmüştüm henüz iki veya üç günlüktü burnu anneniz miydi merak ettim :) O hanım da çok mutluydu ve neredeyse hiç morarmamıştı, şişmemişti.

canım burnunu çok çok beğendim,güle güle kokla:)) iyiki yaptırmışsın.bu arada arkadaş eklediğin için veri veri tenki:)) ya serdar öztürk ankarada imiş..ben istanbulda arıyodum..keşke istanbuldada fiyatı nispeten makul ve güvenilir bir doktor olsa..ben muhammet dilber yada emre ilhan düşünnüyorum..bakalım hayırlısı:))

albümleri görmek için yirmi beş mesaj tamamlamam lazım arkadaşlar saçma sapan yazmayı da sevmiyorum kusura bakmayın ....

albümleri görmek için yirmi beş mesaj tamamlamam lazım arkadaşlar saçma sapan yazmayı da sevmiyorum kusura bakmayın ....

Çok teşekkür ederim nurcy ne demek birbirimizi ekleyip merak ettiklerimizi görüp konuşucaz tabi ki :) Ben İstanbul da olsaydım kesin Muhammet Dilber e olurdum :)

Janez çok güzel yazmışsın eline sağlık,memnun olmanız çok güzel,ben eski burnuma göre çok memnunum ama burnumun ucu baya şiş top gibi o biraz sivrileşse ve ödemler inse daha memnun olacağımı düşünüyorum.

Resimlerde eğrilik gözükmüyor düzgün duruyor ama tabi sen daha iyi farkındasındır. Çıkıntı da niye geçmedi acaba yakın zamanda kontrolün var mı ya da bir gitsen yanına konuşsan belki bir çaresi vardır.

vocabulaire sende çıkıntı sorunu olduğunu bilmiyordum ben resimlerinde göremedim o çıkıntıyı,acaba sonradanmı oluyor?

çok geçmiş olsun, zor olsa gerek burnunuzu silerken dikkat edin aşağıya değil de yukarıya doğru sıkmadan silmeye çalışın daha yeni ameliyatınız zarar vermeyin kendinize..

ortadaki çıkıntıdan itibaren sola doğru eğri canım maalesef :) Geçen gün annemin bir arkadaşı da fark etti zaten yakın zamanda kontrol var ama gitmek istemiyorum artık hep aynı şeyleri söylüyo gönderiyo

Canım burnun cok güzeldi senin yaa.. O çıkıntı masajla geçmiyor mu? İstersen bir de başka doktora görün ama sakın müdahale ettirme. İnşallah düzelir canım ya cok üzüldüm valla

tabi tabi duruyo, hatta 3.resim falan olması lazım.

baktım resimlerine önden bakınca farkedilmiyor,yandan dikkatlice bakınca görünüyor belirtiğin resimde ama sanki kıkırdak gibi duruyor kemik çıkıntısı değildir sanırım,peki hoca ne diyor çözümü yokmu.

Ben de estetik ameliyat olmayı düşünüyodum aslında ama.. böyle şeyleri okuyunca korkmaya başlıyorum, zaten takıntılı bi insanım..

vocabularie canm merba uzun zamandr giremdm yorumuna karsılık yazmak istdm.benmde saga dogru bi egrilik var ve seninki gibi cıkınıtda var.burdaki arkadslar gibi bende süper oldu memnunum demeyi cok isterdm tamm saglıksal bi sornm yok ama insan istyrki hersey mükemml olsun maddi manevi sıkıntıya katlandm...asla hocayı kötülemk istmyrm yanlıs anlmayn arkadslar hoca cok nazik ve ilgili bugun arsam gene ilgilnr.ama insan böle bi durmda olnca ne muayeneye gitmk istyo ne yorm yapmk.ben resim koymyrm özel sebeplerle.ama resim cekp baktgmda inanın ben görblyrm cok acık egriliği.dogallıksa ben böle dogallık istememstm.malesef takıntı yapnca böle sonclar olyoms.ben cok arzulamstm amelyt olmayı senelerdr hayalyle takıntısyla yasadm.nasl karar verdm nasl yaptrdm onu bile hatrlamyrm.ama burdaki arkadslrmn yormlarn etkisi büyük.sakn benm yorumumu ölçüt olarak almayın.herkesn böle olck diye bsy yok.memnun olan biçok arkads var.ama paylasmak istdm belki ben gibi olpta hocanın çözüm buldugu hastalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…