Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

naziko canım çok teşekürle güzel sözlerin için canım işallah seninki daha güzel olur

part off moon canım benim gerçekten çok hoş olmuş burnun maşallah canım insanın inanası gelmiyor ama serdar hoca bazen 3 ameliyat bile yapıyormuş bir günde ben muayenehanesine gidince gördüm hep bir kalabalık ve en çokta burun ameliyatı herkeste bir alçı atell ayy bazen gülüyordum ama sanırım ankaranın yarısının burnunu serdar hoca yaptı:))

Berencim saol beğenmene sevindim :) evet serdar bey baya dolu ben de her gittiğimde tıklım tıklım oluyor ,ankaranım yarısını o yapmış espirine çok güldüm ama doğru bence de :)

part of moon selam,nasılsın sen ve guzel burnun :) sana sorularım olacak,hocayla amelıay gununden once kac kere gorustun?ıstedıgın burun resımlerını dıkkate aldımı? ben hocayla bır kere gorustum ve begendıgım resımlerı maıl attım.amelıyata az kaldı merak ıcındeyım.tekrar gıdı gorusmeme gerek varmı

Kızlar atelim ve bantlarım çıktı yuppi :) ilk başta yadırgadım yüzümü tabi baya şiş ama ben şu haliyle bile çok beğendim şişlikler inince daha iyi olacağını düşünüyorum. Bayanpolis insanlar bazen çok kırıcı olabiliyorlar lütfen kulak asma sen şişliklerimiz hepimizde var ve inecekler ayrıca burnun da gayet güzel oldu :)

part of moon selam,nasılsın sen ve guzel burnun :) sana sorularım olacak,hocayla amelıay gununden once kac kere gorustun?ıstedıgın burun resımlerını dıkkate aldımı? ben hocayla bır kere gorustum ve begendıgım resımlerı maıl attım.amelıyata az kaldı merak ıcındeyım.tekrar gıdı gorusmeme gerek varmı

Saol cicoz iyiyim :) ameliyattan önce sadece 1 kere görüştüm ve beğendiğim resimleri 3 gün kala mail attım hoca da cevap verdi ben de böyle düşünüyordum zaten diye zaten ameliyata alınmadan yine yanına geliyor orda tekrar söyleyebilirsin gelirken benim istediğim burnun fotoğrafını büyütüp çıktıdan çıkarıp getirmiş gösterdi merak etme böyle yapıcam dedi. Ama tabi herkesin yüz yapısı ve burnunun yüzündeki duruşu farklı oluyor birebir benzemese de yakın birşeyler çıkar diye düşünüyorum :)

Saol cicoz iyiyim :) ameliyattan önce sadece 1 kere görüştüm ve beğendiğim resimleri 3 gün kala mail attım hoca da cevap verdi ben de böyle düşünüyordum zaten diye zaten ameliyata alınmadan yine yanına geliyor orda tekrar söyleyebilirsin gelirken benim istediğim burnun fotoğrafını büyütüp çıktıdan çıkarıp getirmiş gösterdi merak etme böyle yapıcam dedi. Ama tabi herkesin yüz yapısı ve burnunun yüzündeki duruşu farklı oluyor birebir benzemese de yakın birşeyler çıkar diye düşünüyorum :)

tesekkur ederım bende begendıgım resımlerı yınede 3 gun kala hatırlatmak amacıyla maıl atayım,icim rahat etsın :)bu forum super bence,insana yol gosterıyor.serdar hocaya gıtmeye burdakı yorumlardan sonra karar vermıstım yaptıgı burunları ılk andan ıtıbaren burdan gun be gun takıp edınce de ınsanın ıcı rahatlıyor.resımlerını paylasıp ıcımızı rahatlatan tum arkadaslara cooook tesekkurler

mrb,mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum,burun ucunu kaldırmak için içerden siyah renkli bir dikiş atıyor hoca ve dikişi 6 aydan önce almıyor bazen 1 yıl bile kalıyormuş ki burun ucunda düşme olmasın,hocaya sorduğumda yıllarca yaptığım deneyimler sonucunda böyle bir duruma ulaştığını ve dikişin baya önemli olduğunu söylemişti bana benim 8 ay oldu daha duruyor...

ben dikiş alındığını bilmiyordum,doktorumda dikiş konusunda birşey demedi,kendiliğinden eriyr diye biliyordum,belki sizin doktorunuzun ekniğidir,ama bende gidince doktoruma soracağım.Cevapladığın için teşekkürler.[/QUOTE]

canım, burun ucu için dikişi sadece serdar hoca yapıyormuş,burun ucu düşmesin diye kullanmış olduğu bir teknik ve diğer doktorlarda bu durum yok,sizde dikiş nerde diye telaş etmeyin,ben bu perşembe günü aldırdım o dikişi 8 ay olmuştu, hocamız 3. aydan sonra hastaların görüntülerine göre karar verip alıyormuş...

kızlar bu cumartesi serdar beyle randevum var.gidersem haber veririm demiştim.ameliyat olalı 1,5 yıl olmasına rağmen burnumun ucundaki ödemleri ve burnumdaki çıkıntıyı yine soracağım.bakalım bu sefer nası bi cevap alıcam.

kızlar bu cumartesi serdar beyle randevum var.gidersem haber veririm demiştim.ameliyat olalı 1,5 yıl olmasına rağmen burnumun ucundaki ödemleri ve burnumdaki çıkıntıyı yine soracağım.bakalım bu sefer nası bi cevap alıcam.

çıkıntınız geçmedimi hala? inşallah hoca size bir çözüm sunarda sizde rahatlarsınız.

hocayla konuştuktan sonra buraya mutlaka yorum yaz canım olur mu, ben de merak ediyorum ne söyleyeceğini. Farklı bir şey diyeceğini zannetmiyorum ama çıkıntıya nasıl bir çözüm bulacak çok merak ediyorum.

hocayla konuştuktan sonra buraya mutlaka yorum yaz canım olur mu, ben de merak ediyorum ne söyleyeceğini. Farklı bir şey diyeceğini zannetmiyorum ama çıkıntıya nasıl bir çözüm bulacak çok merak ediyorum.

tamam canım yazarım.sana ne demişti çıkıntı hakkında?bi de burnunun ucunda ödem varmı senin?

Arkadaslar merhaba,

Ben 2 ay once Serdar Bey'e ameliyat oldum ve sonuctan cok memnunum (ilk ameliyatimdi). Bundan 2 hafta once ise annem Serdar Bey'e revizyon ameliyati oldu. Sayfayi takip edenler bilirler, daha once bahsetmistim. Annem bir kaza sonucu 2 kez burnundan ameliyat olmustu Ankara'da ve gercekten her ikisinde de sonuc felaket oldu. Ikinciden sonra burnu yamuldu ve cok mutsuzdu kendisi. Sonra Serdar Bey'i duyduk ve ona ameliyat olmaya karar verdi kac senelik kotu deneyimden sonra--ki bu yastan sonra burun ameliyati olmak cok daha zor. Bugun bantlari cikti ve burnu yasina ragmen cok ama cok duzgun oldu.Keske ilk bastan Serdar Bey'e olsaydim da bu kadar aci cekmeseydim dedi. Aslinda benim aklimda estetik falan yoktu ama Serdar Bey'le annem sayesinde tanisinca ben de ameliyat oldum--hatta annemden once ben oldum-- ve iyi ki ona olmusum diyorum.

Revizyon konusunda annemin burnunu bile duzeltmeyi basaran Serdar Bey'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Annemin burun derisi daha yasli, kalin ve yagli olmasina ragmen sonuc cok basarili oldu. Allah Serdar Bey'den razi olsun diyorum, yani insan bazen memnuniyetini nasil ifade edecegini bilemiyor kelimelerle.

Ben 15 Kasim'da ameliyat oldum. Henuz 2 ayim dolmadi. Ilk hafta kafama en taktigim konu morluklar, sislikler ve burnumun cok kalkik olmasiydi. Serdar Hoca bunlarin ilk hafta cok normal oldugunu defalarca soylemis olsa da gecene kadar icim rahat etmemisti. Iki hafta sonunda atel cikinca yine sasirdim cunku burnum eskisine gore cok kalin ve buyuk duruyordu. (Doktor bu surecte size ne soylese de siz ister istemez kafaya takiyorsunuz. ) Cok sabirli olmak gerekiyormus--simdi neredeyse 2 ay olacak ve burnum inceldi, kalkikligi istedigim seviyeye geldi, morluklarim gecti, sisliklerim halen var ama ilk haftayla kiyaslanamaz bile. Ben sonuctan cok memnunum. Serdar Bey'e ameliyat oldugum cok ama cok mutluyum.

Bunlar bizim Serdar Bey'le olan kisisel deneyimlerimiz ve sizinle paylasmak istedim. Ama sunu soylemeden de duramayacagim: Estetik ameliyat her ne kadar dis gorunumun duzeltilmesi amaciyla yapilsa da bunun cok ciddi bir ameliyat oldugunu unutup sonrasinda ufak seylere takilmayalim. Burun estetigi sonunda burun halen eski fonksiyonlarina devam ediyor mu, nefes alip verebiliyor musunuz vs. gibi konulari da dusunelim. Ben burun estetiginden cok korkan bir kisiydim; cunku burun estetigi sonunda burnumun kemigi cokerse diye cok korkuyordum ki universite yillarinda cevremdekilerden cok sahit oldum bu tur seylere. Benim onceki gorusmemizde doktoruma soyledigim bir sey burnumun kemiginin halen ne kadar saglam olmasiydi. Estetik ameliyat olup da sonrasinda ikinci veya ucuncu kez ameliyat olmak zorunda kalan arkadaslar icin ne kadar zordur--ki ben annemden biliyorum. Annemin yasi burda yazan pek cok kisiye gore daha fazla olsa bile ki bu iyilesme surecini de etkiliyor, Serdar Hoca onun da burnunu duzeltmeyi basardi. Yani soyleyecek bir sey yok baska.

Bir de soyle bir konu var: Herkesin yuz ve burun sekli birbirinden farkli oldugu icin sonucun herkeste ayni olmasi kesinlikle dogru bir sey degil. Oncesinde burun kalin mi ince mi vs. veya yagli mi degil mi onlar bile etkiliyor sonucu--doktorun elinden gelen en iyi sey burun ne yapida olursa olsun cikarabilecegi en iyi sonucu ortaya cikarmak. Yoksa onun burnu boyle, benimki niye oyle degil gibi dusunmek hic dogru degil. Minyon tipli yuvarlak yuzlu bir kisiye giden burunla, daha uzun ve sert hatli yuzu olan birine ille de ayni burun yapilcak diye bir sey yok. O yuzden bence digerleriyle karsilastirma yapmak da cok dogru degil. Onemli olan sizin yuzunuze giden, sizi en guzel gosterecek burnun yapilmasi.

Ben yine ameliyat olacak olsam yine Serdar Bey'e olurum. Aslinda foto koymak istiyorum ama internet ortami oldugu icin gecenlerde koymaktan vazgectim yine. Iyi ki dogru karari vermisim, annemle vermisiz. Her sey herkesin istedigi en iyi sekilde olur insallah :) Herkese sevgi ve selamlar.

Kızlar atelim ve bantlarım çıktı yuppi :) ilk başta yadırgadım yüzümü tabi baya şiş ama ben şu haliyle bile çok beğendim şişlikler inince daha iyi olacağını düşünüyorum. Bayanpolis insanlar bazen çok kırıcı olabiliyorlar lütfen kulak asma sen şişliklerimiz hepimizde var ve inecekler ayrıca burnun da gayet güzel oldu :)
part of moon beni eklermisin rica etsem.bende randevu alacağım serdar bey den .fotoğraflarını görmek istiyoruuummm..bide ne kadar ödedin cnm ameliyatına..

Arkadaşlar ameliyat olalı 16 gün oldu, alçılar bantlar çıktı, burnum oldukça şiş tabii ki. Çok kötü grip oldum malesef sürekli hapşırıyorum. Sanki hapşırdıkça burnum daha fazla şişiyor gibi. Ağzı açık hapşırmam gerektiğini okudum bir yerlerde, öyle yapıyorum. Burnumu silmiyorum. Grip burun şekline zarar verir mi ? Tecrübesi olanlar yardım lütfen !

X